نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: درج محتویات دیتاست در بانک

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    148

    درج محتویات دیتاست در بانک

    با سلام
    من یک دیتا ست دارم که در یکی از جدولاش یکسری رکورد از یک بانک اوراکل درج شده حالا می خوام این اطلاعات رو در یک جدول از بانک sql درج کنم . لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: درج محتویات دیتاست در بانک

    خوب مطمئنا می دونی توی کدوم جدولش پس می تونی به مقادیرش دسترسی اشته باشی
    String name= DataSet1.Tables[0].Columns[0].ToString() ;

    و با یک کوئری ساده مقادیرت را بریزی توی بانکت.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    148

    نقل قول: درج محتویات دیتاست در بانک

    شما با این کار تمام محتوایات یک ستون را در یک فیلد از نوع رشته ای می گیرید و اگر بخواهید این متغیر را در در جدولی در بانک مورد نظر بریزید ، آن را در یک فیلد از بانک ریخته می شود
    چگونه این رشته را بعنوان یک ستون در جدول درج می کنید؟
    لطفا کمک کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •