صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 46 از 46

نام تاپیک: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

  1. #41

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    با سلام.فایل tblselsect رو دان کردم .فقط یک سوال : مقادیر کمبو باکس من به این صورت هستند :هنر .فیزیک .... که میخواستم با انتخاب انها سابفرم مربوط یا جدول مربوط نمایش داده شود.اما در این فایل نام جداول که لاتین هستند نمایش داده میشود که درست نیست برای کاربر اینگونه نمایش داده شود.ممنو میشم راهنمایی کنید.

  2. #42

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    با سلام.این فایل رو دان کردم .فقط نام جداول به صورت لاتین هستند و درست نیست برای کاربر ایگونه نمایش داده شود.مقادیر کمبو های من به این صورت است:هنر .فیزیک و ....میخواستم با انتخاب انها از کمبو سابفرم یا جدول مربوط به ان نمایش داده شود.ممنون میشم راهنمایی کنید.من شدیدا به این فایل نیاز دارم.

  3. #43

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    سلام دوستان من میخوام تو یه برنامه با زدن کد محصول نام محصول را به من نمایش بده و ثبت بشه ممنون میشم از کمکتون

  4. #44

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    سلام میبخشید لطفا فوری جواب بدید کارم به جواب این سوال بستگی داره
    من یه جدول طراحی کردم فیلدای مختلف داره الان باید فیلد استان رو کمبو باکس بزارم بعد فیلد بعدیش شهرستان اون اسنان
    میخوام حوری باشه که وقتی استان رو از کمتو باکس اول انتخاب میکنم توی فیلد بعدی فقط شهرای اون استان نمایش بده نه کل شهرا

    توی فرم بلدم این کارو انجام بدم جداول ارتباط دادم کوئری میگیرم
    اما توی جدول باید چی بشه یعنی اصن نمیخوام فرم داشته باشم فقط جدول میخوام اونوقت کوئری تعریف نکردم

  5. #45

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    با عرض سلام
    اگر بخواهم اطلاعاتی که در یک اکسل دارم به صورت اتوماتیک با زدن یک کد ملی در فرمی که در فایل اکسل دیگر است داشته باشم چه کنم؟

  6. #46

    نقل قول: چه جوری با انتخاب یک داده از Combo Box اطلاعات مربوط به اون

    نقل قول نوشته شده توسط سنبله کار مشاهده تاپیک
    در مثال زیر بعد از انتخاب گزینه ای جدید از Combo متن داخل Text مساوی مقدار ستون دوم Combo که در اینجا با Index شماره 1 مشخص شده است خواهد شد .

    Private Sub Combo_AfterUpdate()
    Text = Combo.Column(1)
    End Sub

    موفق باشید .
    بابا دمت گرم ، اینو خیلی وقته دنبالش می گشتم ، کاملا شانسی مطلبو خوندم ، سپاس از مطالب خوب همه دوستان

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. باز کردن لیست Combo box بطور خودکار
    نوشته شده توسط سیلوستر در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 فروردین 1387, 13:18 عصر
  2. مشکل توی ساخت ocx از نوع combo
    نوشته شده توسط davood110 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1385, 13:56 عصر
  3. با زدن enter از یه combo به combo دیگر برویم
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1385, 16:49 عصر
  4. Combo Box
    نوشته شده توسط habdolah در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 25 فروردین 1385, 20:26 عصر
  5. چجوری لیست یک combo box رو با کد نویسی باز کنم؟
    نوشته شده توسط سیلوستر در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1385, 05:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •