صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 66

نام تاپیک: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    با سلام:
    بعد از انتخاب کد کالا و زدن یک دکمه تمامی فاکتور ها برای یک کالا در دیتا گرید نمایان می شود.چگونه می توان بعد از زدن دکمه چاپ ,اطلاعات موجود در دیتا گرید چاپ شوند؟(نمی خواهم از کریستال ریپورت استفاده کنم)
    لطفا مرا راهنمایی کنید.
    با تشکر و احترام فراوان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asd_moghadas
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    143

    Thumbs down نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    سلام
    از رپورت به جای کریستال رپورت استفاده کن وبعد از گرفتن idهررکورد ان رکورد را چاپ کن البته اگه منظورت چاپ تک تک رکورد ها باشه
    موفق باشی

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    ببین این بدردت میخوره
    منبعش هم سایت CodeProject
    DGVPrinter.rar

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    Unhappy نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    با سلام مجدد:
    دوست گرامی من وقت زیادی ندارم تا روی کلاس DGVPrinter پیشنهادی شما کار کنم.لطفا در مورد این کلاس به سوالات من توضیح دهید و مرا راهنمایی کنید:


    1- این کلاس چه کاربردی دارد؟


    2-از این کلاس چگونه و در کجا باید استفاده کنم تا تمام اطلاعات موجود در دیتا گرید چاپ شوند؟


    3-اطلاعات موجود در دیتا گرید در این کلاس در چه ابزاری چاپ می شود؟


    با تشکر و احترام فراوان

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    1- برای چاپ اطلاعات یک DataGridView به کار میره
    2-توی فرمی که گریدت هست یه دکمه چاپ میزاری و کد به صورت زیر ازش استفاده میکنی
    3-در PrintPreviewControl


    DGVPrinterHelper.DGVPrinter clsPrint = new DGVPrinterHelper.DGVPrinter();
    clsPrint.PrintDataGridView(DataGridView)

    برای تنظیمات هم یه سری پروپرتی هست که از اسمشون پیداست چه کاری میکنن

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    PrintDataGridView_src_CS.zip

    این کلاس هم بد نیست
    امکانات بیشتری داره

    اینم منبعش CodeProject ولی لینکش رو پیدا نکردم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    با سلام:
    من این کلاس را به پروژه ام اضافه کردم و کنترل PrintPreviewControl و یک دکمه هم به فرم مورد نظر اضافه کردم و در رویداد کلیک دکمه هم, کد مورد نظر را به صورت زیر نوسشتم:
    (privatevoid button1_Click_1(object sender, EventArgs e
    }
    ;()DGVPrinterHelper.
    DGVPrinter clsPrint = new DGVPrinterHelper.DGVPrinter
    ;(clsPrint.PrintDataGridView(dataGridView1
    {

    اما در دو تابع کلاس به صورت زیر ERROR وجود دارد روی قسمت get هر دو تابع:

    publicForm Owner
    }
    {}set
    {}get
    {

    publicDouble PrintPreviewZoom
    }
    {}set

    {}get


    {

    این دو ERROR را میدهد:
    Error 1 'DGVPrinterHelper.DGVPrinter.Owner.get': not all code paths return a value E:\diba-store\SOURCE\DIBA3\DIBA3\Class\DGVPrinter.cs 109 12 DIBA3

    Error 2 'DGVPrinterHelper.DGVPrinter.PrintPreviewZoom.get' : not all code paths return a value E:\diba-store\SOURCE\DIBA3\DIBA3\Class\DGVPrinter.cs 120 13 DIBA3

    لطفا مرا راهنمایی کنید
    با تشکر و احترام فراوان
    آخرین ویرایش به وسیله iranigirl1364 : شنبه 23 خرداد 1388 در 15:29 عصر

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    نیازی به اضافه کردن PrintPreviewControl نیست
    این کنترل رو حذف کنید و دوباره تست کنید
    لطفا نمونه کدهاتون رو هم داخل تگ کد بنویسید تا خوندنش راحت باشه
    این تگ کد

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    با سلام مجدد:
    من کنترل PrintPreviewControl را از روی فرم مورد نظر برداشتم و مجددا تست کردم و باز هم در قسمت get دو تابع Owner و PrintPreviewZoom در کلاس DGVPrinterHelper همان ERROR هایی که در پست قبل بیان کردم ,مواجه شدم.
    لطفا مرا راهنمایی کنید.
    با تشکر و احترام فراوان

  10. #10
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    نقل قول نوشته شده توسط iranigirl1364 مشاهده تاپیک
    با سلام مجدد:
    من کنترل PrintPreviewControl را از روی فرم مورد نظر برداشتم و مجددا تست کردم و باز هم در قسمت get دو تابع Owner و PrintPreviewZoom در کلاس DGVPrinterHelper همان ERROR هایی که در پست قبل بیان کردم ,مواجه شدم.
    لطفا مرا راهنمایی کنید.
    با تشکر و احترام فراوان
    این دو پروپرتی رو به صورت زیر تغییر بدید

    public Form Owner
    { get; set; }


     public Double PrintPreviewZoom
    { get; set; }

    احتمالا درست بشه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    سلام NewFoxStudent این کلاس هایی که معرفی کردین در قیاس با کریستال چه طوره ؟( کدومشون بهتره .)

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    سلام دوست عزیز
    استفاده از کریستال ریپورت برای چاپ اطلاعات ( و نه گزارشگیری) از لحاظ زمانی هزینه بیشتری میبره در حالی که نتیجش در قیاس با این کلاسها چندان تفاوتی نداره
    بنابراین من همیشه برای چاپ اطلاعات به صورت سریع از این کلاسها استفاده میکنم ولی برای ایجاد گزارشهای شرطی و پیچیده تر از همون کریستال ریپورت استفاده میکنم
    به عنوان مثال من توی فرمهایی که رکوردهای بانک رو نمایش میدن همیشه دکمه چاپ میزارم و کاربر میتونه با استفاده از اون تمام رکوردهای در حال نمایش رو چاپ کنه برای این کار از همین کلاسها استفاده میکنم

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    با سلام مجدد و تشکر از راهنمایی شما دوست گرامی با آی دی NewFoxStudent:
    مشکل تابع get را با برگرداندن یک مقدار حل کردم و اطلاعات موجود در دیتا گرید نیز چاپ شدند و به جواب رسید.
    اما یک سوال مهم دیگر دارم در مورد این کلاس, لطفا مرا راهنمایی کنید:
    من در 4 تا Textbox چهار مقدار دارم که به ترتیب عبارتند از کد کالا ,نام کالا, موجودی اولیه کالا و موجودی فعلی کالا , که این مقادیر در زمان اجرا با توجه به انتخاب کالای مورد نظر توسط انتخاب کاربر در 4 Textbox پر می شوند و در زیر آن هم همان دیتا گرید که قبلا بیان کردم وجود دارد و من می خواهم این 4 مقدار هم در بالای گزارش چاپ شده از دیتا گرید نمایش داده شود, چگونه می توانم این 4 مقادیر را هم بالای گزارشم نمایش دهم و چاپ کنم؟
    با تشکر و احترام فراوان

  14. #14
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    باید توی تابعی که کار چاپ رو انجام میده این کار رو انجام بدید
    توی کد کلاس تابع مربوطه رو پیدا کنید و کدش رو به صورتی تغییر بدید که این چهار تا فیلد رو هم به ReportViewer پاس بده
    متاسفانه الان فرصت نمیکنم اما میتونم برای آخر هفته این تغییرات رو براتون انجام بدم

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    با سلام مجدد:
    من خودم هم روی این کلاس کار میکنم ,اما لطفا در مورد سوالم در پست قبلی (4 متغیر در 4 Textbox) مرا راهنمایی کنید.
    منتظر راهنمایی شما هستم
    با تشکر و احترام فراوان

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    با سلام مجدد :
    در این کلاس تابعی به نام Tilte به صورت زیر وجود دارد:



    ///<summary>
    /// Title for this report. Default is empty.
    ///</summary>
    private String title;
    public String Title
    {
    get { return title; }
    set
    {
    title = value;
    if (docName == null)
    {
    printDoc.DocumentName = value;
    }
    }

    }



    که فقط می توان مقدار آن را درکلاس DGVPrinter تعریف کرد و به آن یک مقدار String داد برای مثال :





    public DGVPrinter ()

    {


    title = "به نا م خدا"
    {


    اما اگر من بخواهم مقادیر موجور در 4 تا TextBox را به صورت زیر به عنوان Title چاپ کنم با روش های متفاوت امتحان کردم اما به نتیجه نرسید:




    public DGVPrinter ()
    {
    title = "کد کالا" + textBox1.Text + " " + "نام کالا" + textBox2.Text + " " + "موجودی اولیه" + textBox3.Text + " " + "موجودی فعلی" + textBox4.Text;
    }



    برای مثال در تابع Tilte مقدار متغیر title را public به صورت زیر قرار دادم :



    ///<summary>
    /// Title for this report. Default is empty.
    ///</summary>
    public String title;
    public String Title
    {
    get { return title; }
    set
    {
    title = value;
    if (docName == null)
    {
    printDoc.DocumentName = value;
    }
    }
    }







    و سپس در فرم نمایش اطلاعات در رویداد کلیک دکمه به صورت زیر کد را تغییر دادم:




    private void button1_Click_1(object sender, EventArgs e)
    {
    DGVPrinterHelper.DGVPrinter clsPrint = new DGVPrinterHelper.DGVPrinter();
    clsPrint.PrintDataGridView(dataGridView1);
    clsPrint.title = "کد کالا" + textBox1.Text + " " + "نام کالا" + textBox2.Text; + " " + "موجودی اولیه" + textBox3.Text + " " + "موجودی فعلی" + textBox4.Text;
    }




    اما جواب نمی دهد.


    و هزاران روش دیگر که باز جواب نداد.


    لطفا مرا ارهنمایی کنید
    هر چه سریعتر مرا راهنمایی کنید.
    با تشکر و احترام فراوان

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    سلام.

    به نظر من با اینکه کدهایی که دوستان دادند خیلی عالیه ولی زیاد خودت را درگیر این کدها نکن و فقط از کد ساده زیر استفاده کن:

    یک کنترل PrintPreviewDialog و یک کنترل PrintDocument به فرمت اضافه کن و یک Button حالا در باتن کد زیر را وارد کن:


    printPreviewDialog1.ShowDialog();

    و در رویداد printpage مربوط به printdocument کد زیر را وارد کن.

    Bitmap
    bm = newBitmap(this.dataGridView1.Width, this.dataGridView1.Height);
    this.dataGridView1.DrawToBitmap(bm, newRectangle(0, 0, this.dataGridView1.Width, this.dataGridView1.Height));
    e.Graphics.DrawImage(bm, 0, 0);

    حالا مقدار document مربوط به کنترل printpreviewdialog را به printdocument تغییر بدهید. و برنامه را اجرا کنید و ازش لذت ببرید.

    امیدوارم موفق باشید.

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    با سلام مجدد به همه:
    دوست گرامی پیشنهاد شما را هم به ترتیب و با دقت انجام دادم اما فقط یک PrintpriviewDocument نمایش داده می شود که در آن مقادیر دیتا گرید وجود دارد اما پرینتی گرفته نمی شود.
    لطفا یک نفر به من کمک کنه
    هر چه سریعتر به من کمک کنید.
    با تشکر و احترام فراوان

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    دوست عزیز این پیش نمایش چاپه. بعد از دیدن پیش نمایش برای چاپ از بالای پنجره سمت چپ روی شکل چاپگر یا print کلیک کن حتما چاپ می شه.

    یا اگه نخواستی دستور زیر را اجرا کن.


    printDocument1.Print();

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    با سلام:
    تمامی مراحل را بارها و بارها انجام دادم ولی پرینت گرفته نمی شود.
    به من کمک کنید
    با تشکر و احترام فراوان

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    فایل زیر خیلی می تونه کمک بکنه ....
    شما براحتی می تونید از datagridview پرینت بگیرید...
    به راحتي ازش جواب گرفتم .
    https://barnamenevis.org/attach...1&d=1208239430


    https://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=16281&d=1208239430

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    سلام. من حتی یک برگه هم پرینت گرفتم و شد. اگه محتویات دیتاگیرید در پرینت پریویو نمایش داده می شه که حتما باید چاپ بشه. ولی اگه نمایش داده نمی شه بحث یه چیز دیگه است. حالا کدوم یک از موارد بالا رخ داده؟

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    با سلام مجدد :
    بگذارید من مشکلم رو یک بار دیگه مطرح کنم
    من با کلاسی که دوست گرامی با آی دی NewFoxStudent مطرح کردند توانستم از محتویات دیتا گرید پرینت بگیرم ,مشکل دیگری که دارم این است که در من در بالای فرم مورد نظر 4 تا مقدار هم در 4 تا TextBox وجود دارد و در زیر این 4 مقدار دیتا گرید وجود دارد و می خواهم علاوه بر محتویات دیتا گرید , این 4 مقدار که به ترتیب عبارتند از : کد کالا, نام کالا ,موجودی, اولیه موجودی فعلی به همراه مقادیرشان در بالای گزارشم چاپ شوند .

    دوست گرامی با آی دی Afshin160 فایل شما مطمئنا خیلی مفید است اما من با VB کار نکردم و نیاز به #C دارم.

    در مورد راهنمایی شما دوست گرامی با آی دی system32 در مورد PrintPreviewDialog و PrintDocument محتویات دیتا گرید در
    PrintDocument نمایش داده می شود اما چاپ نمی شود به علاوه من نیاز دارم علاوه بر محتویات دیتا گرید 4 تا متغیر در 4 تا TextBox هم بالای گزارش چاپ شود.

    لطفا مرا هر چه سریعتر راهنمایی کنید.
    با تشکر و احترام فراوان

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    با سلام:
    کسی به سوال من جواب نمی ده؟
    لطفا کمک کنید
    با تشکر ا احترام فراوان

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    با سلام:
    از دوستا ن گرامی تقاضا دارم یم نفر به سوالم جواب بده.
    با تشکر و احترام فراوان

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    سلام

    یه نمونه از سورس را با مراحلی که گفتم تهیه کنید و برام بزارید ببینم مشکلش کجاست آیا از سیستمتونه یا نه.

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    Unhappy نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    با سلام:
    من یک نمونه برنامه آماده کردم تا در این قسمت ضمیمه کنم اما با خطا مواجه می شوم و برنامه با وجود اینکه حجم آن کم است ضمیمه نمی شود.من قبلا خدمتتون مشکل رو عرض کردم.
    لطفا به من کمک کنید
    بگذارید من مشکلم رو یک بار دیگه مطرح کنم
    من با کلاسی که دوست گرامی با آی دی NewFoxStudent مطرح کردند توانستم از محتویات دیتا گرید پرینت بگیرم ,مشکل دیگری که دارم این است که در من در بالای فرم مورد نظر 4 تا مقدار هم در 4 تا TextBox وجود دارد و در زیر این 4 مقدار دیتا گرید وجود دارد و می خواهم علاوه بر محتویات دیتا گرید , این 4 مقدار که به ترتیب عبارتند از : کد کالا, نام کالا ,موجودی, اولیه موجودی فعلی به همراه مقادیرشان در بالای گزارشم چاپ شوند .

    در مورد راهنمایی شما دوست گرامی با آی دی system32 در مورد PrintPreviewDialog و PrintDocument محتویات دیتا گرید در
    PrintDocument نمایش داده می شود اما چیزی چاپ نمی شود.
    به علاوه من نیاز دارم علاوه بر محتویات دیتا گرید 4 تا متغیر در 4 تا TextBox هم بالای گزارش چاپ شود.

    لطفا مرا هر چه سریعتر راهنمایی کنید.
    با تشکر و احترام فراوان

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    چطور ضمیمه نمیشه شما باید چندتا شرط زیر را رعایت کنید:

    1- مسیر اصلی را فشرده کنید (RAR یا ZIP)
    2- حجمشون کمتر از 488 کیلو باشه.
    3- تمومه.

  29. #29

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    سلام!
    آقا این که Right to left پرینت نمی کنه که!
    ای بابا....

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    با سلام:
    دوست گرامی من تمامی 3 مرحله برای ضمیمه انجام دادم اما با خطا مواجه شدم.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار system32
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    381

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    برای تغییر موقعیتش در صفحه دو مقدار صفر را در متد زیر تغییر بده مثلا 100 بزار.


    e.Graphics.DrawImage(bm, 0, 0);

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    Unhappy نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    با سلام:
    کسی به سوال من جواب نمی ده؟
    4 تا متغیر توی 4 تا TextBox دارم و در زیر آن یک دیتا گرید دارم
    چگونه این 4 تا متغیر و محتویات دیتا گرید را چاپ کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با تشکر و احترام فراوان

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    Unhappy نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    با سلام:
    دوستان گرامی آیا هیچ راهی برای سوال من وجود ندارد؟
    آیا هیچ راهی برای چاپ مقدار 4 متغیر در 4 TextBox و محتویات دیتا گرید موجود در یک فرم وجود ندارد؟
    با تشکر و احترام فراوان

  34. #34

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    اول يه كنترل print document ميندازي رو صفحه بعد اين كد رو توي اون مينويسي
    PaintEventArgs myPaintArgs = new PaintEventArgs(e.Graphics, new Rectangle(new Point(0, 0), this.Size));
    this.InvokePaint(dataGrid1, myPaintArgs);

    اين كد رو هم توي دكمه مينويسي
     printDocument1.Print();

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    سلام ...
    دوست عزيز شما نبايد در رابطه با تبديل كد مشكلي داشته باشيد چون الان ديگه كلي سايت هستند كه كد C#‎ را بهvb تبديل ميكنند .!!!

    مثلا": http://www.developerfusion.com/tools.../csharp-to-vb/

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    Unhappy نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    با سلام:
    دوست گرامی با آی دی Afshin160 از راهنمایی شما بابت سایت برای تبدیل Vb به #C ممنونم
    روی کلاس فرستاده شده توسط شما هم کار می کنم
    امیدوارم جواب شواله منو بده و 4 تا متغیر در 4 تا TextBox و محتویات دیتا گرید موجود در یک فرم را چاپ کند
    با تشکر و احترام فراوان

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    Unhappy نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    باسلام:
    متاسفانه با وجود اینکه روی کلاس جدید هم کار کردم به جواب سوالم نرسیدم
    لطفا یک نفر توی این سایت به سوال من جواب بده
    من چه طوری مقدار 4 تا متغیر در 4 تا TextBox و محتویات دیتا گرید در یک فرم را چاپ کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    باتشکر و احترام فراوان

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    458

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    جناب NewFoxStudent

    ظاهرا اين كلاس با چاپ حروف فارسي مشكل داره. اما شما توانسته‌ايد از آن استفاده كنيد.
    ممكنه راه حل رفع مشكل فارسي را هم بنويسيد؟

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    باسلام:
    ممکنه لطفا یک نفر به سوال من پاسخ بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با تشکر و احترام فراوان

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: چگونگی چاپ اطلاعات موجود در دیتا گرید(فوری)

    با سلام:
    لطفا یک نفر به سوالم جواب بده
    باتشکر واحترام فراوان

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •