نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: پیدا کردن یک خط در RichTextBox

  1. #1

    Red face پیدا کردن یک خط در RichTextBox

    با سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز و زحمت کش این سایت
    سوال بنده :
    من یک RichTextBox که توش یه سری متن هست و متغییره که چند تا خط داره

    یعنی ثابت نیست میخوام بگرده و این خطو پیدا کنه

    <welcome>https://barnamenevis.org/forum</welcome>
    وقتی این متنو پیدا کرد توی یه تکس باک لینک
    https://barnamenevis.org/forum رو پیدا کنه
    حالا ممکنه هر لینک دیگه ای بین این دو تا تگ باشه
    <welcome>XXXX</welcome>
    اینم عکس مثال من



    هدف من پیدا کردن لینک بین این دو تا تگ و چاپ لینک در یک تکست باکس است لطفا راهنمایی بفرمایید

    در ضمن من فقط لینک رو میخوام
    اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید ممنون میشم مرسی از همتون که همیشه به من کمک میکنید
    خواهش میکنم اگه میتونید کمکم کنید


    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: پیدا کردن یک خط در RichTextBox

    شما اگر اون كتابي كه بهتون لينكش رو دادم اگه بخونيد ديگه اين سؤالات رو نمي پرسيد.
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  3. #3

    نقل قول: پیدا کردن یک خط در RichTextBox

    اون کتاب مال افراد مبتدی ویبی هست و اصلا درباره این چیزی که من میخوام توضیح نداده لطفا یه راهنمایی کنید

  4. #4
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: پیدا کردن یک خط در RichTextBox

    از توابع InStr و Mid استفاده كنيد. آيا اين توابع تو اون كتاب معرفي نشده اند.
    تا زماني كه كار با توابع رشته كه خيلي هم ساده هستند رو ياد نگيريد اين گونه سؤالها هميشه براتون پيش مياد. فرق اين تاپيك با تاپيك قبليتون كه در مورد پيدا كردن s_comment بود چيه؟
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  5. #5

    نقل قول: پیدا کردن یک خط در RichTextBox

    والا من روی همون تست کردم جواب نداد یعنی کلمه ی welcome رو عوض کردم بازم نشد یعنی ارور میده اگه میشه رو این یه مثال بزنید ممنون میشم چون با عمل خیلی بهتر یاد میگیرم تا خواندن ممنونم

  6. #6

    نقل قول: پیدا کردن یک خط در RichTextBox

    نقل قول نوشته شده توسط hackershz مشاهده تاپیک
    والا من روی همون تست کردم جواب نداد یعنی کلمه ی welcome رو عوض کردم بازم نشد یعنی ارور میده اگه میشه رو این یه مثال بزنید ممنون میشم چون با عمل خیلی بهتر یاد میگیرم تا خواندن ممنونم
    حق با جناب XXXXX_XXXXX است
    متاسفانه در بدیهیات و مسائل ابتدایی از پایه مشکل دارید.یک فکری به حال خودتون بفرمایید.اینجوری برنامه نویس نمی شید ها.از ما گفتن.



    Private Function ReturnFirstElementInstance(strDocument As String, strElement As String) As String
    Dim strOpenElement As String
    Dim strCloseElement As String
    Dim intStartPos As Integer
    Dim intElementLength As Integer
    strOpenElement = "<" & strElement & ">"
    strCloseElement = "</" & strElement & ">"
    If InStr(strDocument, strOpenElement) > 0 Then
    intStartPos = InStr(strDocument, strOpenElement) + Len(strOpenElement)
    intElementLength = InStr(strDocument, strCloseElement) - intStartPos
    ReturnFirstElementInstance = Mid$(strDocument, intStartPos, intElementLength)
    End If
    End Function

    Private Sub Command1_Click()
    Text1 = ReturnFirstElementInstance(RichTextBox1.Text, "welcome")
    End Sub


  7. #7

    نقل قول: پیدا کردن یک خط در RichTextBox

    با سلام و تشکر که به بنده کمک کردید اما این کدی که دادید یه مشکل کوچیک داره مثلا توی لینک رو که پیدا میکنه یه چیزی اضافه بهش اضافه میکنه و لینک خراب میشه
    این سورس رو بگیرید متوجه میشید
    http://comments.persianblog.ir/?blogID=128154&amp;postID=2873001

    کلمه ای که با رنگ قرمز مشخص کردم کلمه ای است که اضافه است نمیدونم چرا خودش خودکار به آدرس اضافه میشه میخوام لینک رو درست ببینم بدون چیز اضافی که میشه این
    http://comments.persianblog.ir/?blogID=128154&postID=2873001
    یعنی دقیقا همون لینکی که بین اون دو تک است کد که دادید مشکلی نداره فقط این عبارتی که مشخص کرده رو وسط جمله اضافه میکنه باعث خراب شدن کار میشه لطفا کمک کنید مرسی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: پیدا کردن یک خط در RichTextBox

    لطفا سورس آخری که بهتون دادم رو چک کنید مشکل داره

  9. #9

    نقل قول: پیدا کردن یک خط در RichTextBox

    نقل قول نوشته شده توسط hackershz مشاهده تاپیک
    لطفا سورس آخری که بهتون دادم رو چک کنید مشکل داره
    نه دوست عزیز تابع هیچ مشکلی نداره.مشکل از اینجا ناشی شده که شما متن رو در ریچ تکست باکس ذخیره کردی و فرمت تکست هم ذخیره شده.ریچ تکست باکس بر خلاف تکست باکس معمولی قادره فرمت متن مانند رنگ ، فونت و ... را هم ذخیره کنه. ampersand = &
    دو راه دارید .
    1:کل متن رو در تکست باکس ذخیره کنید و تابع رو برای اون فراخوانی کنید.
    2:از توابع جایگزینی رشته استفاده کنید که باز بر میگردید به اون کتاب معروف(دیدید اونو نخوندید.وگرنه با یک ریپلیس مشکل حل شده بود)
    موفق باشید

  10. #10

    نقل قول: پیدا کردن یک خط در RichTextBox

    ازین طرف میگین مبتدیم

    نقل قول نوشته شده توسط hackershz مشاهده تاپیک
    بابا من مبتدیم یه کمکی کنید به خدا
    ازون طرف میگین :
    اون کتاب مال افراد مبتدی ویبی هست و اصلا درباره این چیزی که من میخوام توضیح نداده لطفا یه راهنمایی کنید
    تکلیفتون رو با خودتون مشخص بفرمایید.
    جوابتون رو هم توی اون تاپیکی که مجزا واسه همین سوال باز کردید دادم.
    آخرین ویرایش به وسیله Babak.Hassanpour : شنبه 16 خرداد 1388 در 12:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •