نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کار نکردن pagination در gridview با مسترپیج

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ahmad1358
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    قائمشهر-مازندران
    پست
    146

    کار نکردن pagination در gridview با مسترپیج

    با سلام
    من تو وب سایت خودم که از masterpage استفاده کردم با بانک ارتباط برقرار کردم و یه گراید تو صفحه قرار دادم و خصوصیات مربوط به datasource را هم تنظیم کردم ولی در پروژه ای که masterpage قرار دادم pagination کار نمی کنه ولی همون تنظیمات را با یه صفحه خالی که masterpage نداره دقیقا کار می کنه من باید چیکار کنم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ahmad1358
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    قائمشهر-مازندران
    پست
    146

    نقل قول: کار نکردن pagination در gridview با مسترپیج

    با سلام من سئوالم را یه جوره دیگه مطرح می کنم؟
    این کد زیر برای صفحه Default.Aspx hsj :

    <%@PageLanguage="C#‎"MasterPageFile="~/design/MasterPage.master"ValidateRequest="true"AutoEventWireup="true"CodeFile="Default.aspx.cs"Inherits="Artisteer.Default"Title="Untitled Page" %>
    <%
    @ImportNamespace="Artisteer" %>
    <%
    @RegisterTagPrefix="artisteer"Namespace="Artisteer" %>
    <%
    @RegisterTagPrefix="art"TagName="DefaultMenu"Src="DefaultMenu.ascx" %>
    <%
    @RegisterTagPrefix="art"TagName="DefaultHeader"Src="DefaultHeader.ascx" %>
    <%
    @RegisterTagPrefix="art"TagName="DefaultSidebar1"Src="DefaultSidebar1.ascx" %>
    <%
    @RegisterTagPrefix="art"TagName="DefaultSidebar2"Src="DefaultSidebar2.ascx" %>
    <asp:ContentID="PageTitle"ContentPlaceHolderID="TitleContentPlaceHolder"Runat="Server">
    xxx
    </asp:Content>
    <
    asp:ContentID="HeaderContent"ContentPlaceHolderID="HeaderContentPlaceHolder"Runat="Server">
    <art:DefaultHeaderID="DefaultHeader"runat="server"/>
    </
    asp:Content>
    <
    asp:ContentID="SideBar1"ContentPlaceHolderID="Sidebar1ContentPlaceHolder"Runat="Server">
    <art:DefaultSidebar1ID="DefaultSidebar1Content"runat="server"/>
    &nbsp;
    </asp:Content>
    <
    asp:ContentID="SideBar2"ContentPlaceHolderID="Sidebar2ContentPlaceHolder"Runat="Server">
    <art:DefaultSidebar2ID="DefaultSidebar2Content"runat="server"/>
    </
    asp:Content>
    <
    asp:ContentID="SheetContent"ContentPlaceHolderID="SheetContentPlaceHolder"Runat="Server">
    <
    artisteer:ArticleID="Article2"Caption="éï«¢ ©گى ىںï êي¤ي§ §© ه¢يèé"runat="server">
    <ContentTemplate><divalign=center>
    <asp:TextBoxID="TextBox1"runat="server"Style="z-index: 100; left: 242px; position: absolute;
    top: 505px"
    Width="191px"></asp:TextBox>

    <asp:SqlDataSourceID="SqlDataSource1"runat="server"ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:liga90ConnectionString %>"
    SelectCommand="SELECT [sh_barge], [code_n], [emtiaz], [mablagh] FROM [tashih_sari] ORDER BY [emtiaz] DESC">
    </asp:SqlDataSource>
    <asp:GridViewID="GridView1"runat="server"AllowPaging="True"AllowSorting="True"
    AutoGenerateColumns="False"DataKeyNames="sh_barge"DataMember="DefaultView"
    DataSourceID="SqlDataSource1"OnPageIndexChanging="GridView1_PageIndexChanging"OnPageIndexChanged="GridView1_PageIndexChanged">
    <Columns>
    <asp:BoundFieldDataField="sh_barge"HeaderText="sh_barge"SortExpression="sh_barge"/>
    <asp:BoundFieldDataField="code_n"HeaderText="code_n"SortExpression="code_n"/>
    <asp:BoundFieldDataField="emtiaz"HeaderText="emtiaz"ReadOnly="True"SortExpression="emtiaz"/>
    <asp:BoundFieldDataField="mablagh"HeaderText="mablagh"SortExpression="mablagh"/>
    </Columns>
    </asp:GridView>
    &nbsp;</div>

    </ContentTemplate></artisteer:Article>
    </asp:Content>


    و این هم مال صفحه ی Default.Aspx.Cs است :

    using System;
    using System.Data;
    using System.Configuration;
    using System.Collections;
    using System.Web;
    using System.Web.Security;
    using System.Web.UI;
    using System.Web.UI.WebControls;
    using System.Web.UI.WebControls.WebParts;
    using System.Web.UI.HtmlControls;
    namespace Artisteer {
    publicpartialclassDefault : System.Web.UI.Page
    {
    protectedvoid GridView1_PageIndexChanging(object sender, GridViewPageEventArgs e)
    {
    GridView1.datasource = SqlDataSource1;
    }
    }
    }


    سوال من اینه که وقتی میخوام یه GridView رو همونجوری که در قسمت Design وارد کنم مشکلی نداره ولی تو قسمت کد نویسی وقتی میخوام از GridView استفاده کنم پیغام میده که


    Compiler Error Message: CS0103: The name 'GridView1' does not exist in the current context

    Source Error:

    Line 14: protected void GridView1_PageIndexChanging(object sender, GridViewPageEventArgs e)Line 15: {Line 16: GridView1.datasource = SqlDataSource1; Line 17: }Line 18: }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ahmad1358
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    قائمشهر-مازندران
    پست
    146

    نقل قول: کار نکردن pagination در gridview با مسترپیج

    حالا وقتی که من GridView رو از تگ

    <artisteer:ArticleID="Article2"Caption="xxxxx" runat="server">


    خارج میکنم GridView رو میشناسد و تمام Event های اون به کار می افتد این مشکل برای تمام کامپوننتها وجود دارد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ahmad1358
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    قائمشهر-مازندران
    پست
    146

    نقل قول: کار نکردن pagination در gridview با مسترپیج

    هیچ کس نیست یه کمکی بکنه
    ممنون میشم

  5. #5

    نقل قول: کار نکردن pagination در gridview با مسترپیج

    این ایراد از artisteer است . اما من هم هنوز راهی برای آن پیدا نکرده ام.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •