نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مقدار Text تکست باکس فرم1 در لیبل فرم 2

  1. #1

    Unhappy مقدار Text تکست باکس فرم1 در لیبل فرم 2

    من تو فرم 1 پنج تا تکست باکس دارم و می خوام وقتی که به فرم 2 می رم "اتوماتیک" مقدار موجود در این تکست باکس ها، در لیبل های فرم2 قرار بگیره؟(هر تکست باکس به یک لیبل وصل میشه)
    چه کار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: مقدار Text تکست باکس فرم1 در لیبل فرم 2

    توی solution explorer کنار فرم 1 + رو گسترش بده و برو form1_designer رو باز کن... تکتست باکس هات رو از private به public تغییر بده (در بخش تعریف تکست باکس ها)

    روی فرم 2 دبل کلیک کن و در اون بنویس :


    form1 f = new form1();
    label1.text = f.textBox1.text;
    label2.text = f.textBox2.text;
    .
    .
    .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: مقدار Text تکست باکس فرم1 در لیبل فرم 2

    سلام بهتره این رو مطالعه کنی :
    در ضمن همین چند وقت پیش یکی از دوستان تایپیکی زد که فکر کنم به کارشما بیاد البته من نتونستم پیداش کنم (تو همین تالار هست چندین صفحه قبل رو بگردی میتونی پیداش کنی )
    موفق باشی

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: مقدار Text تکست باکس فرم1 در لیبل فرم 2

    توی solution explorer کنار فرم 1 + رو گسترش بده و برو form1_designer رو باز کن... تکتست باکس هات رو از private به public تغییر بده (در بخش تعریف تکست باکس ها)
    public کردن کنترل های یک فرم کار اشتباهی
    باید با استفاده از پروپرتیها این کار رو انجام بدید
    لینکی که دوستمون گذاشتن مثال های خوبی داره
    از این لینک هم میتونید استفاده کنید

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=162506
    توی پست 5 مثالی که گذاشتم همون چیزیه که شما نیاز دارید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeed-kh
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مازندران - بابل
    پست
    148

    نقل قول: مقدار Text تکست باکس فرم1 در لیبل فرم 2

    از پراپرتی استفاده کن

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    نقل قول: مقدار Text تکست باکس فرم1 در لیبل فرم 2

    بهترین روش استفاده از پراپرتی است

  7. #7

    نقل قول: مقدار Text تکست باکس فرم1 در لیبل فرم 2


    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •