نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشكل در جستجو كردن داده ها

  1. #1

    مشكل در جستجو كردن داده ها

    سلام دوستان و اساتيد محترم،
    من دارم كار ADo رو ياد ميگيرم با استفاده از آموزش هاي انجمن توانستم عمل ايسرت را پياده سازي كنم اما در مورد جستجو مشكل دارم مثلا بخش جستجوي من به صورت زير است:

    arr.Add(txtsearch.Text);
    cmd.CommandText = "select * from infos where username= @f3";
    cmd.Parameters.Add("@f3", SqlDbType.NVarChar).Value = arr[0].ToString();
    cmd.Connection = cnn;
    sda.SelectCommand = cmd;
    cnn.Open();
    sda.Fill(ds, "infos_search");
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cnn.Close();

    اما موقع كليك بر روي دكمه جستجو ميگه كه f3 دوباره مقدار دهي شده.. مشكل كد كجاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار a.maleki
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    یه جائی تو گرانشهر تهران
    پست
    310

    نقل قول: مشكل در جستجو كردن داده ها

    دوست من به این کد نگاه کن به دردت می خوره

    con.Open();
    string cmdsel = "select * from tb_regstudent where fname=N'" + txt_nam.Text + "' and lname=N'" + txt_family.Text + "'";
    SqlDataReader dr = new SqlCommand(cmdsel, con).ExecuteReader();
    if (dr.HasRows == true)
    {
    while (dr.Read())
    {
    txt_code_meli.Text = Convert.ToString(dr["code_meli"]);
    txt_bdate.Text = Convert.ToString(dr["B_date"]);
    txt_mahal_tavalod.Text = Convert.ToString(dr["mahale_tavalod"]);
    txt_mahale_sodor.Text = Convert.ToString(dr["mhale_sodor"]);
    txt_mobil_pedar.Text = Convert.ToString(dr["mobil_pedar"]);
    txt_nampedar.Text = Convert.ToString(dr["father_name"]);
    txt_tel.Text = Convert.ToString(dr["tel_home"]);
    txt_adres.Text = Convert.ToString(dr["adres"]);
    txt_code.Text = Convert.ToString(dr["keyfild"]);
    }

    }
    dr.Close();
    con.Close();


برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •