نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه جابجا کردن ستونها در Datagrid هنگام اجرای برنامه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    93

    نحوه جابجا کردن ستونها در Datagrid هنگام اجرای برنامه

    میخواهم ستونهای Datagrid را darg and drop کنم چیکار کنم؟

  2. #2
    The columns appear in the order that their column styles were added to the tablestyle being used by the grid. If you want to change this order, you would need to create a new table style, and add the columnstyles in the order you want thiings to appear. Here is some code snippets that suggest how to do this.

    [C#‎]

    public void MoveColumn(DataGrid _dataGrid, string _mappingName, int fromCol, int toCol)

    {

    if(fromCol == toCol) return;



    DataGridTableStyle oldTS = _dataGrid.TableStyles[_mappingName];

    DataGridTableStyle newTS = new DataGridTableStyle();

    newTS.MappingName = _mappingName;



    for(int i = 0; i < oldTS.GridColumnStyles.Count; ++i)

    {

    if(i != fromCol && fromCol < toCol)

    newTS.GridColumnStyles.Add(oldTS.GridColumnStyles[i]);

    if(i == toCol)

    newTS.GridColumnStyles.Add(oldTS.GridColumnStyles[fromCol]);

    if(i != fromCol && fromCol > toCol)

    newTS.GridColumnStyles.Add(oldTS.GridColumnStyles[i]);

    }



    _dataGrid.TableStyles.Remove(oldTS);

    _dataGrid.TableStyles.Add(newTS);

    }



    //sample usage

    private void button1_Click(object sender, System.EventArgs e)

    {

    MoveColumn(myDataGrid, "Customers", 3, 1);

    }



    [VB.NET]

    Public Sub MoveColumn(_dataGrid As DataGrid, _mappingName As String, fromCol As Integer, toCol As Integer)

    If fromCol = toCol Then

    Return

    End If

    Dim oldTS As DataGridTableStyle = _dataGrid.TableStyles(_mappingName)

    Dim newTS As New DataGridTableStyle()

    newTS.MappingName = _mappingName



    Dim i As Integer

    i = 0

    While i < oldTS.GridColumnStyles.Count

    If i <> fromCol And fromCol < toCol Then

    newTS.GridColumnStyles.Add(oldTS.GridColumnStyles( i))

    End If

    If i = toCol Then

    newTS.GridColumnStyles.Add(oldTS.GridColumnStyles( fromCol))

    End If

    If i <> fromCol And fromCol > toCol Then

    newTS.GridColumnStyles.Add(oldTS.GridColumnStyles( i))

    End If

    i = i + 1

    End While

    _dataGrid.TableStyles.Remove(oldTS)

    _dataGrid.TableStyles.Add(newTS)

    End Sub 'MoveColumn



    'sample usage

    Private Sub button1_Click(sender As Object, e As System.EventArgs)

    MoveColumn(myDataGrid, "Customers", 3, 1)

    End Sub 'button1_Click

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    93
    سلام دوست عزیز من این کد را که از سایت
    http://www.syncfusion.com/FAQ/WinFor....asp?print=764
    در اینجا چسبانده ای قبلاً دیده بودم ولیکن این کد بخوبی جواب نمیدهد آیا خودت یکبار آن را امتحان کرده ای؟

  4. #4
    سلام
    بله من در جاهای مختلف از این کد استفاده کرده ام سعی میکنم یک نمونه از آن را در اینجا قرار دهم

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    93
    پس بنابراین از کمکت ممنونم
    اگر میتوانی حتماً یک نمونه قرار بده تا من هم ببینم

تاپیک های مشابه

  1. کنترل کلیدها در DataGrid
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1389, 23:31 عصر
  2. نمایش یک رکورد جدول به صورت دو سطر در datagrid
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1385, 20:22 عصر
  3. دستور If در DataGrid
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 21:12 عصر
  4. مشکل در کار با datagrid
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 09:27 صبح
  5. سه رقم سه رقم جداکردن در datagrid
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 18:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •