نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در توابع API , Find Window

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار parsiyan_mohsen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    389

    Question مشکل در توابع API , Find Window

    با سلام خدمت دوستان، من می خواهم بدونم چطوری می شه توی یه تکست، عنوان یه پنجره ای رو تو ویندوز بنویسیم بعد برنامه اون رو ببنده.؟!

  2. #2

    نقل قول: مشکل در توابع API , Find Window

    Private Declare Function SendMessage Lib "User32" Alias "SendMessageA" (ByVal hWnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
    Private Declare Function FindWindow Lib "User32" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long


    Private Sub EndTask2(ByVal Caption As String)
    On Error Resume Next
    Handle = FindWindow(vbNullString, Caption)
    If Handle = 0 Then Exit Sub
    SendMessage Handle, &H10, 0&, 0&
    End Sub

    Private Sub Command1_Click()
    EndTask2 InputBox("Type title of program",Me.Caption)
    End Sub


    فقط یه دکمه رو فرمتون بذارین همه چیز حل میشه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •