نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: '8810002003' is not a valid integer value در دلفي 7 خطا می دهد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    '8810002003' is not a valid integer value در دلفي 7 خطا می دهد

    '8810002003' is not a valid integer value در دلفي 7 خطا را براي كار با اعداد فوق مي دهد، راه حل چيست؟ نوعش Longint است ولي جواب نمي دهد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: '8810002003' is not a valid integer value در دلفي 7 خطا می دهد

    نقل قول نوشته شده توسط ali_abbasi22145 مشاهده تاپیک
    '8810002003' is not a valid integer value در دلفي 7 خطا را براي كار با اعداد فوق مي دهد، راه حل چيست؟ نوعش Longint است ولي جواب نمي دهد؟
    از نوع داده های 64 بیتی استفاده کنید : Int64
    Int64 -2^63..2^63-1 signed 64-bit
    برای تبدیل هم از StrToInt64 یا StrToInt64Def

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    نقل قول: '8810002003' is not a valid integer value در دلفي 7 خطا می دهد

    از نوع داده های 64 بیتی استفاده کنید : Int64
    باز همان خطا را مي دهد!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Delphi Coder
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    579

    نقل قول: '8810002003' is not a valid integer value در دلفي 7 خطا می دهد

    خطا نمی دهد.
    procedure TForm1.Test;
    var
    I: Int64;
    begin
    i := StrToInt64('8810002003');
    Caption := IntToStr(i)
    end;

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    نقل قول: '8810002003' is not a valid integer value در دلفي 7 خطا می دهد

    متشکر جای StrToInt64('8810002003'); می نوشتم StrToInt('8810002003'); و حل شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •