نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چگونگی نرفتن به سلول بعدی در دیتا گرید در شرایط زیر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    چگونگی نرفتن به سلول بعدی در دیتا گرید در شرایط زیر

    با سلام:
    چگونه می توانم اگر مقدار وارد شده در یک سلول دیتاگرید با مقدار یک Textbox مساوی نبود به سلول دیگر نروم و در همان سلول بمانم؟در چه Event ای باید کد مربوطه را بنویسم؟
    لطفا مرا راهنمایی کنید
    با تشکر و احترام فراوان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار adinochestva
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    jre
    پست
    460

    نقل قول: چگونگی نرفتن به سلول بعدی در دیتا گرید در شرایط زیر

    cell leave

  3. #3

    نقل قول: چگونگی نرفتن به سلول بعدی در دیتا گرید در شرایط زیر

    نقل قول نوشته شده توسط adinochestva مشاهده تاپیک
    cell leave
    این رویداد برای این منظور مناسب نیست
    نقل قول نوشته شده توسط iranigirl1364 مشاهده تاپیک
    با سلام:
    چگونه می توانم اگر مقدار وارد شده در یک سلول دیتاگرید با مقدار یک Textbox مساوی نبود به سلول دیگر نروم و در همان سلول بمانم؟در چه Event ای باید کد مربوطه را بنویسم؟
    لطفا مرا راهنمایی کنید
    با تشکر و احترام فراوان
    از رویداد Cellvalidating استفاده کنید:


    dataGridView1.EndEdit();
    e.Cancel = dataGridView1[0, 0].Value.ToString() != textBox1.Text ? true : false;
    0و0 بیانگر سلول اول از سطر اول می باشد. می توانید مقادیر مربوط به سلول وسطر مورد نظرتون را قرار دهید.علاوه بر این می توانید از آرگومان های این رویداد استفاده کنید.
    موفق باشید./

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: چگونگی نرفتن به سلول بعدی در دیتا گرید در شرایط زیر

    باسلام:
    من دقیقا کد شما را در رویداد Cellvalidating قرار دادم و این Error را می دهد:
    object refrence not set to an instance of an object
    باتشکر و احترام فراوان


    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi.Kiani مشاهده تاپیک
    این رویداد برای این منظور مناسب نیست

    از رویداد Cellvalidating استفاده کنید:


    dataGridView1.EndEdit();
    e.Cancel = dataGridView1[0, 0].Value.ToString() != textBox1.Text ? true : false;
    0و0 بیانگر سلول اول از سطر اول می باشد. می توانید مقادیر مربوط به سلول وسطر مورد نظرتون را قرار دهید.علاوه بر این می توانید از آرگومان های این رویداد استفاده کنید.
    موفق باشید./

  5. #5

    نقل قول: چگونگی نرفتن به سلول بعدی در دیتا گرید در شرایط زیر

    سلام
    null بودن مقدار value را چک کنید./

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: چگونگی نرفتن به سلول بعدی در دیتا گرید در شرایط زیر

    با سلام:
    من این کد را با توجه به راهنمایی شما استفاده کردم اما این کد بعضی وقتها جواب میده ولی بعضی وقتا جواب نمیده.
    علت چیست؟
     
    private void dataGridView1_CellValidating(object sender, DataGridViewCellValidatingEventArgs e)
    {
    if (dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value != null)
    {
    dataGridView1.EndEdit();
    e.Cancel = dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value.ToString() != textBox1.Text ? true : false;
    }
    }
    لطفا مرا راهنمایی کنید
    با تشکر و احترام فراوان

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: چگونگی نرفتن به سلول بعدی در دیتا گرید در شرایط زیر

    سلام دوست عزیز من با کد جناب کیانی به مشکلی بر نخوردم
    فکر کنم اگه
    dataGridView1.EndEdit();
    رو قبل از شرط قرار بدی مشکلی نداشته باشی
    آخرین ویرایش به وسیله Mohsen229266 : دوشنبه 08 تیر 1388 در 19:36 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133

    نقل قول: چگونگی نرفتن به سلول بعدی در دیتا گرید در شرایط زیر

    باسلام:
    من کد را هم به قبل از شرط به صورت زیرمنتقل کردم:
     
    private void dataGridView1_CellValidating(object sender, DataGridViewCellValidatingEventArgs e)
    {
    dataGridView1.EndEdit();
    if (dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value != null)
    {

    e.Cancel = dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value.ToString() != textBox1.Text ? true : false;
    }
    }
    اما هر مقداری که در TextBox وارد می کنم چه مساوی باشد و چه مساوی نباشد به سلول بعد منتقل نمی شود .بعضی مواقع هم هر مقداری که در TextBox وارد می کنم چه مساوی باشد و چه مساوی نباشد به سلول بعد منتقل می شود در واقع انگار این کد کاربردی ندارد
    با تشکر و احترام فراوان

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: چگونگی نرفتن به سلول بعدی در دیتا گرید در شرایط زیر

    این برنامه رو ببین واقعا کار میکنه
    البته پروپرتی AutoValidate فرم رو به Disable تغییر بدید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar dgv.rar‏ (34.6 کیلوبایت, 52 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله Mohsen229266 : شنبه 31 مرداد 1388 در 17:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •