نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییرنام فیلدهای جدول، افزودن جدولی جدید و به‌هم‌ریختگی

  1. #1

    تغییرنام فیلدهای جدول، افزودن جدولی جدید و به‌هم‌ریختگی

    سلام دوستان
    من چند جدول دارم به نام‌های Groups, Projects, Statuses, Todos, Users. من جدول Groups را بعدا به دیگر جدول‌هام اضافه کردم . این جدول یک رابطه‌ی یک به چند (hasmany) با User دارد و طبیعتا User هم متعلق به (belongsto) Group است.

    1. مشکل در اینجاست که وقتی جدول Groups را افزودم در نمای مربوط به add یا edit هنگامی که کد زیر را می‌نویسم تنها یک تکست‌باکس نمایش داده می‌شود در صورتی‌که می‌بایست لیستی آبشاری (Drop-Down list) از گروه‌های ساخته شده را نمایش دهد.

    <?php echo $form->input('group_id', array('label' => 'گروه')); ?>


    2. من نام یکی از فیلدهای جدول users را از name به username تغییر دادم. اکنون باز در نمای add و edit کنترلر todos در لیست آبشاری تنها ایدی(ID) آنها نمایش داده می‌شود نه نامشان!
    نکات:
    جدول todos متعلق به useres, statuses, projects است.
    دقت داشته باشید که مشکل تنها در کنش‌های (actions) add و edit رخ می‌دهد.

  2. #2

    نقل قول: تغییرنام فیلدهای جدول، افزودن جدولی جدید و به‌هم‌ریختگی

    فهمیدم. باید کنترلر مربوط به users را بازنویسی می‌کردم که پس از این کار کد زیر را به کدهای پیشین افزود.
    $groups = $this->User->Group->find('list');
    $this->set(compact('groups'))

    در کل هر وقت مغزتون هنگید یه بستنی میهن بخورید.
    راستی برای مشکل دوم یادم رفت توضیح بدهم.
    کیک به طور پیش‌فرض ستون‌های با نام name و title را درون لیست آبشاری نمایش میده برای تغییر این پیش‌فرض از خصیصه‌ی displayField بهره ببرید.
    آخرین ویرایش به وسیله Arman_gh : شنبه 16 خرداد 1388 در 21:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •