نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با sql

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    مشکل با sql

    سلام
    من 2 تا مشکل دارم :
    1 - وقتی می خوام یک مقدار از دیتا بیس رو بگیرم بلد نیستم چجوری بریزم تو یکمتغیر . مجبورا می ریزم تویه لیبل :
    کد:
    label16.DataBindings.Clear();label16.DataBindings. Add("Text", objDataView, "Valus");
    چجوری می تونم بریزمتویک متغیر و بعد استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی می خوام مقداری که از دیتا بیس میادو بریزم تو یک متغیر بعد ازش استفاده کنم . اما الان مجبورم اول بریزم تو یک لیبل بعد بریزم تو یک متغیر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    2 - این تصویرو ببینین :
    من می خوام valuname ستونهایی که valutypeIdشون 102 هستشو بریزم تو یک رشته . همشو
    یعنی : ( ...... + .............)*3 یعنی همه پشت سر هم
    می دونین اینا یک سری فرموله برای وام . مثلا وام 102 فرمولش این رشته ایه که از چسبوندن فیلدهایی که شماره شون 102 هستش بدست میاد . . .

  2. #2
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: مشکل با sql

    از SqlDataReader می تونید استفاده کنید.....

    SqlDataReader reader=cmd.ExecuteReader();
    string s = (string)reader["value"];
    .
    //for all values
    while(r.Read())
    {
    s=r["value"];
    //process on s
    }
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: مشکل با sql

    برای انتقال مقدار یک فیلد از یک رکورد میتونید از کد زیر استفاده کنید

    string sqlCmd = "Select Name From Personel Where PersonelID = 1";
    SqlConnection sqlConnection = new SqlConnection(ConnectionString);
    SqlCommand sqlCommand = new SqlCommand(sqlCmd, sqlConnection);
    sqlConnection.Open();
    string personelname = sqlCommand.ExecuteScalar().ToString();
    sqlConnection.Close();
    متد ExecuteScalar مقدار اولین فیلد از اولین رکورد رو به صورت یک Object برمیگردونه

    برای جمع اون ستون به صورت رشته هم میتونی به صورت زیر عمل کنی

    string sqlCmd = "Select ValueName From MyTable Where ValueID = 102";
    SqlConnection sqlConnection = new SqlConnection(connectionString);
    SqlCommand sqlCommand = new SqlCommand(sqlCmd, sqlConnection);
    sqlConnection.Open();
    SqlDataReader reader = sqlCommand.ExecuteReader();
    string strValueName = "";
    while (reader.Read())
    {
    strValueName = strValueName + reader["ValueName"].ToString();
    }
    reader.Close();
    sqlConnection.Close();
    با کلاس SqlDataReader میتونی به ردیفهایی که از بانک اطلاعاتی دریافت کردی دسترسی داشته باشی و با متد Read روی این ردیفها حرکت کنی
    کلاس SqlDataReader یک ارتباط زنده با جدول بانک اطلاعاتی ایجاد میکنه و حتما باید بعد از اتمام کارت با اون اون رو ببندی با متد Close

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •