صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 64

نام تاپیک: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    Lightbulb هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    سلام دوستان
    من باز هم با نرم افزاری جدید در زمینه هوش مصنوعی آمدم و اینبار برنامه تشخیص پلاک خودرو رو براتون نوشتم. در این دمو کافیست محدوده پلاک را مشخص کنید (در نسخه نهایی این کار لازم نیست) سپس شماره پلاک خوانده میشود...

    فایل read me را هم مطالعه کنید.
    لطفا نظرات و پیشنهادات یادتون نره

    یکی از قسمت های فایل rar در پست بعد است
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    دانلود قسمت آخر:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    مثل اینکه باید این تاپیک رو حذف کنم؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار adinochestva
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    jre
    پست
    460

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    مثل اینکه باید این تاپیک رو حذف کنم؟؟
    انتظار نداشته باش با گذاشتن یک برنامه ( اونم بدون کد) کسی تشکر یا ... کنه !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    Exclamation نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    نقل قول نوشته شده توسط adinochestva مشاهده تاپیک
    انتظار نداشته باش با گذاشتن یک برنامه ( اونم بدون کد) کسی تشکر یا ... کنه !
    اول سلام

    دوست عزیز احتمالا میدونی که کد این برنامه ها (این نوع کد ها در هیچ جای عالم یافت نمیشن و فقط منحصر به شرکت های تولید کننده هستند ) حداقل 20 میلیون قیمت دارن چراکه کار هرکس نیست خرمن کوفتن...

    در ثانی من نیاز به تشکر ندارم ولی میهواستم در ازای این 724 دانلود (تا الان) دوستان نظر بدن و در این مورد صحبت کنیم و اطلاعات کسب کنیم
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : یک شنبه 13 شهریور 1390 در 04:00 صبح

  6. #6

    Lightbulb نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    سلام
    من به علت اینکه در زمینه سیستمهای نظارت تصویری به صورت حرفه ای فعالیت میکنم به این موضوع علاقه مند شدم.
    نمونه این برنامه رو قبلا دیدم ولی متاسفانه open source نبود که من بتونم مطابق با پلاکهای ایران تغییرش بدم.
    شما مقدار قابل توجهی از کار رو انجام دادی.
    ولی متاسفانه برنامه شما یا حداقل نسخه demo به هیچ وجه کاربردی نیست.

    برنامه هایی از این باب اگر این قابلیت ها را داشته باشند به نظر من خوب هستند:
    1.قابلیت شناسایی پلاک در تصویر متحرک رسیده از دوربین.
    2.ثبت بهترین فریم از فیلم که شناسایی پلاک در آن آسان باشد.
    3.شناسایی و ثبت پلاک در دیتابیس.
    4.تطبیق پلاک با دیتابیس موجود و اعلام هشدار در صورت ورود خودروی غریبه.
    5.قابلیت ثبت ساعات ورود و خروج

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    ماشالا توی ایران که یک مدل پلاک دیگه وجود نداره :)
    پلاک ایران - شخصی - دولتی
    پلام ماشینهای سنگین
    پلاک لیزری ( خدا بخواد داره از دور خارج میشه )

    این نرم افزار چه مدل پلاکی را دیتکت میکنه ؟
    دوربینهایی که برای عکسبرداری نصب میشن چه مدلی باید باشن ؟ اگه پلاک دقیقا وسط ماشین نصب نشده باشه دتکت میکنه ؟ و......

    پیوست « اگه مشکلات فوق را نداره ، من براش مشتری دارم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    سلام دوستان
    همونطور که دوستمون Shinigamiز گفتند این دمو کاربردی نیست چون یک دمو است ولی در نسخه اصلی که هنوز تموم نشده این قابلیت ها در حال اضافه شدنه ولی متاسفانه الان فقط یک نوع پلاک رو میخونه ولی اضافه کردن انواع دیگر پلاک کار ساده ای است و فقط باید مکان اعداد تعریف بشه.

    در مورد مکان پلاک باید بگم که این برنامه پلاک را در هر جا باشه شناسایی میکنه (از روی شکلش)

  9. #9

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    به تلاشت ادامه بده دوست عزیز.
    توقع نداریم sourceرو به ما بدی ولی منتظرم نسخه نهایی رو ببینم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    نسحه نهایی برنامه را شروع کردم
    همه قابلیت ها اضافه شد

    اما هنوز کامل نیست ولی در روند پیشرفت قرار میگیرید دوستان

    این فایل را در مکان نصب قبلی کپی کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar aip2.rar‏ (479.1 کیلوبایت, 2078 دیدار)

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    اینهم نسخه نهایی البته به صورت خام (یعنی آماده برای اضافه کردن امکانات نرم افزاری دیگر برای اهداف مختلف)
    http://rapidshare.com/files/25558111...paip2final.rar

    هرکس مشتری پیدا کنه میتونه توی سود این کار شریک بشه
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : سه شنبه 23 تیر 1388 در 18:54 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    سلام

    دوستمون joker یک سری عکس برای من فرستادند که برنامه من نمیتونست اونارو تشخیص بده

    برای همین من یکمی الگوریتم رو بهینه کردم چرا که در روش قبلی اندازه کاندیدها تحلیل نمیشد ولی الان این مشکل رفع شده و علاوه بر این از بافر به جای آرایه ها استفاده کردم و سرعت پروسس را بیش از 10 برابر افزایش دادم...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    درست تشخیص میده ولی عدد اول را درست نمیتونه بخونه

    در تصاویری که پلاک کاملا از روبرو نباشد ، خطاهای اندازه زیادی دارد ! ظاهرا درست نشده ها.

    توی گوگل نمونه های با تلورانس بالا زیاد بدست میاد
    http://images.google.com/images?hl=e...gbv=2&aq=f&oq=
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه  
    آخرین ویرایش به وسیله joker : شنبه 03 مرداد 1388 در 01:10 صبح

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    با سلام و تشکر از پیگیری شما دوستان عزیز

    مشکلاتی اخیرا دیده شده...

    کمری سفید:
    پردازش تصویر مشکل ندارد ولی در نتیجه نهایی خواندن 2 و 3 باهم اشتباه میشود...
    برای زمانی که عکس اعداد پلاک درست تشخیص داده میشه ولی عدد ها درست حدس زده نمیشه باید add را بزنید آنگاه اعدادی را که درست خوانده نشده را جایگزین P# در فیلد class کنید و بقیه p ها رو پاک کنید (ctrl+del) سپس داده ها رو روی داده قبلی ذخیره کنید...
    forget all را زده و سپس learn را بزنید تا آموزش شبکه تجدید شود

    لامبورگینی:
    برای تصویر گالادروی زرد مشکل از کیفیت پایین تصویر است چراکه لبه های خوبی ایجاد نمیکند و با تغییر دوربین مشکل حل میشه

    برای پلاک های خیلی کج باید سیستم انتخاب کاندید ها رو بررسی کنم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    سلام دوستان

    مدتیه پیدام نیست چون رفته بودم مشهد

    دارم تغییرات اساسی روی برنامه میدم و امیدوارم تمامی باگها رفع بشه

    از پیگیریتون متشکرم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mmssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    Middle of nowhere
    پست
    847

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    خوب چرا نرم افزارتون رو تو این بخش معرفی کردین؟ میتونستید اون رو تو بخش مربوط به هوش مصنوعی یا بخش زبان برنامه نویسیتون معرفی کنید.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    نقل قول نوشته شده توسط mmssoft مشاهده تاپیک
    خوب چرا نرم افزارتون رو تو این بخش معرفی کردین؟ میتونستید اون رو تو بخش مربوط به هوش مصنوعی یا بخش زبان برنامه نویسیتون معرفی کنید.
    سلام دوست خوب

    ابتدا همینکارو کرده بودم ولی مدیر سایت جاشو عوض کرد ((باور کن))

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    728

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    اول سلام

    دوست عزیز احتمالا میدونی که کد این برنامه ها (این نوع کد ها در هیچ جای عالم یافت نمیشن و فقط منحصر به شرکت های تولید کننده هستند ) حداقل 20 میلیون قیمت دارن چراکه کار هرکس نیست خرمن کوفتن...

    در ثانی من نیاز به تشکر ندارم ولی میهواستم در ازای این 24 دانلود (تا الان) دوستان نظر بدن و در این مورد صحبت کنیم و اطلاعات کسب کنیم
    خیلی عالیه
    ولی خطا زیاد داره.

  19. #19

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    دوست عزیز کاری که شما کردید جای قدر دانی داره

    بنده هم به پردازش تصویر و شبکه عصبی حسابی علامند هستم
    حتی این رشته باعث شد از خدمت سربازی معاف بشم و ... :)

    به نظر من بهتره اول روی الگوریتم صحبت کنیم تا نوع برنامه شما می خواید برنامتون تکمیل بشه پس لازمه ابتدا در مورد الگوریتم بحث بشه تا نقاط ضعف و قوتش بیرون بیاد و دوستان نظرشون رو در مورد الگوریتم اعلام کنن تا خروجی برنامه

    بنده به شخصه هر روز این تاپیک رو مشاهده خواهم کرد با تشکر

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    نقل قول نوشته شده توسط r.ghost مشاهده تاپیک
    دوست عزیز کاری که شما کردید جای قدر دانی داره

    بنده هم به پردازش تصویر و شبکه عصبی حسابی علامند هستم
    حتی این رشته باعث شد از خدمت سربازی معاف بشم
    جان ما بگو چطوری معاف شدی ؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    سلام دوست عزیز

    منم یه سوال دارم البته مربوط به برنامه ای که نوشتی نیست.
    من از کجا میتونم هوش مصنوعی رو آغاز کنم؟ چه زبانی باید یاد بگیرم؟ چه کتابهایی رو باید بخونم؟

    الان من ترم دوم کاردانی هستم میخوام از الان شروع کنم لطفا راهنمایی کنید

    با تشکر

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    Thumbs up نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    نقل قول نوشته شده توسط grlearn مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    منم یه سوال دارم البته مربوط به برنامه ای که نوشتی نیست.
    من از کجا میتونم هوش مصنوعی رو آغاز کنم؟ چه زبانی باید یاد بگیرم؟ چه کتابهایی رو باید بخونم؟
    الان من ترم دوم کاردانی هستم میخوام از الان شروع کنم لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر
    سلام دوست عزیز
    درسته قبلا اینو پرسیدی ولی احساس کردم شاید جوابتو نگرفتی و جواب بهتری میخوای
    اگر کتابایی رو که به شما قبلا توصیه شده بخونی تا حدودی هوش مصنوعی رو میفهمی ولی الزاما اونو نمیتونی بکار ببری...چون کسانی هم که اونا رو به تو معرفی کردن نتونستن از این بیشتر پیش برن...
    "پس همیشه بپرس و خجالت نکش"

    در ضمن پردازش تصویر خودش دنیاییه که نهایت نداره و داستانشم با هوش مصنوعی متفاوته.

    برای بکار بردن این تکنیک ها باید تلاش کنی - اراده داشته باشی و شبها بی خوابی بکشی و در ضمن برو دنبال کتابهای لاتین و جدید. توی گوگل سرچ کنی چیزای خوبی گیرت میاد. زبانتو خوب کن تا در مقاطع تحصیلی بالاتر راحت باشی. در ضمن زبان خاصی برای کار با هوش مصنوعی لازم نیست ولی من سی++ و دلفی رو پیشنهاد میدم.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    درسته قبلا اینو پرسیدی ولی احساس کردم شاید جوابتو نگرفتی و جواب بهتری میخوای
    اگر کتابایی رو که به شما قبلا توصیه شده بخونی تا حدودی هوش مصنوعی رو میفهمی ولی الزاما اونو نمیتونی بکار ببری...چون کسانی هم که اونا رو به تو معرفی کردن نتونستن از این بیشتر پیش برن...
    "پس همیشه بپرس و خجالت نکش"

    در ضمن پردازش تصویر خودش دنیاییه که نهایت نداره و داستانشم با هوش مصنوعی متفاوته.

    برای بکار بردن این تکنیک ها باید تلاش کنی - اراده داشته باشی و شبها بی خوابی بکشی و در ضمن برو دنبال کتابهای لاتین و جدید. توی گوگل سرچ کنی چیزای خوبی گیرت میاد. زبانتو خوب کن تا در مقاطع تحصیلی بالاتر راحت باشی. در ضمن زبان خاصی برای کار با هوش مصنوعی لازم نیست ولی من سی++ و دلفی رو پیشنهاد میدم.

    سلام

    ممنون دوست عزیز.

    بله من قبلا تو یه تاپیک این سوال رو کرده بود و الان دیدم شما تجربه دارین گفتم از شما هم این سوال رو بپرسم.

    به هر حال از راهنماییت ممنونم

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار Sir.V65j
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    IRan,X
    پست
    92

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    مشكل اصليش با 2 و 3 هست حتي ور‍ن آخر هم با عكس هايي كه خودتون توي ور‍ن اول گذاشته بودين مشكل 2 و 3 داره و 3 ها رو 2 مي خونه

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار 1485159
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    NULL
    سن
    30
    پست
    886

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    شما این برنامه رو با چه زبانی نوشتین؟

  26. #26
    کاربر تازه وارد آواتار Sir.V65j
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    IRan,X
    پست
    92

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    اونجوري كه من ديدم با دلفي نوشته شده بود.

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    [quote=Sir.V65j;794116]مشكل اصليش با 2 و 3 هست حتي ور‍ن آخر هم با عكس هايي كه خودتون توي ور‍ن اول گذاشته بودين مشكل 2 و 3 داره و 3 ها رو 2 مي خونه[/quote


    سلام
    2 و 3 خیلی به هم شبیهن برای همین باید آموزش بیشتری بهش بدین

  28. #28

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    سلام دوست عزیز
    پروژه درس پردازش تصویر من موضوعش همین بود.من اونجا با متلب برنامشو نوشتم و برای شناسایی پلاک از تبدیل هاف استفاده کردم.به این صورت که کل خطوط عمودی و افقی رو در تصویر پیدا می کردم و اونا رو پیمایش می کردم و مستطیلی که ابعادش به پلاک نزدیک تر بود رو استخراج میکردم.مشکل این برنامه که من نوشته بودم کند بودن اون بود.البته عکسهایی که به ما داده بودن همشون تقریبا از یک فاصله گرفته شده بودند و بنابراین ابعاد اون مستطیل تقریبا ثابت بود.برنامه شمارو که دیدم کنجکاو شدم بدونم چطوری کار میکنه؟البته اگه امکان داره.

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    نقل قول نوشته شده توسط bahar009 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    پروژه درس پردازش تصویر من موضوعش همین بود.من اونجا با متلب برنامشو نوشتم و برای شناسایی پلاک از تبدیل هاف استفاده کردم.به این صورت که کل خطوط عمودی و افقی رو در تصویر پیدا می کردم و اونا رو پیمایش می کردم و مستطیلی که ابعادش به پلاک نزدیک تر بود رو استخراج میکردم.مشکل این برنامه که من نوشته بودم کند بودن اون بود.البته عکسهایی که به ما داده بودن همشون تقریبا از یک فاصله گرفته شده بودند و بنابراین ابعاد اون مستطیل تقریبا ثابت بود.برنامه شمارو که دیدم کنجکاو شدم بدونم چطوری کار میکنه؟البته اگه امکان داره.
    روند کار برنامه من خارج از حوصله درسهای دانشگاهی است

    همونطور که دیدید این برنامه کاری به خود پلاک و شکل مربعش نداره و به دنبال اعدادی میگرده که در کنار هم تشکیل یک پلاک رو میدن
    برای همینه که در هر زاویه ای و در هر کجای تصویر پلاک رو میخونه (مثل یک انسان باهوش)

    خیلی سریع اونارو پیدا میکنه و در تشخیص اینکه آیا پلاک رو پیدا کرده یا نه بیشتر از هوش مصنوعی استفاده میکنه تا پردازش تصویر (بر خلاف نرم افزار های حال حاضر دنیا) و چون با پردازش تصویر کار زیاده نداره سرعتش خیلی بالاست

  30. #30

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک

    در تشخیص اینکه آیا پلاک رو پیدا کرده یا نه بیشتر از هوش مصنوعی استفاده میکنه تا پردازش تصویر (بر خلاف نرم افزار های حال حاضر دنیا)
    ممنون از جوابتون.منظورتون از هوش مصنوعی شبکه عصبیه؟
    پردازش تصویر شاخه ای از هوش مصنوعیه، منظورتون رو متوجه نمیشم که میگید بیشتر از AI استفاده کردید!

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    يعني اينكه براي مكان يابي پلاك از پردازش تصوير استفاده نميشه چراكه باعث كند شدن رون شناسايي ميشه

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار BOB
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    http://www.mshams.ir
    پست
    450

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    یعنی اینکه برای مکان یابی پلاک از پردازش تصویر استفاده نمیشه چراکه باعث کند شدن رون شناسایی میشه
    سلام

    احیانا منظور شما این نیست که از الگوریتمهای رایج Detection استفاده نکرده‌اید؟؟ چرا که هرگونه کار بر روی پیکسلها، رنگها، مختصات و یا هرچیز دیگر تصویر، در فیلد Image Processing قرار میگیرد (مگر اینکه فایل تصویر را به شکل باینری یا ASCII باز کرده باشید)

    دوست عزیز اگر ممکن است، جهت افزایش بار علمی این تاپیک، توضیحات بیشتری در مورد الگوریتمها و ساختار نرم‌افزارتان بدهید. مثلا اینکه:

    - از چه شبکه عصبی استفاده میکنید؟
    - آیا از فریمورکها و پکیجهای آماده ANN موجود استفاده کرده‌اید یا که خودتان طراحی نموده‌اید؟
    - مراحل کلی کار برنامه شما چیست؟ ترتیب مراحل و پردازشها؟
    - ...

    با تشکر

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    نقل قول نوشته شده توسط BOB مشاهده تاپیک
    احیانا منظور شما این نیست که از الگوریتمهای رایج Detection استفاده نکرده‌اید؟؟ چرا که هرگونه کار بر روی پیکسلها، رنگها، مختصات و یا هرچیز دیگر تصویر، در فیلد Image Processing قرار میگیرد (مگر اینکه فایل تصویر را به شکل باینری یا ASCII باز کرده باشید)
    دقیقا منظورم همینه (ابتدا از پیکسل ها استفاده میکردم ولی با توجه به نیاز سرعت های بالا این کارو کنار گذاشتم ولی به صورت باینری هم فایل رو باز نمیکنم چون نتونستم الگویی برای کار پیدا کنم)

    نقل قول نوشته شده توسط BOB مشاهده تاپیک
    1- از چه شبکه عصبی استفاده میکنید؟
    2- آیا از فریمورکها و پکیجهای آماده ANN موجود استفاده کرده‌اید یا که خودتان طراحی نموده‌اید؟
    3- مراحل کلی کار برنامه شما چیست؟ ترتیب مراحل و پردازشها؟
    1- از سیستم Neuro-fuzzy استفاده شده
    2- از FANN استفاده شده به علت opensource بودن و داشتن شبکه عصبی مورد نظر: http://leenissen.dk/fann/
    3- مراحل
    الف- تبدیل عکس به بایت های golbafan : نوعی داده ابداعی به منظور افزایش سرعت
    ب- جستجو در بایت ها برای پیدا کردن مكان اعداد توسط سیستم فازی عصبی
    ج- استخراج بایت های بدست آمده و مقایسه با جدول بایت ها (داده کاوی)

  34. #34

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    سلام من پروژه پایان ترم لیسانسم پردازش تصویر ویدیو و شناسایی پلاک خودرو در تصاویر هست , می شه لطفا یک راهنمایی کنید که دقیقا باید چکار کنم ؟ ( البته به غیر از اینکه بگید کتاب های گنزالس رو بخونم و کار با مطلب رو یاد بگیرم , یک توضیح کلی و کار بردی لطفا )

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    يعني چطوري بايد بگم؟

    منظورتون اينه كه كليه الگوريتم هاي مورد نظر رو بگم؟ كه خيلي وقت گيره
    الگوريتم خودمم كه از نظر اساتيد شما قابل فهم و قابل قبول نيست
    ولي به هر حال براي شروع بايد پردازش تصوير رو بدونيد.
    ثانيا بايد بتونيد پلاك و اعداد اون رو استخراج كنيد و مثلا سياه و سفيدش كنيد تا بشه راحت تر اونو به شبكه عصبي آموزش داد.
    حالا بعد از آموزش به شبكه عصبي اگر دوباره تصويري به اون بديد كه مشابه به يكي از تصاوير آموزش ديده باشه
    جواب خواهيد گرفت...

    موفق باشيد

  36. #36

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    سلام
    خسته نباشی واقعا کارت درسته
    ییه سوا داشتم اگه بهم جواب بدی ممنون میشیم
    من میخوام کار با ocr رو شروع کنم (کار خوندن نوشته عکس و تبدیل به متن)
    هرچهقدر دنبال این موضوع گشتم چیزه درستی گیرم نیومده . میشه راهنماییم کنی که کار رو از کجا شروع کنم

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    نقل قول نوشته شده توسط hr_joyande مشاهده تاپیک
    سلام
    خسته نباشی واقعا کارت درسته
    ییه سوا داشتم اگه بهم جواب بدی ممنون میشیم
    من میخوام کار با ocr رو شروع کنم (کار خوندن نوشته عکس و تبدیل به متن)
    هرچهقدر دنبال این موضوع گشتم چیزه درستی گیرم نیومده . میشه راهنماییم کنی که کار رو از کجا شروع کنم
    شبیه خواندن پلاک میمونه
    مهمترین بخشش جداسازی حروف و کلماته

    عکس رو سیاه و سفید میکنی
    کلمه ها رو (سیاه) از داخل زمینه سفید جدا میکنی
    حروف کلمه ها رو جدا میکنی(پیچیده ترین بخش)
    بعد با یک دیتا مینینگ میتونی جواب بگیری

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    البته به این سادگی که جناب golbafan فرمودن نیست چطور تصویر threshold بگیری چطور چرخش تصویر رو تا 360 درجه بدست بیاری .چه عملیات مورفولوژی رو استفاده کنی .چطور layout صفحه ورودی رو تشخیص بدی.چطور جدول و تصویر و بارکد رو شناسایی کنی.از چه Classification استفاده کنی و پس از اون چطور الگوهاتو train کنی از چه شبکه ای استفاده کنی و شبکت ocon باشه یا acon یا ترکیبی از این 2 . و توپولوژی شبکه به چه صورتی باشه و هزاران (و) دیگه

  39. #39

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    سلام ممنون از برنامه تون اگه میشه سورس اون رو بذارین تو سایت .

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: هوش مصنوعی و خواندن پلاک خودرو

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi_CAT مشاهده تاپیک
    البته به این سادگی که جناب golbafan فرمودن نیست چطور تصویر threshold بگیری چطور چرخش تصویر رو تا 360 درجه بدست بیاری .چه عملیات مورفولوژی رو استفاده کنی .چطور layout صفحه ورودی رو تشخیص بدی.چطور جدول و تصویر و بارکد رو شناسایی کنی.از چه Classification استفاده کنی و پس از اون چطور الگوهاتو train کنی از چه شبکه ای استفاده کنی و شبکت ocon باشه یا acon یا ترکیبی از این 2 . و توپولوژی شبکه به چه صورتی باشه و هزاران (و) دیگه

    چقدر سخت میگیری برادر

    اینطوری که طرف پشیمون میشه از سوالش

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •