نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشكل در ذخيره در بانك SQL

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ايران
    پست
    9

    مشكل در ذخيره در بانك SQL

    سلام
    من يه بانك تو پرو‍ژه ام ساخته ام و از طريق ويزارد دستور اينسرت رو اجرا مي كنم اما داده ورودي رو فقط تو گريد ويو نشون ميده و تو بانك ذخيره نميكنه
    كسي ميدونه مشكل كجاست ؟
    اينم بگم كه اگه بانك سراسري باشه و تو پروژه نباشه درست جواب ميده
    خواهشا زود جواب بديد...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار a.maleki
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    یه جائی تو گرانشهر تهران
    پست
    310

    نقل قول: مشكل در ذخيره در بانك SQL

    دوست عزیز لطفا نوع بانکتون و همچنین کدهای که نوشتید رو بگذارید تا بهتر بشه کمک کرد

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ايران
    پست
    9

    نقل قول: مشكل در ذخيره در بانك SQL

    اول داخل پروژه يه بانك ساختم بعد كد زير رو نوشتم .
    در ظاهر اضافه ميكنه اما داخل بانك اضافه نميشه
    كسي نمي دونه چرا؟
     static SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\DB1.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from table1" , con);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("", con);
    DataSet ds = new DataSet();
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    cmd.CommandText = "insert into table1 values(3,'mehdi')";
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    da.Fill(ds, "t1");
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "t1";
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    da.Fill(ds, "t1");
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "t1";
    }

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ايران
    پست
    9

    نقل قول: مشكل در ذخيره در بانك SQL

    سلام
    كدي كه خواسته بوديد رو گذاشتم اما فكر نكنم از كد باشه چون تو بانك اكسس جواب ميده و اگه بانك اس كيو ال رو به صورت سراسري و خارج از پروژه بسازم اشكال نداره

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ايران
    پست
    9

    نقل قول: مشكل در ذخيره در بانك SQL

    اين فايل همون برنامه است لطفا ببينيد و راهنمايي ام كنيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ايران
    پست
    9

    نقل قول: مشكل در ذخيره در بانك SQL

    يعني اين همه برنامه نويس نمي تونيد مشكل رو بگيد؟ تا كي بايد منتظر بمونم

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    39

    نقل قول: مشكل در ذخيره در بانك SQL

    سلام
    از دستور فرمان sqlcommandbuilder باید استفاده کنید.

  8. #8

    نقل قول: مشكل در ذخيره در بانك SQL

    سلام
    منم برای insert همین مشکل شما رو دارم
    می شه بگید باید چکار کنم تا مشکلم حل بشه؟

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    نقل قول: مشكل در ذخيره در بانك SQL

    سلام، من هم دقیقا همین مشکل رو دارم، ممنون می شم اگر کسی کمی در این رابطه توضیح بده.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •