نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دسترسی به connectionString ذخیره شده در web.config

  1. #1

    دسترسی به connectionString ذخیره شده در web.config

    در موقع کد نویسی با چه کدی میتونم به connectionString ذخیره شده در web.config دسترسی داشته باشم و به جای connectionString اسم connectionString را در متغیر StrCon قرار بدم؟
    آخرین ویرایش به وسیله mehr83 : چهارشنبه 25 فروردین 1389 در 01:04 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: دسترسی به connectionString ذخیره شده در web.config

    نقل قول نوشته شده توسط mehr83 مشاهده تاپیک
    در موقع کد نویسی با چه کدی میتونم به connectionString ذخیره شده در web.config دسترسی داشته باشم و به جای connectionString اسم connectionString را در متغیر StrCon قرار بدم؟
    اگه درست منظورتون رو متوجه شده باشم، شما میخواهید یه متغیر (key) در web.config داشته باشید که برای Connection هاتون از اون استفاده کنید.
    در صورت درست بودن حدس من، شما باید تو تگ configuration و درون تگ appSettings (اگه نبود باید ایجاد کنید) key تعریف کنید، البته همونجا هم connectionStrings (ها) تون موجود هستند، یعنی مثلاً واسه SQL-Serevr میشه :
    <configuration>
    <appSettings>
    <add key="MyConnectionString" value="Data Source=YourServer;Initial Catalog=DATABSE_NAME;User ID=MyUserID;Password=MyPassword"/>
    ...
    </appSettings>
    <connectionStrings>
    <add name="FixConnectionString" connectionString="Data Source=YourServer;Initial Catalog=DATABSE_NAME;User ID=MyUserID;Password=MyPassword" providerName="System.Data.SqlClient"/>
    ...
    </connectionStrings>
    ...
    </configuration>
    واسه استفاده اش هم هر جا لازم شد از کد زیر میتونی استفاده کنی :
    ConfigurationSettings.AppSettings("MyConnectionStr  ing")

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: دسترسی به connectionString ذخیره شده در web.config

    نقل قول نوشته شده توسط mehr83 مشاهده تاپیک
    در موقع کد نویسی با چه کدی میتونم به connectionString ذخیره شده در web.config دسترسی داشته باشم و به جای connectionString اسم connectionString را در متغیر StrCon قرار بدم؟
    اینطور هم میشه :

    Imports System.Configuration
    Dim ُStrCon As String = ConfigurationManager.ConnectionStrings("YourConnec tionString").ConnectionString

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •