نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چه جوری می شه اطلاعاتو در یک دیتاگرید حذف ، درج و بروز رسانی کرد؟

  1. #1

    چه جوری می شه اطلاعاتو در یک دیتاگرید حذف ، درج و بروز رسانی کرد؟

    سلام
    لطفا راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: چه جوری می شه اطلاعاتو در یک دیتاگرید حذف ، درج و بروز رسانی کرد؟


  3. #3

    نقل قول: چه جوری می شه اطلاعاتو در یک دیتاگرید حذف ، درج و بروز رسانی کرد؟

    سوتفاهم نشه. من کار با دیتابیسو بلدم
    سوالم اینه که چه جوری می شه تغییرات(حذف و درج و بروز رسانی) رو داخل خود دیتاگرید اعمال کرد؟

  4. #4

    نقل قول: چه جوری می شه اطلاعاتو در یک دیتاگرید حذف ، درج و بروز رسانی کرد؟

    منظورم اینه که چه جوری می شه مثلا برای بروز رسانی بدون استفاده از textBox، تو خود دیتاگرید تغییراتو اعمال کرد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: چه جوری می شه اطلاعاتو در یک دیتاگرید حذف ، درج و بروز رسانی کرد؟

    خوب میتونی سلولهای هر سطر رو بخونی و آپدیت کنی دسترسی به هر سلول:

    dataGridView1[شماره سطر,شماره ستون].Value


  6. #6

    نقل قول: چه جوری می شه اطلاعاتو در یک دیتاگرید حذف ، درج و بروز رسانی کرد؟

    من دارم با این کد سعی می کنم سلول های هر سطرو با این کد آپدیت کنم

    for
    (int i=1;i<=4;i++)
    for (int j = 1; j <=3; j++)
    {
    SqlConnection cnn = newSqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=questionBank;Integrated Security=True");
    cnn.Open();
    SqlCommand cmd = newSqlCommand("update madraketarahesoal set personelicode='"+dataGridView1[i,j].Value.ToString()+"' where row="+j,cnn);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cnn.Close();
    }

    اما این ایرادو می گرفت. کسی می تونه راهنماییم کنه؟
    Object reference not set to an instance of an object.

  7. #7

    نقل قول: چه جوری می شه اطلاعاتو در یک دیتاگرید حذف ، درج و بروز رسانی کرد؟

    یک روش خوب استفاده tableadapter است پس ازساخت tableadapterمناسب که داده هارا استخراج کند متدهای insert و update و Delete را اصلاح کنید وسپس datasurce دیتا گریدتان را روی tableadapter ساخته شده ست کنید بعد روی فرمتان دکمه ای ایجاد کنید که در ان متد آپ دیت tableadapter با پارامتر datatable ست شده باشد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •