نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آرشیو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Rezapcclick
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    دنیای من و تو
    پست
    114

    Smile آرشیو

    سلام
    دوستای گلم کسی نبود یه سورس از قفل نرم افزاری که ساده باشه رو برام بزاره؟؟؟؟
    به خدا لازمش دارم....

    اگه کسی داره برام بزاره

    و درخواست بعدیم اینه که مثلا یه برنامه ای نوشتم و این برنامه رو اول سال یعنی اول فروردین روی یه سیستمی نصب کردم و کاربر اطلاعاتش رو وارد برنامه کرد واطلاعات در دیتابیس ذخیره شد.
    وتا آخر سال همین روند ادامه پیدا می کنه و سال جدید شروع می شه و یه دوره جدید.
    من می خوام یه سورسی باشه که برام دوره بندی کنه مثلا از اول ماه فروردین تا آخر همون ماه هر چی رو که وارد برنامه ام کردم و ذخیره اش کردم یه آرشیو به اسم فروردین درست کنه که هر موقع روی فروردین کلیک کردم اطلاعات همون ماه رو که وارد کردم رو برام نمایش بده.
    مثل آرشیو ماهیانه وبلاگ ها که به ترتیب ماها است
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: کمک آرشیو

    باید یک بانک اطلاعاتی Access درست کنید و برای هر ماه یک جدول بسازین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: کمک آرشیو

    در مورد مبحث شما كد زياد قرار داده شده
    جستجو كنيد

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شهر ایلام
    سن
    41
    پست
    261

    نقل قول: کمک آرشیو

    خوب عزیز کاری نداره توی کد نویسی دکمه ایی که روی اون نوشتی فروردین این رو بنویش
    Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM neww WHERE tarikh>='" & Trim(txtDate.Text) & "' " & " and tarikh<='" & Trim(txtDate1.Text) & " ' "
    Adodc1.Refresh
    دوست من این کد برای جستجو بین دو تاریخ هستش به جای txt ها می تونی دو تا text روی فرم بزاری و visible دوتا شون رو false کنی و داخل text اول داخل خاصیت text اون اولین رو فروردین رو بنویسی 01 / 01 / 1387 و داخل تکس دوم آخرین روز رو بنویسی 29/12/1388
    یعنی وقتی دکه رو می زنی اتومایتک خودش می ره و تمامی فیلدهای بین اول فروردین تا آخر فیلد اسفند رو برات می اره به جای neww جدول خودت رو بزار و به جای فیلد تاریخ tarikh فیلد تاریخ خودت رو بزار - تا وقتی که حل بشه در خدمتم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •