نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد یک مقدار جدید برای متغیری از نوع GUID

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    135

    ایجاد یک مقدار جدید برای متغیری از نوع GUID

    با سلام

    من در برنامه خود یک متغیر از جنس GUID دارم و نیاز دارم در برای آن یک مقدار جدید بسازم.

    چه تابعی برای این کار وجود دارد؟

  2. #2

    نقل قول: ایجاد یک مقدار جدید برای متغیری از نوع GUID

    یک تابع COM برای این کار هست:

    GUID pguid;

    CoCreateGuid(&pguid);

    اگر خواستید توسط UuidToString می توانید آن را به رشته تبدیل کنید، فقط باید Rpcrt4.lib را به لینکر اضافه کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    135

    نقل قول: ایجاد یک مقدار جدید برای متغیری از نوع GUID

    تفاوت آن با UuidCreate چیست؟

    آیا مقادیری که تولید خواهند شد همواره unique هستند؟

  4. #4

    نقل قول: ایجاد یک مقدار جدید برای متغیری از نوع GUID

    در این موارد منبع MSDN هست. طبق گفته اسناد، CoCreateGuid از همان UuidCreate استفاده می کند و GUID منحصر به فرد تولید می کند.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •