نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: متفاوت بودن ساعت هاست با ساعت ایران

  1. #1

    متفاوت بودن ساعت هاست با ساعت ایران

    آخرین ویرایش به وسیله mehr83 : چهارشنبه 25 فروردین 1389 در 01:05 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465

    نقل قول: متفاوت بودن ساعت هاست با ساعت ایران


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: متفاوت بودن ساعت هاست با ساعت ایران

    می تونی ساعتش رو به gmt تبدیل کنی بعد اختلاف ساعت تهران یا هرجایی که می خوای رو بهش اضافه کنی

    DateTime.UtcNow.AddMinutes(210)
    آخرین ویرایش به وسیله silverfox : چهارشنبه 03 تیر 1388 در 10:00 صبح

  4. #4

    نقل قول: متفاوت بودن ساعت هاست با ساعت ایران

    نقل قول نوشته شده توسط silverfox مشاهده تاپیک
    می تونی ساعتش رو به gmt تبدیل کنی بعد اختلاف ساعت تهران یا هرجایی که می خوای رو بهش اضافه کنی

    DateTime.UtcNow.AddMinutes(210)
    مشه لطفاً بیشتر توضیح بدید
    اون عدد 210 چیه؟
    کلاً طرز استفاده از اینو بگید
    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: متفاوت بودن ساعت هاست با ساعت ایران

    الان با datetime زمان و تاریخ سرور رو گرفتم و بعد با utcnow به universal یا همون گرینویچ تبدیل کردم 210 دقیقه هم همون 3ساعت و نیمه که تهران از گرینویچ جلوتره

  6. #6

    نقل قول: متفاوت بودن ساعت هاست با ساعت ایران

    و بعد با utcnow به universal یا همون گرینویچ تبدیل کردم
    پس با این وجود دیگه فرقی نمیکنه که هاستمون رو چه دیتاسنتری و تو چه کشوری باشه . چون به هر حال ساعت با گرینویچ ست میشه؟؟
    درسته؟؟
    در ضمن از شما میخوام که یه سری هم به این تاپیک بزنید . موضوعش خیلی با این تاپیک فرق نمیکنه
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=164553
    ممنون

  7. #7

    نقل قول: متفاوت بودن ساعت هاست با ساعت ایران

    نقل قول نوشته شده توسط silverfox مشاهده تاپیک
    می تونی ساعتش رو به gmt تبدیل کنی بعد اختلاف ساعت تهران یا هرجایی که می خوای رو بهش اضافه کنی

    DateTime.UtcNow.AddMinutes(210)
    دوست من این کد شما دقیقاً یه ساعت عقبتر رو نشون میده
    من اون کد رو به صورت زیر تغییر دادم و اختلاف زمان یک ساعت جبران شد
    <%=DateTime.UtcNow.AddHours(+4.5).ToString("HH:mm"  )%>

    ولی خوب ساعت تهران باید رو +3.5 ساعت یا همون 210 دقیقه باشه . تو این کد من مجبور شدم اون رو روی 4 ساعت و نیم تنظیم کنم تا جواب بگیرم
    نظر شما راجع به این مشکل چیه؟
    -------
    در ضمن تمام ساعتهای خونه ما تنظیمه و مشکل از اونا نیست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: متفاوت بودن ساعت هاست با ساعت ایران

    *بله با این کد مهم نیست سرور کجاست البته می شد ساعت سرور رو گرفت و دستی اختلاف رو حساب کرد ولی این راحت تره...
    *در واقع این 1 ساعتی که ما برای کوتاه شدن روز ها و اینا جا به جا می کنیم قرار داد خودمون هست ولی اختلاف ما با گرینویچ همان 3:30 است تو خود ساعت ویندوز هم نگاه کنید +3:30 هست تهران...فکر کنم اول مهر ساعت ها می رن سر جای اولشون درست میشه 3:30+

  9. #9

    نقل قول: متفاوت بودن ساعت هاست با ساعت ایران

    من يك تابع براي اين كار نوشتم كه فكر كنم بشه راحت ازش استفاده كرد. البته قبلش بايد تفاوت ساعت سرور هاست رو بگريد كه اونم خيلي ساده هست. بعد توي اين تابع ازش استفاده كنيد.
    public static string shamsi(int g_y1, int g_m1, int g_d1, string FormatDate)
    {


    byte[] g_days_in_month = new byte[] { 31, 28, 31, 30, 31, 30, 31, 31, 30, 31, 30, 31 };
    byte[] j_days_in_month = new byte[] { 31, 31, 31, 31, 31, 31, 30, 30, 30, 30, 30, 29 };

    int g_y = 0;
    int g_m = 0;
    int g_d = 0;
    string hh = "";
    string mmm = "";


    string r = FormatDate;
    if ((g_y1 <= 0))
    {
    g_y = DateTime.Now.AddMinutes(nazari.timediff()).Year;
    g_m = DateTime.Now.AddMinutes(nazari.timediff()).Month;
    g_d = DateTime.Now.AddMinutes(nazari.timediff()).Day;
    hh = DateTime.Now.AddMinutes(nazari.timediff()).Hour.To String();
    mmm = DateTime.Now.AddMinutes(nazari.timediff()).Minute. ToString();
    }
    else
    {
    g_y = g_y1;
    g_m = g_m1;
    g_d = g_d1;
    hh = DateTime.Now.Hour.ToString();
    mmm = DateTime.Now.Minute.ToString();
    }


    int gy = g_y - 1600;
    int gm = g_m - 1;
    int gd = g_d - 1;
    int g_day_no = 365 * gy + nazari.div((gy + 3), 4) - nazari.div((gy + 99), 100) + nazari.div((gy + 399), 400);
    int i;
    for (i = 0; i < gm; ++i)
    g_day_no += g_days_in_month[i];
    if (gm > 1 && ((gy % 4 == 0 && gy % 100 != 0) || (gy % 400 == 0)))
    g_day_no++;

    g_day_no += gd;
    int j_day_no;
    j_day_no = g_day_no - 79;

    int j_np = nazari.div(j_day_no, 12053);
    j_day_no = j_day_no % 12053;


    int jy = 979 + 33 * j_np + 4 * nazari.div(j_day_no, 1461);
    j_day_no %= 1461;

    if (j_day_no >= 366)
    {
    jy += nazari.div(j_day_no - 1, 365);
    j_day_no = (j_day_no - 1) % 365;
    }

    for (i = 0; i < 11 && j_day_no >= j_days_in_month[i]; ++i)
    j_day_no -= j_days_in_month[i];
    int jm = i + 1;
    int jd = j_day_no + 1;

    string yy = jy.ToString();
    string mm = jm.ToString();
    string dd = jd.ToString();
    if (mmm.Length == 1)
    r = r.Replace("MM", "0" + mmm);
    else r = r.Replace("MM", mmm);

    r = r.Replace("M", mmm);

    if (hh.Length == 1)
    r = r.Replace("hh", "0" + hh);
    else r = r.Replace("hh", hh);
    r = r.Replace("h", hh);

    if (dd.Length == 1)
    r = r.Replace("dd", "0" + dd);
    else r = r.Replace("dd", dd);
    r = r.Replace("d", dd);

    if (mm.Length == 1)
    r = r.Replace("mm", "0" + mm);
    else r = r.Replace("mm", mm);
    r = r.Replace("m", mm);
    r = r.Replace("yyyy", yy);
    r = r.Replace("yy", yy.Substring(2, 2));

    return r;
    }

    public static int timediff()
    {

    return 0;// (4 * 60) + 30;
    }

    تفاوت ساعت رو به دقيقه بنويسيد
    بعد براي استافده مثلا مي تونيد اينطوري بنويسيد
    label1.text=shamsi(2009,6,6,"yy/mm/dd hh:MM")
    توجه داشته باشيد كه MM مربوط به ساعت حتما بايد با حروف بزرگ باشد

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: متفاوت بودن ساعت هاست با ساعت ایران

    برای 3 تا شهر درست کردم...
    از ddl با انتخاب شهر اختلاف زمانی رو می خونه و به گرینویچ اضافه می کنه...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11

    نقل قول: متفاوت بودن ساعت هاست با ساعت ایران

    نقل قول نوشته شده توسط silverfox مشاهده تاپیک
    برای 3 تا شهر درست کردم...
    از ddl با انتخاب شهر اختلاف زمانی رو می خونه و به گرینویچ اضافه می کنه...
    مرسی عزیز
    دستت درد نکنه . انشاالله یک در دنیا و صد در آخرت خیرش رو ببینی
    از دوست گلم آقا کامران هم تشکر میکنم
    دست همتون درد نکنه

  12. #12

    نقل قول: متفاوت بودن ساعت هاست با ساعت ایران

    دوستان لطف کنن هر از گاهی یه پست به این تاپیک بفرستن تا عزیزان دیگه هم ببینن و ازش بهره ببرن
    ممنون
    به زودی یه کامپوننت واسش مینویسم تا تمام شهرها رو پوشش بده
    یا حق

  13. #13
    آخرین ویرایش به وسیله mehr83 : چهارشنبه 25 فروردین 1389 در 01:06 صبح

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: متفاوت بودن ساعت هاست با ساعت ایران

    تاریخ اگه به یک روز قبل یا بعد بره خود دات نت درستش می کنه تا اونجا که من دیدم...

  15. #15

    نقل قول: متفاوت بودن ساعت هاست با ساعت ایران

    نقل قول نوشته شده توسط silverfox مشاهده تاپیک
    تاریخ اگه به یک روز قبل یا بعد بره خود دات نت درستش می کنه تا اونجا که من دیدم...
    لطفاً یکم بیشتر توضیح بدید!!!

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: متفاوت بودن ساعت هاست با ساعت ایران

    یعنی الان تهران ساعت 1:00 AM هست و امروز 2009/6/28 ولی تو فلان شهر که 3 ساعت از ما عقب تره ساعت 10:00 PM هست روز 2009/6/27 وقتی با دات نت با addhours 3 ساعت کم می کنی خودش Date رو هم تغییر می ده به 27م

  17. #17

    نقل قول: متفاوت بودن ساعت هاست با ساعت ایران

    نقل قول نوشته شده توسط silverfox مشاهده تاپیک
    یعنی الان تهران ساعت 1:00 AM هست و امروز 2009/6/28 ولی تو فلان شهر که 3 ساعت از ما عقب تره ساعت 10:00 PM هست روز 2009/6/27 وقتی با دات نت با addhours 3 ساعت کم می کنی خودش Date رو هم تغییر می ده به 27م
    آها منظورتون این بود
    ممنون عزیزم

  18. #18

    نقل قول: متفاوت بودن ساعت هاست با ساعت ایران

    نقل قول نوشته شده توسط silverfox مشاهده تاپیک
    می تونی ساعتش رو به gmt تبدیل کنی بعد اختلاف ساعت تهران یا هرجایی که می خوای رو بهش اضافه کنی

    DateTime.UtcNow.AddMinutes(210)
    به نظرم این کد درسته فقط باید DateTime.UtcNow را ابتدا به شمسی برگردانید اگه ماه آن در شش ماه اول سال هست 270 و اگر که در شش ماه دوم هست 210 را طبق قطعه کد بالا اضافه کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله محمد متاله : یک شنبه 03 مهر 1390 در 23:34 عصر

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار golihaghighi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    شيراز
    سن
    47
    پست
    234

    نقل قول: متفاوت بودن ساعت هاست با ساعت ایران

    با این کد دیگه daylightsaving یا همون یک ساعت اختلاف شش ماه اول هم خودش محاسبه میکنه تاریخها رو هم درست محاسبه میکنه
     BirthDate = TimeZoneInfo.ConvertTimeBySystemTimeZoneId(DateTim  e.Now, TimeZoneInfo.Utc.Id, "Iran Standard Time")

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •