نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: حذف چند کلمه بعد از پیدا کردن نقطه در textbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار dr.pantagon
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    35
    پست
    311

    حذف چند کلمه بعد از پیدا کردن نقطه در textbox

    سلام
    من می خواستم یک برنامه بنویسیم که یک سری اطلاعات توشpast بشه و وقتی یک دکمه رو میزنم یک سری اطلاعات که بعد از علامت نقطه هست حذف بشه یعنی

    this is magic.this is my name
    بعد از رسیدن به نقطه this is my name رو حذف کنه

    طول رشته متغییر است
    و تنها راه شناسایی رسیدن به علامت نقطه است
    متشکر

  2. #2

    نقل قول: حذف چند کلمه بعد از پیدا کردن نقطه در textbox

    از Split استفاده کنید.Delimiter رو هم نقطه انتخاب کنید.

    Private Sub Command1_Click()
    Dim TestArray() As String
    TestArray() = Split(Text1, ".")
    MsgBox TestArray(0)
    End Sub

  3. #3

    نقل قول: حذف چند کلمه بعد از پیدا کردن نقطه در textbox

    سلام

    Text1 = Mid$(Text1, Instr(Text1, ".") + 1)
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nader.golab
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    در دل تمرکز
    سن
    36
    پست
    193

    نقل قول: حذف چند کلمه بعد از پیدا کردن نقطه در textbox

    Private Sub Text1_MouseUp(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    s = Text1.SelText
    Text1.Text = s
    End Sub(

  5. #5

    نقل قول: حذف چند کلمه بعد از پیدا کردن نقطه در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط nader.golab مشاهده تاپیک
    Private Sub Text1_MouseUp(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    s = Text1.SelText
    Text1.Text = s
    End Sub(
    مطمئنی دوست عزیز ؟!!!!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار relax_cp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    216

    نقل قول: حذف چند کلمه بعد از پیدا کردن نقطه در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط dr.pantagon مشاهده تاپیک
    سلام
    من می خواستم یک برنامه بنویسیم که یک سری اطلاعات توشpast بشه و وقتی یک دکمه رو میزنم یک سری اطلاعات که بعد از علامت نقطه هست حذف بشه یعنی

    this is magic.this is my name
    بعد از رسیدن به نقطه this is my name رو حذف کنه

    طول رشته متغییر است
    و تنها راه شناسایی رسیدن به علامت نقطه است
    متشکر

    با اجازه از شما می خواستم سوالم رو اینجا بپرسم
    چطور میشه یک کلمه را در یک متن چندین سطری جستجو کرد.
    منتظرم

  7. #7
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: حذف چند کلمه بعد از پیدا کردن نقطه در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط relax_cp مشاهده تاپیک
    با اجازه از شما می خواستم سوالم رو اینجا بپرسم
    چطور میشه یک کلمه را در یک متن چندین سطری جستجو کرد.
    منتظرم
    با همون تابع Instr كه بالاتر هم نوشته شده.
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •