نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تبدیل کد c به اسمبلی

  1. #1

    تبدیل کد c به اسمبلی

    سلام.
     
    1-
    char
    int sum=0;
    for(x=0;x<100;x++)
    for(y=0;y<=x;y+=2)
    {
    if(x+y<=20) sum=sum+5;
    else if(x-y>50) sum-=2;
    else sum++
    }
    char x=6;
    y=7;
    if(x%y==4&&x/y>10) z=-2;
    else z=7;

    کسی می تونه کد رو به اسمبلی برگردونه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: تبدیل کد c به اسمبلی

    خوب کاری نداره چند تا حلقه هست با چند عمل ریاضی.
    برای این کار برای هر متغییر حلقه یک متعیر و برای هر کدوم از متغیر های ریاض همم یک متغیر جدا.
    بهتری راه برای شما فقط کار با این متغییر هاست و از رجیستر ها کمتر استفاده کنید به نتیجه در کوتاهترین زمان میرسید.
    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: تبدیل کد c به اسمبلی

    سلام
    کد HTML:
    1-
    char 
    int sum=0;
    for(x=0;x<100;x++)
     for(y=0;y<=x;y+=2)
     {
     if(x+y<=20)  sum=sum+5;
     else if(x-y>50) sum-=2;
     else  sum++
     }
    char x=6;
    y=7;
    if(x%y==4&&x/y>10)   z=-2; 
    -------------------------
    sum db 0
    lf1:
     mov cx,0
     cmp cx,100
     ja exit
     inc cx 
      lf2:
      mov dx,0
      cmp dx,cx
      jnle exit   
       mov bx,cx
       add bx,dx
       cmp bx,20
       jnle els1
       add sum,5
       els1:
       mov bx,cx
       sub bx,dx
       cmp bx,50
       jna exit
       sub sum,2
       cmp dx,cx
       jle lf2   
     cmp cx,100  
     jle lf1
    ;part 2 !
    x db 6
    y db 7
    z db 0
    mov ax,x
    div y
    mov cl,ah
    cmp cl,4
    je f2
    f2:
    mov ax,x
    div y
    cmp al,10
    jna exit
    sub z,2
    exit:
    ;some code goes here!
    
       
     
    
    

  4. #4

    نقل قول: تبدیل کد c به اسمبلی

    نقل قول نوشته شده توسط tdkhakpur مشاهده تاپیک
    خوب کاری نداره چند تا حلقه هست با چند عمل ریاضی.
    برای این کار برای هر متغییر حلقه یک متعیر و برای هر کدوم از متغیر های ریاض همم یک متغیر جدا.
    بهتری راه برای شما فقط کار با این متغییر هاست و از رجیستر ها کمتر استفاده کنید به نتیجه در کوتاهترین زمان میرسید.
    موفق باشید.
    سلام ببخشید من یه برنامه به زبان c می خوام که یه فایل c رو بخونه و به زبان اسمبلی تبدیل کنه(شبیه یه کامپایلر)ممنون میشم کمکم کنید خیلی فوری
    ممنون

  5. #5

    نقل قول: تبدیل کد c به اسمبلی

    در کامپایلر بورلند سی:
    bcc -S my_c_file.c
    توجه شود که S- را با حروف بزرگ بنویسید.

    یا از طریق منوی option کامپایلر را طوری پیکربندی کنید که کد اسمبلی را تولید کند

  6. #6

    نقل قول: تبدیل کد c به اسمبلی

    اینو فراموش کردم

    در توربو سی هم به جای tcc , bcc را بنویسید.

  7. #7

    نقل قول: تبدیل کد c به اسمبلی

    #include <conio.h>
    #include <iostream>
    #include <iomanip>
    #include <stdio.h>
    #include <stdlib.h>
    using namespace std;
    const int m=20;
    int k[m][m];
    int Count=0;
    int v=0 , n=0 , i=0 , j=0 , state=0;
    void remove(int i,int j)
    {
    int p,q;
    k[i][j]=0;
    Count--;
    for(p=0;p<n;p++)
    if(p!=i)
    k[p][j]--;
    for(p=0;p<n;p++)
    if(p!=j)
    k[i][p]--;
    p=i+1;
    q=j+1;
    while(p<n && q<n)
    {
    k[p++][q++]--;
    }
    p=i-1;
    q=j-1;
    while(p>=0 && q>=0)
    {
    k[p--][q--]--;
    }
    p=i+1;
    q=j-1;
    while(p<n && q>=0)
    {
    k[p++][q--]--;
    }
    p=i-1;
    q=j+1;
    while(p>=0 && q<n)
    {
    k[p--][q++]--;
    }
    }
    int apply(int i,int j)
    {
    int p,q;
    k[i][j]=1;
    Count++;
    for(p=0;p<n;p++)
    if(p!=i)
    k[p][j]++;
    for(p=0;p<n;p++)
    if(p!=j)
    k[i][p]++;
    p=i+1;
    q=j+1;
    while(p<n && q<n)
    {
    k[p++][q++]++;
    }
    p=i-1;
    q=j-1;
    while(p>=0 && q>=0)
    {
    k[p--][q--]++;
    }
    p=i+1;
    q=j-1;
    while(p<n && q>=0)
    {
    k[p++][q--]++;
    }
    p=i-1;
    q=j+1;
    while(p>=0 && q<n)
    {
    k[p--][q++]++;
    }
    }
    void draw()
    {
    system("cls");
    for(int p=0;p<n;p++)
    {
    for(int q=0;q<n;q++)
    {
    if(k[p][q]!=1)
    cout<<setw(3)<<'.';
    else
    cout<<setw(3)<<'X';
    }
    cout<<endl<<endl;
    }
    cout<<endl<<endl<<"Total states founded for "<<n<<"*"<<n<<" boards and "<<v<<" Queens: "<<state<<endl;
    }
    void check()
    {
    if(Count==v)
    {
    state++;
    draw();
    cout<<endl<<endl<<"Press q to exit or any key to continue...";
    int c=getch();
    if(c=='q')exit(0);
    }
    }
    void move(int p,int q)
    {
    apply(p,q);
    check();
    for(int i=p;i<n;i++)
    {
    for(int j=0;j<n;j++)
    if(k[i][j]==0)
    move(i,j);
    }
    remove(p,q);
    }
    int main()
    {
    cout<<"**************Queens******************"<<en dl<<endl;
    cout<<"Enter size of board :";
    cin>>n;
    cout<<"Enter number of queens:";
    cin>>v;
    system("cls");
    draw();
    for(i=0;i<n;i++)
    for(j=0;j<n;j++)
    move(i,j);

    system("cls");
    cout<<"Total states:"<<state<<endl;
    getch();
    return 0;
    }
    سلام به دوستان محترم .
    آیا کسی میتونه این کد به اسمبلی تغییر بده ؟؟

  8. #8

    نقل قول: تبدیل کد c به اسمبلی

    دوستان منم اینو میخوام کسی نمیدونه چطوری میشه ؟


    برنامه ای به زبان اسمبلی، که توش کاربر بیاد دستور if و یا for را به زبان برنامه نویسی c بنویسه و این برنامه ما که خودشم به زبان اسمبلی نوشته شده بیاد این if یا for رو معادل اسمبلیشو تو خود اسمبلی پایینش چاپ کنه

  9. #9

    نقل قول: تبدیل کد c به اسمبلی

    نقل قول نوشته شده توسط هدایتی مشاهده تاپیک
    سلام ببخشید من یه برنامه به زبان c می خوام که یه فایل c رو بخونه و به زبان اسمبلی تبدیل کنه(شبیه یه کامپایلر)ممنون میشم کمکم کنید خیلی فوری
    ممنون
    دوستان منم اینو میخوام کسی نمیدونه چطوری میشه ؟


    برنامه ای به زبان اسمبلی، که توش کاربر بیاد دستور if و یا for را به زبان برنامه نویسی c بنویسه و این برنامه ما که خودشم به زبان اسمبلی نوشته شده بیاد این if یا for رو معادل اسمبلیشو تو خود اسمبلی پایینش چاپ کنه

  10. #10

    نقل قول: تبدیل کد ++ c به اسمبلی

    سلام.
    #include <iostream>
    #include <vector>

    enum State
    {
    RUNNING,
    READY,
    BLOCKED
    };

    const uint32_t INTERRUPT_TIMER = 1;
    const uint32_t INTERRUPT_IO = 2;
    const uint32_t INTERRUPT_NETWORK = 3;

    struct Process
    {
    int id;
    int state;
    int priority;
    };

    struct VirtualMemory
    {
    int page_size;
    int num_pages;
    int *pages;
    };

    class Kernel
    {
    std::vector<Process> processes;
    VirtualMemory memory;

    public:
    Kernel()
    {
    processes.reserve(10);
    memory.page_size = 4096;
    memory.num_pages = 1024;
    memory.pages = new int[memory.num_pages];

    // Initialize other components...
    }

    void create_process(int id, int priority)
    {
    processes.emplace_back(Process{id, 0, priority});

    // Additional logic for process creation...
    }

    void schedule_process(Process *process)
    {
    // Implement your scheduling algorithm here.
    // For example, a simple round-robin scheduler:

    Process *next_process = nullptr;

    for (Process &p : processes)
    {
    if (p.state == READY)
    {
    next_process = &p;
    break;
    }
    }

    if (next_process != nullptr)
    {
    schedule_process(next_process);
    }

    // Set the process state to RUNNING.
    process->state = RUNNING;
    }

    uint32_t get_interrupt_type()
    {
    // Placeholder implementation.
    // You should replace this with your actual logic.
    return INTERRUPT_TIMER;
    }

    void handle_interrupt()
    {
    uint32_t interrupt_type = get_interrupt_type();

    // Handle different interrupt types...
    switch (interrupt_type)
    {
    case INTERRUPT_TIMER:
    // Handle timer interrupt...
    break;
    case INTERRUPT_IO:
    // Handle I/O interrupt...
    break;
    case INTERRUPT_NETWORK:
    // Handle network interrupt...
    break;
    default:
    // Handle other cases...
    break;
    }
    }

    int main()
    {
    Kernel kernel;

    // Your main program logic...

    return 0;
    }
    };

    int main()
    {
    // Instantiate the Kernel and start your program.
    Kernel myKernel;

    // Your main program logic...

    return 0;
    }
    کسی میتونه این کد را به زبان اسمبلی برگردونه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •