نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: چگونه مي شه فهميد recycle bin پر شده و يا خالي شده در ويژوال ؟

  1. #1

    چگونه مي شه فهميد recycle bin پر شده و يا خالي شده در ويژوال ؟

    مي خوام اگه recycle bin محتواش پر شد در يه text در فرم بنويسه recycle bin پر شده و اگه هم خالي شد بنويسه خالي شده و يا تعداد فايل هاي كه در recycle هستو نشون بده
    در text يا label و يا چيزه ديگه اي اگه بود ممنون ميشم
    براتون دعا ميكونم
    در حال نوشتن يه برنامه خوشكل تر از ابجيكت دوك هستم اگه تموم شد سورس برنامه رو تو سايت مي زارم

  2. #2

    نقل قول: چگونه مي شه فهميد recycle bin پر شده و يا خالي شده در ويژوال ؟

    خيلي برام مهمه
    كمكم كنيد

  3. #3

    نقل قول: چگونه مي شه فهميد recycle bin پر شده و يا خالي شده در ويژوال ؟

    يكي كمك كنه
    لطفا

  4. #4

    نقل قول: چگونه مي شه فهميد recycle bin پر شده و يا خالي شده در ويژوال ؟

    به جای این همه پست یک بار تو گوگل جست و جو میکردید : لینک

  5. #5

    نقل قول: چگونه مي شه فهميد recycle bin پر شده و يا خالي شده در ويژوال ؟

    چه جوري كار مي كنه

  6. #6

    نقل قول: چگونه مي شه فهميد recycle bin پر شده و يا خالي شده در ويژوال ؟

    اگر خودتون نمی تونید باید از دوستان دیگه انجمن VB درخوسات کنید تا تبدیلش کنن براتون ...

  7. #7

    نقل قول: چگونه مي شه فهميد recycle bin پر شده و يا خالي شده در ويژوال ؟

    واسه وژوال بيسيك نيست

  8. #8

    نقل قول: چگونه مي شه فهميد recycle bin پر شده و يا خالي شده در ويژوال ؟

    كسي نيست كمك كنه

  9. #9

    نقل قول: چگونه مي شه فهميد recycle bin پر شده و يا خالي شده در ويژوال ؟

    این همه نفرمایید :کمک کنید ، یکی نیست کمک کنه ، تورو خدا کمک کنید. کسی بلد نیست و.... . سرچ کن
    ما به کجا داریم میریم!!!


    Const SHERB_NOCONFIRMATION = &H1
    Const SHERB_NOPROGRESSUI = &H2
    Const SHERB_NOSOUND = &H4
    Private Type ULARGE_INTEGER
    LowPart As Long
    HighPart As Long
    End Type
    Private Type SHQUERYRBINFO
    cbSize As Long
    i64Size As ULARGE_INTEGER
    i64NumItems As ULARGE_INTEGER
    End Type
    Private Declare Function SHEmptyRecycleBin Lib "shell32.dll" Alias "SHEmptyRecycleBinA" (ByVal hwnd As Long, ByVal pszRootPath As String, ByVal dwFlags As Long) As Long
    Private Declare Function SHUpdateRecycleBinIcon Lib "shell32.dll" () As Long
    Private Declare Function SHQueryRecycleBin Lib "shell32.dll" Alias "SHQueryRecycleBinA" (ByVal pszRootPath As String, pSHQueryRBInfo As SHQUERYRBINFO) As Long
    Private Sub Form_Load()

    Dim RBinInfo As SHQUERYRBINFO, Msg As VbMsgBoxResult
    RBinInfo.cbSize = Len(RBinInfo)
    SHQueryRecycleBin vbNullString, RBinInfo
    If (RBinInfo.i64Size.LowPart And &H80000000) = &H80000000 Or RBinInfo.i64Size.HighPart > 0 Then
    Msg = MsgBox("Your Recycle Bin consumes over 2 gigabytes right now!" + vbCrLf + "Do you want to empty it?", vbYesNo + vbQuestion)
    Else
    Msg = MsgBox("Your Recycle Bin consumes" + Str$(RBinInfo.i64Size.LowPart) + " bytes right now." + vbCrLf + "Do you want to empty it?", vbYesNo + vbQuestion)
    End If
    If Msg = vbYes Then
    SHEmptyRecycleBin Me.hwnd, vbNullString, 0
    SHUpdateRecycleBinIcon
    End If
    End Sub

  10. #10

    نقل قول: چگونه مي شه فهميد recycle bin پر شده و يا خالي شده در ويژوال ؟

    دمت گرم بابا كارت درسته
    چجوري توي يه text نشون بده
    و يا دو تا عكس بزاريم اگه پر شد عكس پر رو نشون بده اگه خالي شد عكس خالي رو نشون بده

  11. #11

    نقل قول: چگونه مي شه فهميد recycle bin پر شده و يا خالي شده در ويژوال ؟

    دمت گرم بابا كارت درسته
    جهت تشکر بروی گزینه تشکر کلیک کن نیازی به لوتی گری نیست

    این حالا چیجوریا ادامه داره ؟

    نشون دادن دوتا عکس اگر براتون اینقدر سخت هست یا حوصلشو ندارید فکر می کنم وقتتونو صرف کار دیگه بکنید موفقتر خواهید شد



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  12. #12

    نقل قول: چگونه مي شه فهميد recycle bin پر شده و يا خالي شده در ويژوال ؟

    می خواهید کل پروژه رو واستون بنویسیم؟!!!!!!!!!
    برادر یه ذره هم خودت همت داشته باش.

  13. #13

    نقل قول: چگونه مي شه فهميد recycle bin پر شده و يا خالي شده در ويژوال ؟

    حرف هات روم تاثير گذاشت منو متحول كرد دستت بي بلا
    با يكم تفكر كدشو نوشتم و اينم كدش
    Const SHERB_NOCONFIRMATION = &H1
    Const SHERB_NOPROGRESSUI = &H2
    Const SHERB_NOSOUND = &H4
    Private Type ULARGE_INTEGER
    LowPart As Long
    HighPart As Long
    End Type
    Private Type SHQUERYRBINFO
    cbSize As Long
    i64Size As ULARGE_INTEGER
    i64NumItems As ULARGE_INTEGER
    End Type
    Private Declare Function SHEmptyRecycleBin Lib "shell32.dll" Alias "SHEmptyRecycleBinA" (ByVal hwnd As Long, ByVal pszRootPath As String, ByVal dwFlags As Long) As Long
    Private Declare Function SHUpdateRecycleBinIcon Lib "shell32.dll" () As Long
    Private Declare Function SHQueryRecycleBin Lib "shell32.dll" Alias "SHQueryRecycleBinA" (ByVal pszRootPath As String, pSHQueryRBInfo As SHQUERYRBINFO) As Long



    Private Sub Timer1_Timer()
    Dim RBinInfo As SHQUERYRBINFO
    RBinInfo.cbSize = Len(RBinInfo)
    SHQueryRecycleBin vbNullString, RBinInfo
    If (RBinInfo.i64Size.LowPart And &H80000000) = &H80000000 Or RBinInfo.i64Size.HighPart > 0 Then
    Text1.Text = "Your Recycle Bin consumes over 2 gigabytes right now!"
    Else
    Text1.Text = "Recycle Bin" + Str$(RBinInfo.i64Size.LowPart) + " bytes"
    End If
    End Sub

    Private Sub Timer2_Timer()
    If Text1.Text = "Recycle Bin 0 bytes" Then
    Image1.Visible = False
    Image2.Visible = True
    Else
    Image1.Visible = True
    Image2.Visible = False
    End If
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله kivoon : پنج شنبه 14 خرداد 1388 در 15:33 عصر

  14. #14

    نقل قول: چگونه مي شه فهميد recycle bin پر شده و يا خالي شده در ويژوال ؟

    نميشه يجوري تعريفكرد از روي تعداد بفهمه پره نه از روي size

  15. #15

    نقل قول: چگونه مي شه فهميد recycle bin پر شده و يا خالي شده در ويژوال ؟


    Private Declare Function SendMessageStr Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, ByVal lParam As String) As Long
    Private Sub Command1_Click()
    Dim r As Long
    r = SendMessageStr(List1.hwnd, &H18D, &H20, "C:\recycled\*.*")
    MsgBox List1.ListCount
    End Sub


  16. #16

    نقل قول: چگونه مي شه فهميد recycle bin پر شده و يا خالي شده در ويژوال ؟

    فولدر پاك مي كني نشون نميده
    اوليه حرفه اي تر بود دستت بي بلا از قبليه استفاده مي كنم ديگه نمي خواد زحمت بكشي
    دارم يه برنامه تو مايه هاي استر دوك مي نويسم فقط هم نشون دادن recycle bin رو كم داشتم

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •