صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 90

نام تاپیک: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    2

    Thumbs down معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    کاربران از دید گاه خود بهترین زبان برنامه نویسی را معرفی کنند + دلایل انتخاب

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Delphi_Developer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    331

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    Delphi از همه لحاظ !

  4. #4

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    اگه می خوایی الان تو بازار رات بدن یکی از زبان های visual studio
    C#‎.net با vb.net
    این فقط نظر منه ....



    ولی بهتر که به علاقه ی خودت فکر کنی چون همه اونی رو که خودشون باهاش کار میکنن تعریف میکنن .. مثل من.
    یا مثل پاسخ قبلی.
    هرچی دوست داری

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    هر زبان برنامه نویسی نقاط قوت و نقاط ضعفی داره , بهتره به علاقه خودتون نگاه کنید و ببینید میخواهید چه کاره بشید , آیا هدفتون نوشتن برنامه های حسابداری هست , آنتی ویروس میخواهید بنویسید یا اینکه کارهای شبکه مد نظرتون هست .. ؟
    برای مثال شما میتونید با دلفی هم درایور بنویسید ولی این زبان برای این کار ساخته نشده و اگر شما با ++C که کارش این جور برنامه هاست کار کنید , بسیار راحت تر خواهید بود.
    الان شما نسبت به زبان مورد نظر خودتون دیدی ندارید که بخوام بگم علاقه , چون علاقه رفته رفته ایجاد میشه , میتونم بگم بهتره هدفتون از برنامه نویسی مشخص باشه و با توجه به هدفتون میتونید انتخاب درست تری داشته باشید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار emadfa
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    193

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    Net. برنامه های کاربردی
    Java برنامه های کاربردی و مستقل از OS
    ++C برنامه های سیستمی , بازی , امنیتی و نرم افزارهای کاربردی متوسط و پیشرفته
    Delphi همه نوع کاربرد ( هر چند در دنیا کم کم استفادش کم می شه)
    Python بسیار قدرتمند به خصوص برای کاربران لینوکس
    ّF#‎ برنامه نویسی تایعی به خصوص برای محاسبات پیشرفته ریاضی
    ....

    هیچ زبانی بهترین نیست حتی زبان مورد علاقه من! در واقع هر زبانی کاربرد خاص خود را دارد ضمن این که عواملی چون هدف , بازار , سیستم عامل , پروژه و ... بسیار در انتخاب زبان موثرند. از دیدگاه من اگر کسی یک زبان متوسط ( نه حتی پیشرفته! ) را یاد بگیرد به راحتی می تواند در آینده به هر زبانی switch کند. ضمن این که بهترین زبان وجود ندارد!!

  7. #7

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    نظر من هم همون #C و VB.net است میدونید کتابهای برنامه نویسی مایکروسافت یا خلاصه بگم اگر بخواید مدرک برنامه نویسی مایکروسافت رو بگیرید MCTS که جدیدترینه اگر از نزدیک کتاباش رو دیده باشید دراین کتاب فقط آموزش برنامه نویسی #C و VB.NET داده شده است در ضمن باید بگم در ساختن netframework مایکروسافت کمک زیاد تری از #C گرفته میشه گفت سی شارپ نقش اساسی داشته است.
    ولی پدر ویندوز C است فراموش نشود

  8. #8

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    همه چيز به سياست هاي دولت ربط داره
    اگه قرار باشه به WTO بپيونديم و در نتيجه سيستم عامل هاي لينوكس رواج پيدا خواهند كرد و اگه نخواهيم، سيستم عامل هاي ماكروسافت خواهند ماند .
    بنابراين اگه شروع به كار نكردي بهتر است به خاطر اينكه اين دغدغه رو نداشته باشي زبان برنامه نويسي كه به OS خاصي وابسته نباشد رو ياد بگيري

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار yashar666
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    طهران
    پست
    332

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    only delphi

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار adinochestva
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    jre
    پست
    460

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    دوستان زيادي مي گويند دلفي
    ولي اصلا دلفي همه كاره نيست
    cross platform
    web app
    smart phone
    , ......
    البته براي همه موارد بالا راه حل هايي وجود دارد ولي خوب در آن صورت python نيز در هركجا وجود دارد و كسي نامي ازش نبرد
    مهم يك راه حل جامع و كامل هست

  11. #11
    کاربر جدید آواتار Blue Angel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Dreamsland
    پست
    20

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    #C زبانی برای تمام فصول

  12. #12

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    به نام یکتا خالق جهان
    سلام به تمامی کسانی که این تاپیک را مشاهده می کنند.

    با توجه به رشد روز افزون اطلاعات در تمامی رشته این نیاز فراهم شد تا رایانه ها محاسباتی را که از دست انسان ها خارج (یا اینکه زمانی بسیار طولانی برای انجام آن نیاز) است را به رایانه ها بسپارند.

    با توجه به این رشد نرم افزار های رایانه ای هم رشد چشمگیری در این 30 دهه اخیر مخصوصاً این دهه آخر داشته اند.

    به همین نیاز گستردگی سطوح برنامه نویسی بیشتر از پیشتر شد :
    1. برنامه نویسی سیستمی
    2.برنامه نویسی هوش مصنوعی
    3.برنامه نویسی کاربردی

    برنامه نویس با توجه به نیاز خود باید زبان برنامه نویسی را انتخاب نماید.

    اگر از نظر برنامه های کاربردی این مهم مورد تشریح قرار گیرد من به شخصه و آگاهی کامل از زبان های برنامه نویسی از زبان C#‎ استفاده می کنم :
    1. به گفته خود مایکروسافت بیش از 60% کتابخانه دات نت فریم ورک با C#‎ نوشته شده است. که این خود بیانگر قدرت زبان C#‎ است.
    2. C#‎ همراه با دات نت فریم ورک و با هدف برنامه نویسی به صورت گسترده و قدرتمند مثل C و کد نویسی راحت و آسان همانند ویژوال بیسیک و Java.
    3.قدرت استفاده از دستوراتی همانند سازنده های ایستا که در هیچ زبان دیگری تا بحال نبوده و این یک مشخصه منحصر بفرد زبان C#‎ می باشد.
    4.یکپارچه سازی این زبان در محیط Visual Studio IDE با زبان های Visual Basic , C++‎, java و F#‎.
    نکته : F#‎ یک زبان تابع گرای مایکروسافت برای اجرای سریع تر دستورات محاسبه ای است.
    5.یکپارچه سازی Crystal Report با محیط Visual Studio IDE به صورت گسترده و واقعاً کاربردی.
    6.کتابخانه بسیار گسترده دات نت فریم ورک که با نسخه های جدید گستردگی این کتابخانه کار برنامه نویسان را به طور گسترده ای راحت نموده.
    7.پیاده سازی گسترده برنامه نویسی شیء گرا و وراثت ها در این زبان.
    8. راهنمای کامل و جامع MSDN مایکروسافت باعث سهولت در یادگیری این زبان و کتابخانه های دات نت فریم ورک شده.
    9. برنامه نویسی تحت وب . کلاینت . سرور . به صورت خیلی آسان.

    که خیلی موارد دیگر هم هست که خوانندگان به مقاله مرجع می توانند مراجعه نمایند.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    esfahan
    پست
    183

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    علاقه و نوع برنامه ای که میخواهید بنویسید مهمترین فاکتورهای انتخاب زبان برنامه نویسی هستند .
    هر زبانی برای کاربرد خاصی نوشته شده ، مثلا منطقی نیست برنامه اتوماسیون اداری با ++C نوشته بشه .
    توی ایران بهترین زبانهایی که جوابگوی بازار هستند #C و Delphi هستند .
    با اوصافی که از #C دیدم و خودم این زبان رو کار میکنم باید سریعاً سوئیچ کنم روی delphi چون delphi سرعت خیلی زیادی داره ...
    من خودم #C و ++C و python کار میکنم ، اگر قصد پروژه هایی رو دارین که پایگاه داده ای هستن Delphi رو انتخاب کنین ، چون من خودم Delphi رو به #C ترجیح میدم ، #C برای استفاده از توابع net. برای کار داخل ویندوز خوبه ولی Delphi خوراک بانک اطلاعاتی هست ...
    Python هم که دیگه ازش نگم ، در حال حاضر که قدرتمندترین زبان دنیاست ، java خیلی داره تلاش میکنه که بهش برسه ولی اگه لینوکسی نیستین بهتره سراغش نرید .
    ولی در کل پیشنهاد من به شما اولاً Delphi و ثانیاً #C هست .

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    141

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    سلام دوستان به نظر من علاوه بر مطالبي كه ذكر شد علاقه هم خيلي مهمه

  15. #15

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    با سلام
    من از سال 83 دلفي كار ميكنم
    با هاش بانك اطلاعات نوشتم
    سرويسهاي تحت شبكه كار كردم
    كنترل سخت افزار كار كردم
    برنامه نويسي وب با websnap
    كنسول كار كردم
    گرافيك كار كردم (روباتهاي فوتباليس سايز متوسط)
    برنامه هاي پرتابل (بدون نياز به نصب كه #C فكر نكنم اين امكان رو بده چون بايد حتماً net. رو سيستم باشه)ميشه توليد كرد و .........

  16. #16

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    سلام دوستان.
    به نظز من نمیشه گفت یک زبان خاص بهترین زبانه چون به خیلی از عوامل بستگی داره که دوستان بعضیاشون رو گفتن من دیگه تکرار نمیکنم.
    یادم میاد 4 سال پیش که ترم 2 دانشگاه بودم استادمون برای درس برنامه نویسی پیشرفته سی شارپ بهمون یاد داد اون موقع VB.NET رونقش بیشتر بود اما استادمون گفت بهترین انتخاب برای شما سی شارپ هست که به حق هم راست گفت و الآن میبینیم که چه خوب پیش بینی کرد بله شما باید به وضعیت و شرایط نگاه کنین ببینین چی خوبه.
    من که به سی شارپ کاملا اعتقاد دارم چه برای WEB چه برای DATABASE و چه WINDOWS.
    مهمترین مزیتشم اینه که سی شارپ ذاتا تحت .NET هست یعنی از اول این زبان برای استفاده از .NET نوشته شده پس اگه میخوایی تحت .NET برنامه بنویسی بدون شک سی شارپ بهترین انتخابه.

  17. #17

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    خسته نباشید
    من 3 تا زبان MS رو بهتون پیشنهاد میکنم
    1-Visual Basic 6.0
    2-Visual Basic .Net
    3- C Sharp
    البته من با .Net و C#‎ کار نکردم ولی دوستانی دارم که این کارند و میگن خوبه
    خودم که وی بی کارم یک سری محدودیت ها دارم مثلا برای یک کاره ساده باید از یه کد 5-6 خطی استفاده کنم یا اینکه مثلا وی بی بعضی مواقع محاصبات میلی میلی میتریتونو اشتباه حساب میکنه
    من هم .Net رو پیشنهاد میکنم

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mmssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    Middle of nowhere
    پست
    847

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    من VB رو از همه بیشتر دوست دارم. چون کد نویسی با Vb خیلی روون، راحت، شیرین و دلچسبه. در ضمن برای پروژه های مهم از زبان های C و Net. و ++C استفاده می کنم.
    ولی پیشنهاد میکنم برای کسانی که میخوان تازه برنامه نویسی یادبگیرن زبان های C و Net. و ++C رو یاد بگیرن چون خیلی قوی تر و پیشرفته تر و به روز تر از VB هستند.

  19. #19

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    C#‎ چون دارن به ما آموزش میدن !!!

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    به نظر من NET. باید بهتر باشه چون
    1.تو VS همه کار میشه کرد یعنی من هنوز کاری نخواستم انجام بدم که نشه تو NET. انجام داد .
    2 . NET. رو MicroSoft ساخته .
    3 . Documentation خیلی قوی داره
    4 . همه گیر شده(یعنی اگه یه جایی به مشکل بر بخوری راحت میتونی از دیگران کمک بگیری)
    و ...

  21. #21

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    به نظر من++ visual c قویترین زبانه برنامه نویسی در زمینه سیستمی و درایور نویسیه و به خاطر سخت بودن اون کمتر کسی دنبال یادگیریش میره و منبع فارسی زیادی هم نداره.
    اما اگه بتونی یاد بگیری بارتو بستی.

  22. #22

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    فقط ++visual c

  23. #23
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    15

    Post نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی


    ++assembly&&c قدرت بی پایان
    اگه تا حد خوبی باهاشون آشنا بشین حتما منظورم رو میفهمید.


  24. #24

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    ببین دوست عزیز من با بیشتر زبونها کار کردم ولی هیچی بلد نیستم !!!!!!

    اگه بخوای خیلی اجمالی نگاه بکنی و خیلی غیر حرفه ای C++‎‎ و بعد دلفی .
    اگه بخوای برای هک و کرک زبون یاد بگیری Assembly و C++‎‎
    اگه می خوای بازار کار داشته باشی بیشتر دات نت .
    اگه به زبون خاصی علاقه داشته باشی همونو انتخاب کن .
    برای وب PHP عالی هست بدون شک .

    باید ببینی چی می خوای . چی دوست داری .

    درسته دلفی خیلی قدرتمند تر از ویژوال بیسیک هست ولی من گزینه دوم را به اول ترجیح می دم چون علاقه اولین چیز هست . و اگه بخوام زبونی رو یاد بگیرم 2 تا غول به نام اسمبلی و C++‎ حتما انتخاب منه .

    ولی اگه می خوای تازه شروع کنی و خیلی قوی بشی اول پیتون را که در حد ساده هست و قدرتمند یاد بگیر بعد برو سراغ C++‎‎ که رو دستش نیومده .
    اسمبلی رو فراموش نکن چون به عنوان یه زبون سطح پایین و کارآمد به دردت می خوره .

    با تشکر

  25. #25

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    سلام خدمت دوستان عزيز، نظر همه رو خوندم، جالب بود برام و ياد گرفتم. منم ميگم اول بايد بدونيم كه تحت چي ميخوايم برنامه بنويسيم مثلا تحت شبكه، تحت ويندوز ،تحت لينوكس و .... بعد بايد زبان برنامه نويسي رو انتخاب كنيم . اما من خودم با سي شارپ كار ميكنم، هم قدرتمنده هم امنيت بالايي داره، زبان جديد و كاربردي هم هست. مهم اينه كه تو يكيش جزو بهترين ها باشيم.

  26. #26

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    هم امنيت بالايي داره
    اتفاقا برعکس این موضوع در مورد #C صادق هست .

  27. #27

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    اگه بخوای برای هک و کرک زبون یاد بگیری Assembly و C++‎‎‎
    سلام دوست عزيز براي هك ، PERL يكي از زبانهاييست كه واقعا حرف براي گفتن داره
    One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man (Elbert Hubbard)

  28. #28

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط SilverSoft مشاهده تاپیک
    اتفاقا برعکس این موضوع در مورد C#‎‎ صادق هست .
    با حرفتون کاملا موافقم.

  29. #29

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    @ ایجاد کننده تاپیک ...
    بهتره دنبال بحثهایی مثل این باشید : A comparison between Delphi and Visual Basic

    این طوری انتخاب بهتری خواهید داشت ...

    "Visual Basic makes the easy things easier, Delphi makes the hard things easier" (Computerworld, 1998)


    موفق باشید ...

  30. #30

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    سلام
    به نظر من بهترین زبان رو از این نظر انتخاب که بتونی بهترین دسترسی ها را بهش داشته باشی
    مثلا :
    از نظر هزینه هاش برای جمع آوری اطلاعات
    آموزش دیدن
    قدرت فهم مطالب آن
    در چه سبکها و چه طرحهایی می خوای ازش استفاده کنی
    هدفت چیه
    آیا اطرافیانت به اون زبانی که انتخاب می کنی تسلط دارن یا نه

    و نظر دیگه ای که دارم اینکه الان به خاطر به روز بودن زبان های .net که بهترینش وی بی و سی شارپ کاری نیست که نشه باهاشون کرد مگر یه سری کاربردهای استثناء که اون رو می تونی بی خیالش بشی
    آخرین ویرایش به وسیله Arash_janusV3 : شنبه 09 آبان 1388 در 08:46 صبح

  31. #31
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    زیر سایه حق
    پست
    16

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    من با برنامه های دیگه کار نکردم و اطلاعات دقیقی هم از اونا ندارم،اما به نظرم زبان cو C++‎ زبانهای جامعی هستند شاید اونقدر قوی هستن که بازیهای کامپیوتری با کیفیت بالا رو با سی نوشتن
    البته به نظر من

  32. #32

    Post نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    زبان برنامه نویسی خیلی مهم نیست در برنامه نویسی مهندسی نرم افزار مهم ترین بخش هست و از چه زبانی استفاده کنیم خیلی مهم نیست و بیشتر سلیقه ای هست یکسری با دلفی راحتند یک سری با سی شارپ و...

    مهم تحلیل نیاز های مشتری است.


    تورنت تجربه متفاوت دانلود را به شما کاربر عزیز هدیه می دهد.
    به امید داشتن اینترنتی با سرعت بالا .


  33. #33
    کاربر جدید آواتار juve2008
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران-اسلامشهر
    پست
    26

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    البته با بوجود امدن دات نت دیگه نمیشه گفت که چه زبانی بهتره.دات نت باعث یکپارچه سازی زبانهای برنامه نویسی شده ...

  34. #34
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    فارس-استهبان
    پست
    1

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    سلام
    من هم می خوام یک زبان به طور تخصصی کار کنم و با خودم در گیر این موضوع بودم
    من برنامه نویسی برای کار در بازار می خواهم
    برنامه نویسی شبکه رو هم دوست دارم
    (دات نت نام یک نرم افزار هست یا یک سری نرم افزار)
    با مطالعه همه تایپیک های این قسمت به نظرم اومد #c خوب باشه
    در ضمن استعداد برنامه نویسی دارم
    در نرم افزار های پاسکال-کیو بیسیک- mmb- سی پلاس و ویژول بیسیک تبحر دارم در حد پروژه های دانشگاهی

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار pernia
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    مونترِال
    پست
    105

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    به نظر من مدل سازی و فهم نیازمندی مشتری مهمترین چیز هست و برای همینه که در هر تیمی چند نفر تحلیلگر و طراح دارند و چند نفر هم برنامه نویس که کاملا مشخص و مستقل روی مشکلات تمرکز دارند!

    اما توی ایران متاسفانه همیشه این دو کار رو یکنفر انجام میده زیرا حرفه ای نیستیم و تجربه نداریم
    و حرفه ای هم نمیشیم چون بازار کار برنامه نویسی توی ایران نوسانش مثل موج دریاست و کسی روش حساب باز نمیکنه!
    کپی رایت هم که قربونش برم!
    خود ما برنامه نویسا اولین کاری که میکنیم پرداخت نکردن پول سازنده کامپایلر است... طبیعیه که مردم عادی دنبال چی هستند

    توی ایران برنامه نویسی از سن 15 سالگی شروع میشه اما تا 30 سالگی تموم میشه ....
    چون مشتری پولدار همیشه نیست! و اینترنت درست و درمونی ندارن همه مردم!
    مکنه هر لحظا کلا اینترنتش قطع بشه!
    تازه etrust , verisign هم که در کار نیست...
    امید وارم ناجوانمردی بازار برنامه نوبیسی در ایران مانع کارتون نشه و کدنویسی رو ترک نکنید

    کمی قبل تر دوستانی داشتم که با دلفی کار میکردن اما نصف کارایی که با VB6 میشه انجام داد رو هم نمیتونستن با دلفی انجام بدن. الان هم 10 سالی میشه که ازشون خبری ندارم.
    کلا .NET هر کدومش بلد باشی خوبه. چون میشه با بقیه محصولات اسمبلش کرد....مخصوصا توی اینترنت!
    اما توی ایران مد شده که C#‎‎ خوبه و بقیه هیچی!!!! یه بار هم به خاطر همین قضیه کار گیرم نیومد توی شرکت نفت ...

    از امریکا درامد کدنویسایی که دلفی و C#‎ و ORACLE بلدند توی تیم ای طراحی درامد بیشتری مشاهده شده
    اما طراح کلا بحثش جداست
    آخرین ویرایش به وسیله pernia : یک شنبه 25 بهمن 1388 در 16:12 عصر دلیل: غلط املایی

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!
    سن
    92
    پست
    354

    Thumbs up نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    بهتر اینجوری بگم که:
    زبانی که برای برنامه نویسی انتخاب میشه مث همون زبان گفتاری ما هست
    قبل از اینکه بخوایم زبان های برنامه نویسی رو یاد بگیریم
    بهتر بریم زبان یادگیری اونا رو یاد بگیریم
    یعنی بدونیم چظور باید یاد گرفت
    یاد بگیریم چطور تجربه کنیم
    و قبل از هر شروعی برای کارهای بالا که گفتم بهتر زبان انگلیسی رو یاد بگیریم
    که بنظر من اگه این مورد آخر رو انجام ندیم بهتر قیدش رو بزنبم

    زبان برنامه نویسی که کت و شلوار و جین و شال و کلاه نیست که بخوایم اونو طبق مد روز یاد بگیریم

    مثل اینکه شما چون سریال های جومونگ مد روز شدن بری ربان کره ای یاد بگیری

    انتخاب زبان خیلی راحت ...
    مهمترین عامل مهندسی نرم افزار
    طراحی الگوریتم
    پیاده سازی و ....

    زبانی انتخاب باید بشه که راحت الحلقوم باشه یعنی براحتی یاد بگیری
    شما یک زبان که یاد گرفتی بقیه اگه کوه سنگی هم باشه یادشون میگیری
    همون موردی که گفتم ("یاد گرفتن زبان یادگیری")
    و بهتر هم هدف از کاری که میخوایم محور قرار بدیم
    برای شروع هیچی رو پیشنهاد نمی کنم
    ......

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار simul8or
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    API::WIN32-64
    پست
    110

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    مقداری Delphi کمی assembly همراه با .net البته در کنار C++‎‎ و در آخر هم هیچ!!
    تحقیق کنید،هدف خودتون رو مشخص کنید و در نهایت یک زبان را انتخاب و به آن مسلط شوید و هرگز شک نکنید که اشتباه کرده اید.
    به نظر من، پتانسیل و کاربری یک فرد با تسلط 80% در زبان VB از یک برنامه نویس سطح kernel با تسلط 20% بسیار بالاتر است.
    توصیه ی من به دوستان مبتدی که هنوز زبان خود را انتخاب نکرده اند، این است که اول هدف خود را مشخص کنند و با آگاهی یک زبان را انتخاب کنند و بعد از انتخاب به حرف های نا امید کننده و غیر فنی مانند "زبان x گاربردی تره، زبان Y به درد نمی خوره و..." توجه نکنند و با امید به نتیجه کار، شروع به افزایش سطح اطلاعاتی خود کنند.

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    449

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    سلام
    من .net كار ميكنم ، قبلا (حدود 2 يا 3 سال پيش VB6) كار ميكردم
    هم VB.net مسلط ام و هم C#‎.net ولي ترجيح ميدم VB كد بنويسم نه به خاطر اينكه VB قدرت بيشتري نسبت به C#‎‌داره (فرقي بين اين دو زبان وجود ندارد جز سينتكس) بلكه به خاطر سادگي سينتكس VB نسبت به C#‎ ، حال برادر من كه C#‎ كار ميكند و قبلا هم VB6 كار ميكرد ميگويد C#‎ سينتكس قشنگ تري دارد !

    خلاصه اينكه در مورد زبانهاي VB.net ، C#‎.net و Delphi قدرت زبان معيار انتخاب نيست . معيار عموما آشنايي و سادگي برنامه نوشتن به اين زبانها براي برنامه نويس است .

    شايد عيبي كه به برنامه هاي دات نت وارد باشد ، اين باشد كه براي برنامه ساده ي 1 مگابايتي بايد دات نت حداقل 50 مگابايتي نصب شود . از نظر من اين عيب براي برنامه هاي تجاري مثل سيستمهاي حسابداري و ... مهم نيست ولي شايد براي برنامه اي چون يك مرورگر اينترنت يا مسنجر مهم باشد .

    بصورت كلي بايد بررسي كنيد :
    - چه ميخواهيد بنويسيد ؟ (يك سيستم حسابداري ، يك مرورگر ، يك سرويس ويندوز ، درايور و ...)
    - چگونه دوست داريد بنويسيد‌؟ (سينتكس كدام زبان براي شما آشنا تر است)

    نكته بسيار مهم ديگر اين است كه برنامه نويسي تنها حدود 40% يك پروسه توسعه نرم افزار است ، مابقي مربوط به تحليل نيازها ، تحليل و طراحي ، پشتيباني و توسعه سيستم است . كه تمام موارد فوق نياز به دانش مهندسي نرم افزار دارد . لذا بايد در كنار يادگيري زبان برنامه نويسي به ارتقاء دانش مهندسي نرم افزار هم پرداخت .

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار lordarma
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رشت
    سن
    32
    پست
    284

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    همه از VB6 شروع می کنند،
    پیشرفت توش سریع هست و از جلسه اول می توانی برنامه بنویسی،
    بعد که کمی با کلیات آشنا شدی،
    خودت قدرت این رو پیدا می کنی که تصمیم بگیری و بهترین زبان رو انتخاب کنی...
    من در کل خانواده C رو ترجیح می دهم.

  40. #40

    نقل قول: معرفی کاربردی ترین زبان برنامه نویسی

    با سلام
    با دوستمون موافقم برای شروع بهتره زبانی انتخاب بشه که کد نویسی توش راحت تر باشه و کاربر رو جذب کنه بعد از مدتی شخص میتواند بر اساس نیاز و علا قه اش انتخاب درستی داشته باشه.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •