مشاهده دست آورد نظرسنجی: آیا با میکرو های arm کار کرده اید؟

رای دهنده
133. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • علاقه ای ندارم

    5 3.76%
  • شاید بعدا کار کنم

    27 20.30%
  • قصد دارم بزودی با میکرو های اتمل کارکنم

    41 30.83%
  • قصد دارم بزودی با میکرو های فیلیپس (nxp) کارکنم

    5 3.76%
  • دارم با میکرو های اتمل کار میکنم

    36 27.07%
  • دارم با میکرو های فیلیپس (nxp) کار میکنم

    19 14.29%
صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 109 از 109

نام تاپیک: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

  1. #81

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    شاید اسم روتر های میکروتیک Mikrotik رو شنیده باشین . مدل های خاصی از این روترها به خاطر سایز کوچک برای کارهای روباتیک مناسب هستند . در ضمن قیمت بسیار پایین و به همراه داشتن سیستم عامل لینوکس رو هم بهشون اظافه کنین
    کدوم مدل ؟
    از کجا تهیه کردید ؟
    لینکی ازش دارید که مشحصات فنی رو شرح داده باشه ؟

  2. #82
    کاربر دائمی آواتار kernel
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    130

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    این مشخصات فنی که خود شرکت ارئه کرده : http://routerboard.com/

    فروشگاههای زیادی تو ایران محصولات این شرکت رو ارائه می کنن ، حتی فروش اینترنتی هم داره .

    یه جورایی بین اونایی که تو کار شبکه هستن الان مد شده ! من از یکی از دوستام که تو کار شبکه هست تهیه کردم . یکی از مدل هاشو برای تعمیر پیشم آورده بود . منم بعد از بررسی دیدم واقعا چیز بدرد بخوریه.

    البته کار کردن با این بردها نیاز به اطلاعات تخصصی در زمینه سخت افزار داره و تو بعضی از مدلهاش حتی Jtag رو در دسترس قرار نداده و باید خودتون از روش در بیارین !

  3. شنبه 06 آذر 1389, 21:38 عصر

    دلیل
    لطفا برای نگارش متون فارسی از حروف انگلیسی استفاده نکنید.

  4. جمعه 01 بهمن 1389, 20:18 عصر

    دلیل
    درخواست پروژه درسی

  5. #83

    Cool نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    سلام من پيگير مطالب هستم.يك سوال دارم .اگر پردازش سه بعدي بخواهيم امكان استفاده از openGL هست.

  6. #84

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    با بردهایی که ti omap3 دارند میتونید از opengl استفاده کنید ، نمونش beagleboard هست . تو سایت رسمیش یه بخش در مورد پروژه هاش هست ، چیز های جالبی رو میتونید اونجا پیدا کنید.

  7. #85

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    نقل قول نوشته شده توسط farzadsw مشاهده تاپیک
    با سلام
    تو این تاپیک قراره در مورد میکرو کنترلر های ARM صحبت بشه . همونطور که میدونید از هسته های پردازشی ARM ،در حال حاظر، در تمامی موبایلها استفاده میشه ، این پردازنده ها توان پردازشی بالایی رو در کنار مصرف بسیار کم انرژی ارائه میکنند . همین عامل سبب شده بهترین گزینه برای استفاده در وسایل قابل حمل باشند(اخیرا یک netbook هم بر اساس همین خانواده cpu ساخته شده که میتونه فیلم 720p رو 8 ساعت پخش کنه)
    جالبه بدونید علارغم همه ی این برتری ها قیمت این میکروکنترلر ها(دارای هسته ی ARM) خیلی گرون نیست ، به طور مثال At91SAM7s (ساده ترین نوع) با قیمت 10 هزار تومن امکانات بسیار بالایی رو در اختیار میگذاره:
    High-performance 32-bit RISC Architecture
    64 Kbytes حافظه فلش
    16 kbytes رم داخلی (قابل اتصال به 4 گیگ رم خارجی!)
    Low-power RC Oscillator, 3 to 20 MHz On-chip Oscillator and one PLL
    20-bit Programmable Counter plus 12-bit Interval Counter
    Real-time Timer 32bit دارای alarm
    One USB 2.0 Full Speed (12 Mbits per Second) Device Port
    One Four-channel 16-bit PWM Controller
    One 8-channel 10-bit Analog-to-Digital Converter
    Fully Static Operation: Up to 55 MHz at 1.65V and 85°C Worst Case Conditions
    البته به این نکته هم توجه داشته باشید که این میکرو مثلا در 10 مگاهرتز خیلی بیشتر از یه avr (سریعترین میکروی 8 بیتی) تو همون فرکانس ،توان پردازشی داره.
    خب ممکنه سوال کنید اگه اینقدر خوبه پس دیگه چرا از بقیه میکرو ها استفاده میشه؟ در جواب باید گفت:
    1.این میکرو ها 4 ساله تولید میشن برای همین منابع آموزشی زیادی ندارن
    2.کد نویسی تو کامپایلر این میکرو ها (در حال حاظر) خیلی پیچیده تره. و علیرغم اینکه زبان برنامه نویسی مثلا c هست ولی دستورات بیشتر به اسمبلی نزدیکن!
    3.همه این ic ها smd هستن که کار باهاشون سختره (سوکت ندارن و سختر لحیم میشن)
    4.به علت موارد بالا برای افراد مبتدی مناسب نیستن!

    در ادامه (اگر دوستان علاقه مند باشند) یکسری فایل آموزشی برای کار با این میکرو ها میگذارم.

    ----------------------------------------------------------------------
    معرفی حانواده میکروکنترلر های arm ساخت اتمل:



    arm7

    AT91SAM7A : این سری برای کار هایی که به شبکه های can نیازه مناسبه و بقیه امکاناتش معمولی هست.

    AT91SAM7L : قابلیت ویژه این سری مصرف بسیار کم انرژی است. برای همین برای کار های پرتابل(استفاده از باتری) بسیار مناسبه.

    AT91SAM7S : این سری برای شروع بسیار مناسبه و تقریبا همه امکانات ، مخصوصا sam-ba ، رو داره و یه چیز همه منظوره هست

    AT91SAM7SE : این سری مثل همون 7s هست فقط یه باس اضافه برای مموری خارجی داره

    AT91SAM7X : قابلیت ویژه این سری امکانات کامل شبکه مثل ethernet هست. در حقیقت کاملتر از 7a هست.


    arm9 :

    AT91SAM9 (مثل at91sam9260) : برنامه نویسی این سری شبیه arm7 هست و تقریبا تمام امکاناتی رو که در بالا گفته شد رو یکجا داره!!! علاوه بر اینحا دارای فرکانسی نزدیک به 3برابر arm7 هست!

    AT91SAM9XE : این سری دارای امکانات بیشتری برای شبکه هست

    AT91X40 : مشخصه ویژه این سری حجم بالاتر فلش و حافظه ،در حد چند مگ، هست
    (این مطلب رو قبلا یه جای دیگه نوشته بودم که دیدم خیلی جاها کپی شده ، برای همین اینجا هم گذاشتم)




    دو نمونه بورد برای کار با میکرو های arm :

    این برای lpc هست:
    http://farzadsw.persianblog.ir/post/9

    اینم برای AT91SAM7s هست:
    http://farzadsw.persianblog.ir/post/11

    salam
    khaste nabashid
    kasi mitoone be man komak kone
    mikham barnameii benevisam ke ba arm betoonam ba keypad roye lcd kar konam
    masalan 2+2 roye lcd neshoon bedam

  8. #86

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    نقل قول نوشته شده توسط nasser_gh_65 مشاهده تاپیک
    salam
    khaste nabashid
    kasi mitoone be man komak kone
    mikham barnameii benevisam ke ba arm betoonam ba keypad roye lcd kar konam
    masalan 2+2 roye lcd neshoon bedam
    دوست عزیز ، سوالاتتون رو به فارسی تایپ کنید .
    من پیشنهاد میکنم 5 شماره اول مجله ی PMM رو دانلود و مطالعه کنید ، داخل اونها نحوه اتصال کیپد و lcd به میکروکنترلر آرم اتمل توضیح داده شده. بعد از مطالعه اونها اگر مشکلی داشتید ، به شکل واضح و جزئی بیان کنید تا جواب سوالتون رو بگیرید (سوالات کلی معمولا جواب داده نمیشه)
    مجله ها رو از سایت iranmicro میتونید بگیرید.

  9. #87

    Post نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    سلام من کامبیز هستم . خوشحالم که شما روی این مباحثکارمیکنین و بسیار جدی هستین .
    یه سوال داشتم . میخواستم بدونم بردی هستش که بتونه مانند gps عمل کنه . اخه به من یک پروژه پیشنهاد شده در زمینه موقعیت یابی اما یک کیت کنترلی جدید باید طراحی بکنیم . روی نرم افزارش مشکل نداریم فقط سخت افزارش رو مشکل داریم دلیلش هم اینه که می خوایم ببینیم میشه این کیت رو در داخل تولید کرد .
    ممنون

  10. #88
    کاربر دائمی آواتار ژوپیتر
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    120

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    نقل قول نوشته شده توسط kambizbaghi مشاهده تاپیک
    سلام من کامبیز هستم . خوشحالم که شما روی این مباحثکارمیکنین و بسیار جدی هستین .
    یه سوال داشتم . میخواستم بدونم بردی هستش که بتونه مانند gps عمل کنه . اخه به من یک پروژه پیشنهاد شده در زمینه موقعیت یابی اما یک کیت کنترلی جدید باید طراحی بکنیم . روی نرم افزارش مشکل نداریم فقط سخت افزارش رو مشکل داریم دلیلش هم اینه که می خوایم ببینیم میشه این کیت رو در داخل تولید کرد .
    ممنون
    سلام، در مورد GPS فقط Receiver گیرتون میاد که اونهم به صورت میکروکنترلری میتونه باشه و هم به صورت چیپ که هر دو مشخصات مکانی رو محاسبه میکنن و اگه از دومی استفاده کنید مجبورید برای ارتباطش یک میکروی اضافه بذارید، برای اینکه از راه دورهم بشه ترکش کرد یا باید RF کار کنید و یا Wireless Network ، البته کارهای دیگه هم میشه کرد ولی بهترینشون همون RF هست که مشخصات محل رو براتون ارسال میکنه و میتونید در نقشه محل دقیقش رو نمایش بدید. سخت افزارش رو اگه بخواید از پایه طراحی کنید و بسازید اصلا به صرفه نیست، مخصوصا چیپها که با اوضاع تحریمها اصلا گیرنمیاد یا خیلی گرون گیرمیاد. بهتره اول یک پروتوتایپ با استفاده از سیستم های موجود بسازید و بعد دنبال طراحی برید، یک رسیور GPS که پورت PS/2 داره بگیرید و با میکرو درایوش کنید، بعد فرستنده گیرنده RF رو هم بخرید و تست کامل رو ازشون بگیرید، بعد که کامل جواب گرفتید از همون چیپ ها استفاده کنید.

  11. #89

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    نقل قول نوشته شده توسط saed2006 مشاهده تاپیک
    میشه با سی شارپ برنامه برای ARM نوشت؟
    نقل قول نوشته شده توسط farzadsw مشاهده تاپیک
    اگه سیستم عامل windows ce رو نصب کنید ؛ میشه . ویندوز ce روی آرم۹ به بعد نصب میشه.
    نقل قول نوشته شده توسط aminsharifi67 مشاهده تاپیک
    با netmf میشه، ولی قبلش باید hal رو برای سخت افزارت، کانفیگ کنی.
    اصولا برنامه نویسی manage بدرد ِ میکرو [ با محدودیت حافظه، فرکانس کاری پایین و ذخیره انرژی مهم] نمیخوره.

    در کارهایی که realtime بودن مطرح است، netmf بدرد نمی خوره.

    ویندوز سی هم سخت افزار خیلی قوی ای می خواد.
    سلام

    فکر نمی کنم بشود با Microsoft Visual Studio برای خود میکرو (ARM یا هر چیز دیگری) برنامه نوشت ، هرچند میشود با یک ویرایشگر متنی به زبان C یا C++‎ کد نوشت و ... که درون حافظه آن قرار بگیرد و کار بکند ، (منظورم این که فکر نمیکنم / یا من بلد نیستم که Visual Studio امکان خاصی و مخصوصی در این زیمنه داشته باشد)، اما اگرمیخواهید با خروجی آن میکرو (ARM یا هر چیز دیگری) کار بکنید میتواند با هر زبانی این کار انجام بدهید .

    اما در مورد C#‎ همانگونه که دوستان گفتن نیاز به یک پلت فروم مشخص داره ، چون C#‎ و خاندان .NET کلا خروجی آنها کد به زبان ماشین (اسمبلی) نیست و خروجی آنها یک مدل خاص که باید توسط یکCLI (اگر اسم ان اشتباه نکرده باشم) پردازش میشود و بعد به زبون ماشین تبدیل میشود ، این کار کردن که برنامه شما روی هر سیستم عاملی اجرا بشود چه لینوکس باشد ، چه ویندوز و همچنین مدیر حافظه بشود و اگر هر مشکلی پیش آمد باعث ناپیداری و هنگ سیستم عامل نشود و ...

    در حال حاضر .NET و علی الخصوص C#‎ روی لینوکس (به واسطه پروژه مونو ) و ویندوز (به واسطه پروژه دات نت فریم ورک) بدون مشکل کار میکند .

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله jblaox : یک شنبه 20 شهریور 1390 در 16:22 عصر

  12. #90

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    سلام من یک برد آموزشی LPC1768 گرفتم
    اما تو برنامه نویسی مشکل دارم چیکار کنم

  13. #91

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    بهترین کار اینه که مثالهای همراه بورد رو یکی یکی اجرا و بررسی کنید (از ساده ترین به سخت ترین).

  14. #92
    کاربر جدید آواتار sharin
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    ايران
    پست
    22

    Thumbs up نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    سلام به همگي ...

    من كل صفحات تاپيك رو خوندم . چيزايي زيادي دستم اومد ،‌ تشكر ...
    ديگه ادامه نمي دين ؟

    منم قصد دارم شروع كنم ، مي خواستم بدونم AT91SAM7s256 , AT91SAM7x256 آيا كد نويسي و وضعيت ريجستر هاشون يه جور هست . نگاهي به feature هاشون كردم ، اون سريه X كمي مجهز تر هست و ethernet و can و ... رو ساپورت مي كنه ... ، و ظاهرا I/O ي بيشتري دارهه ... ( درسته؟ )
    من يه كتاب براي AT91SAM7s دارم و مي خواستم از روي اين جلو برم ، اما دوست دارم با AT91SAM7x كار كنم ...( چون نسبت به اون يكي مجهز ترهه و هزينه اش تفاوت زيادي ندارهه ... )
    خواستم ببينم از نظر كد نويسي و ريجسترها به مشكل نمي خورم ؟!
    پردازنده ي جفتشون هم كه يكيه گويا ...

    پيشاپيش ممنون از پاسختون ...

    موفق باشيد.
    يا علي.

  15. #93

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    سری 7x , 7s از نظر برنامه نویسی و رجیسترها کاملا مشابه هم هستند و تمام برنامه های 7s روی 7x اجرا میشه . البته یکسری تفاوتهای جزئی (مثل نحوه بوت SAMBA و غیره ) با هم دارند ولی در کل خیلی به هم شبیه هستند و تفاوتی توی برنامه نویسی و یادگیری ندارند.

  16. #94
    کاربر جدید آواتار sharin
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    ايران
    پست
    22

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    ممنونم فرزاد جان ...

    اين تفاوت جزئي در پروگرام كردنش به روش samba كه گفتيد ، كمي دو دلم كردهه ... !
    اگر نتونم راش بندازم كه خيلي بد مي شه ... !
    مي شه يجوري مطمئنم كنيد كه با خيال راحت بخرمش ... ؟
    samba ش رو مي تونم راه بندازم ...?!
    متاسفانه CD هم گويا همراه بورد نمي فرستن! ( ECA )
    بعد ، تو نت براي wiggler سرچ زدم ...
    چند نمونه ايي كه ديدم خيلي نسبت به هم تفاوت داشتن ، اگر مي شه يه نمونه ي معتبر كه كسي هست كه ازش جواب گرفته باشه بذاريد ...
    مثلا يكيشون اينه ...

    http://kred.wikidot.com/parallel-por...-wiggler-clone

    بعد يه سريشون يه نرم افزار براي پروگرام كردن جدا داشتن.
    يه سري با keil جواب نمي دن و با IAR گويا جواب مي دن ...
    يه سريشون با keil هم جواب مي دن ... !
    كمي گيج شدم و وقتم رو الكي دارهه مي گيرهه ...
    ممنون مي شم راهنمايي كنيد.
    من كامپايلر IAR رو انتخاب كردم ...

    موفق باشيد.
    يا علي.

  17. #95

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    فرقی که این دوتا میکروکنترلر در پروگرم شدن با SAMBA دارند ، توی الگوریتم بوت شدن SAMBA هست . بعد از اون فرقی ندارند . از این لینک فایل پاورپونت رو دانلود کنید و صفحه 33-34 رو ببینید تا تفاوتشون رو متوجه بشید .
    من شخصا با پروگرمر Wiggler کار نکردم ولی تا اونجایی که اطلاع دارم برای پروگرم کردن فرقی نداره از چه کامپایلری استفاده کرده باشید (فایل هگز رو پروگرم میکنه) ولی از نظر دیباگ کردن ممکنه کامیایلر خاصی ساپورت نشه .
    من قبلا بورد SAM7s رو از ECA گرفتم ، مدارات اولیه اش کامله و میتونید به راحتی از SAMBA استفاده کنید (یه کاغذ راهنمای کوچیک همراه بورد هست ) .

  18. #96
    کاربر جدید آواتار sharin
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    ايران
    پست
    22

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    من همون SAM7X256 رو گرفتم و با IAR تا يه جاهايي پيش رفتم.
    الان نياز دارم كه تو Keil كد بزنم ( بنا به دلايلي ! )
    يه سري مشكلات ابتدايي تو Keil دارم !!
    توي نت هم هرچي سرچ مي زنم ، براي Keil چيز درست و درموني پيدا نمي شه !!
    يه لينك براي آموزش در Keil نداريد ؟ هرچند مقدماتي ...

    براي مثال كد زير موقع كامپايل كردن از عبارت *AT91C_PIOA_PER = 0x00001; اررور مي گيرهه !!
    راستي توي Keil نيازي نيست اول كد ، WDTC و RSTT و PLL و ... رو رديف كنيم ؟؟ ( يعني خودش مقدار پيش فرضي دارهه ؟؟‌ )
    اينم كد برنامه :

    #include "AT91SAM7X256.h"
    void delay_s(void);
    int main (void)
    {
    AT91C_BASE_PMC->PMC_PCER = (1 << AT91C_ID_PIOA);
    *AT91C_PIOA_PER = 0x00001;
    *AT91C_PIOA_OER = 0x00001;
    while(1)
    {
    *AT91C_PIOA_SODR = 0x00001;
    delay_s();
    *AT91C_PIOA_CODR = 0x00001;
    delay_s();
    }
    }
    //--------------------
    void delay_s (void)
    {
    unsigned int n;
    for (n = 0; n < 7372800; n++);
    }




    مشكلش چيه ؟ كجاي كار رو اشتباه مي كنم ؟
    پيشاپيش ممنون از جوابتون.

  19. #97

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    کد شما مشکلی نداره !
    فایل پروژه ضمیمه شده رو کامپایل کنید ببینید بازم ارور میده ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #98
    کاربر جدید آواتار sharin
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    ايران
    پست
    22

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    مرسي ...

    عجب ... !
    كار مي كنه !
    جالب اينه كه دوباره فايل خودم رو امتحان كردم نشد ، عبارات رو توش كپي ، پيست كردم و جواب داد !
    هر دوتاشون يكي بودن !! ( اما يكيشون جواب نمي داد و يكيشون جواب مي داد ) ( چندين بار تست كردم !! )
    فايل پيوست رو ببين ، جواب نمي ده ، اما كد ها هميناست !!
    البته ديگه مهم نيست ...

    اين چند وقته سركارمون گذاشته بود !!LED-Blink.rar

  21. #99

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    تو برنامه ای ارور میده(ضمیمه کردید) نوشتید :
    *AT91C_BASE_PER = 0x00001;
    ولی چنین رجیستری وجودنداره !
    تو کدی که قبلا گذاشتید درست نوشته بودید :
    *AT91C_PIOA_PER = 0x00001;

  22. #100
    کاربر جدید آواتار sharin
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    ايران
    پست
    22

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    بازم ممنونم ...
    ‌BASE براي IAR هست ! ( )

    راستي ...
    1- در IAR براي ايجاد پروژه ي جديد يه كارايي مي كنيم ، مثلا معرفي at91SAM7X256_FLASH.icf براي sam7 و تنظيم محيط كد زني به C يا C/C++‎ و ...
    در بخش مربوطه براي Keil همچين چيزايي نديدم ( خودش Auto رديف مي كنه ؟ )

    2- براي كار با وقفه ها يه هدر جديد به نام intrinsics.h اضافه مي كنيم و در تنظيمات پروژه زبان رو به C و نه C++‎ تغيير مي ديم. براي قسمت مد پروسسور (Arm,Thumb) هم يه سري ملاحظات رو بايد رعايت كنيم.
    حالا سوال اينه كه براي Keil هم همچين ملاحظاتي لازم هست و كلا به چه صورته ... ؟

    در اين مورد هم كمك كنيد ممنون مي شم.

    اگر لينك براي Keil هم موجوده ، لطفا بذاريد.

    بازم ممنونم از زحماتتون.
    موفق باشيد.

  23. #101

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    از منوی project>Options for target همه این تنظیماتی که گفتید رو میشه انجام داد ولی زمان ایجاد پروژه به طور پیش فرض مقدار دهی میشه.

  24. #102
    کاربر دائمی آواتار R_BABAZADEH
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    654

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    دوستان کسی با net mf کار کرده؟

  25. #103

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    سلام - می خوام کد بنویسم ولی حجم کدم از فلش تمام ای سی هایی که سراغ دارم بیشتره می دونم که میشه در mmc به نحوی کد نوشت که اجرا بشه ولی چطور و در کدوم آی سی

  26. #104

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    با سلام
    بنده یه برنامه برای میکرو سری STM32F103C8T6 نوشتم، امیدوارم مفید واقع بشه.
    کامپایلر KEIL(برنامه LED چشمک زن با تایمر کنترل شونده با کلید فشاری)

    #include "stm32f10x.h"


    void delay(int);


    int main()
    {
    int Del;
    RCC->APB2ENR =0x0000000C;
    GPIOA->CRL =0x00000030;
    GPIOB->CRL =0x00000008;
    //GPIOB->ODR=0x00000001; //Is Active = GND
    while(1)
    {
    if((GPIOB->IDR & 0x00000001)==1)
    {
    Del=2000000;
    }
    else
    {
    Del=750000;
    }
    GPIOA->ODR =0x00000002;
    delay(Del);
    GPIOA->ODR =0x00000000;
    delay(Del);
    }
    }


    void delay(int a)
    {
    int i,j;
    for(i=0;i<a;i++)
    {
    j++;
    }
    }



  27. #105

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    با سلام
    لطفا درارتباط باسری های AT91SAM7X,AT91SAM7L,AT91SAM7XC,AT91SAM7Aتفاوت ها وشباهت هاشون باید تحقیق ارایه بدم لطفا کمکم کنید.

  28. #106

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    سلام
    اگر به نتیجه رسیدید برای استفاده عموم در اینجا قرار دهید . با تشکر

  29. #107

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    سلام..میخواستم بدونم چجوری میتونم واسه pwm تاخیری در حد ثانیه بسازم؟؟ مثلا موتور به مدت 5ثانیه روشن وبمدت 5 ثانیه هم خاموش بشه..در حد میلی ثانیه رو فقط میدونم..بیشتر نه...ممنون میشم راهنماییم کنید...مرسی

  30. #108
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1396
    محل زندگی
    ایران .
    پست
    77

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    نقل قول نوشته شده توسط farzadsw مشاهده تاپیک
    فعلا که تا اینجا تنها مشکلی که بقیه داشتن ، نبود بورد بوده . من یه بورد جدید تو وبلاگ گذاشتم :
    http://farzadsw.persianblog.ir/post/11
    بنابراین دیگه نباید مشکلی از نظر بورد باشه ، چون بالاخره یکی از اون 3تا رو میتونید تهیه کنید !
    الان من در مرحله سرگردانی برای انتخاب کامپایلر هستم! :
    winARM - Eclipse : محیط ویرایش کد Eclipse که واقعا حرف نداره ( یه جورایی جادوییه !) و مثال هم براش زیاده ولی برای کانفیگ کردنش یه سری دنگ و فنگ اضافی داره که زیاد خوشایند نیست(مثلا makefile)
    Keil : برنامه نویسی توش یکم راحت تره ولی بیشتر کسایی که با lpc کار میکنن ازش استفاده میکنن و آموزش درست حسابی(خود آموز) نداره.
    IAR : برنامه نویسی توش یکم سختره ولی در عوض راهنما و خودآموز داره(هنوز نخوندمش) .
    حالا من موندم باکدوم کار کنم!؟ شما نظری ندارید ؟

    سلام
    به سایت اسمبلر Fasm سر بزنید . اونجا با یک نسخه ی خاص این اسمبلر که Fasmarm نام داره اشنا می شوید . مخصوص معماری ARM هست .
    ادرس سایت اسمبلر Fasm

    https://flatassembler.net

    تو بخش Download میتونید Fasmarm رو که مخصوص ARM هست دانلود کنی .

  31. #109
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1396
    محل زندگی
    ایران .
    پست
    77

    نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    نقل قول نوشته شده توسط farzadsw مشاهده تاپیک
    فعلا که تا اینجا تنها مشکلی که بقیه داشتن ، نبود بورد بوده . من یه بورد جدید تو وبلاگ گذاشتم :
    http://farzadsw.persianblog.ir/post/11
    بنابراین دیگه نباید مشکلی از نظر بورد باشه ، چون بالاخره یکی از اون 3تا رو میتونید تهیه کنید !
    الان من در مرحله سرگردانی برای انتخاب کامپایلر هستم! :
    winARM - Eclipse : محیط ویرایش کد Eclipse که واقعا حرف نداره ( یه جورایی جادوییه !) و مثال هم براش زیاده ولی برای کانفیگ کردنش یه سری دنگ و فنگ اضافی داره که زیاد خوشایند نیست(مثلا makefile)
    Keil : برنامه نویسی توش یکم راحت تره ولی بیشتر کسایی که با lpc کار میکنن ازش استفاده میکنن و آموزش درست حسابی(خود آموز) نداره.
    IAR : برنامه نویسی توش یکم سختره ولی در عوض راهنما و خودآموز داره(هنوز نخوندمش) .
    حالا من موندم باکدوم کار کنم!؟ شما نظری ندارید ؟


    سلام : من کامپایلر Fasmarm رو پیشنهاد می دم . البته هنوز اول راهشه ولی رایگان و اوپن سورس و خودکامپایله . میتونید اونرو از سایت اسمبلر Fasm دانلود کنید :

    https://flatassembler.net

    تو بخش Download میتونید این برنامه رو پیدا و دانلود کنید .

صفحه 3 از 3 اولاول 123

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •