مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما در مورد این تاپیک

رای دهنده
49. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • عالی

    35 71.43%
  • خوب

    10 20.41%
  • متوسط

    0 0%
  • به درد نخور

    4 8.16%
صفحه 1 از 6 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 220

نام تاپیک: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    Talking مجموعه سورس های شماره ی 2

    دوباره با سورس های جدید :
    سورس اول : کار با gif است
    سورس دوم: شناختن مسیر cd است
    سورس سوم: شناختن hex تبدیل آنهاست
    سورس چهارم : سورس جالبیه یه توپ تو صفحه اجرا میکنه و توپ دور صفحه میچرخه مثل آهن ربا جذب اطراف صفحه میشه خیلی قشنگه !!!!!!!1
    سورس پنجم : سزمین 3d جالبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    دوست عزیز ممنون از سورس هایی که زحمت کشیدین.

    اگه این سورس ها رو توی قسمت برنامه های ویبی بذارین چندتا خوبی داره :

    یکی اینکه اون تاپیک منسجم تر میشه.
    دوم اینکه چون اون تاپیک پیوست شده و همیشه بالاست ، پست های شما هم زیر نمیره و همیشه قابل مشاهده برای اعضای دیگه هم خواهد بود.



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160
    متشکرم از کمک هاتون
    فعلا اینجا میذارم سپس همه رو به اونجا منتقل میکنم

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط wolf-sky مشاهده تاپیک
    متشکرم از کمک هاتون
    فعلا اینجا میذارم سپس همه رو به اونجا منتقل میکنم
    این چه کاریه؟ چرا به خودت زحمت زیادی میدی خوب. همه رو اونجا بزار تا دیگه مجبور نشی دوباره آپ کنی. برنامه هات رو بزار تو قسمت برنامه های vb تا تالار نظم خودش رو از دست نده!!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160
    باشه همه رو به اونجا منتقل میکنم

  6. #6

    Cool انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    اولین سورسی که براتون گذاشتم یک اسکین که با کد نویسی درست شده البته چند تا عکسم هستولی با کمی خلاقیت میشه اونو تغییر داد .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    یک سورس و یک OCX براتون آماده کردم .

    کامپوننت : FastAutoComplete که کامل کننده متن هستش با سورس نمونه

    سورس : vbIESkinChanger گذاشتن یک عکس در قسمت تولبار IE **** به دلیل آلوده بودن به ویروس حذف شد ***

    تشکر فراموش نشه البته اگر جدید بود و لذت بردید !!!!!!!!!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله xxxxx_xxxxx : جمعه 08 آبان 1388 در 03:40 صبح دلیل: ضمیمه دوم به دلیل آلوده بودن به ویروس حذف شد

  8. #8

    Cool

    سورس کامپوننت Command Xp برای شما دوستان .

    سلام دوستان الان یک سورس Paint براتون گذاشتم . تشکر فراموش نشه

    سورس کامپوننت Hyperlink رو براتون گذاشتم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : شنبه 13 تیر 1388 در 18:11 عصر

  9. #9

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    مرسی ولی تو بخش کامپوننت ها بزاری بهتره به هر حال مرسی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    به شما پيشنهاد مي كنيم براي بازديد بيشتر از مطالبتون و حفظ نظم سايت ، Ocx هاي خودتون رو در بخش ابزار هاي كاربردي و زيباي vb آپلود كنيد تا هميشه در ابتداي فروم باشيد .

  11. #11

    Smile نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    به روی چشم از این به بعد OCX ها رو در بخش ابزار هاي كاربردي و زيباي vb آپلود می کنم .

    آخرین ویرایش به وسیله alih110 : جمعه 12 تیر 1388 در 05:42 صبح

  12. #12

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام دوستان امروز براتون 2 تا سورس که مربوط به موس میشه گذاشتم .

    1- LoadCursor : استفاده از فایل های Cursor برای موس (فقط روی فرم)
    2- Mouse Pointer : یک افکت برای موس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    خوب !!!!!!

    سه تا سورسه دیگه :

    1- Gradient Form : افکت فرم
    2- Backspace : دکمه Back space
    3- Type : تغییر نشانه چشمک زن در تکست باکس ها
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    دوستان براتون 2 سورس بازی گذاشتم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    قرار شد فکر کنم تو قسمت اکتیو ایکس ها آپلود بشه نه ؟

  16. #16

    Angry نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    نقل قول نوشته شده توسط reza_mn مشاهده تاپیک
    قرار شد فکر کنم تو قسمت اکتیو ایکس ها آپلود بشه نه ؟

    دوست عزیز این ها که اکتیو ایکس نیست چرا اونجا آپلود بشه !!! اینا سورس بازی هست !!!!

    اکتیو ایکس ها رو اونجا آپلود می کنم !!!!!!!1

  17. #17

    Wink نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    2 تا سورس دیگه .

    1- FileEncrypt : رمز نگاری هر نوع فایلی

    2- Mp3_Player : سورس ام پی تری پلیر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام دوستان این سورس رو یادم رفت بذارم .

    این سورس یک منو هستش و با منو های معمولی فرق داره میتونید در عکس ببینید .

    من سورسی مثل این رو در سایت پیدا نکردم اما در یکی از تایپیک ها دیدم که یکی از دوستان دنبال چنین سورسی میگشت گفتم شاید دیگران هم این سورس رو بخوان .



    امید وارم لذت ببرید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19

    Cool

    11 سورس با حال !!!!!!!!!!!!!



    Start Menu :

    این سورس مدیریت بر روی منوی استارت . شما میتونید قسمت هایی رو غیر فعال یا فعال کنید .

    VB6ShortCut :

    با این سورس در چندین قسمت ویندوز Shortcut بسازید .

    DrivInfo :

    این سورس یکسری اطلاعات در مورد درایو ها میده .

    SetDefaultPrinter :

    در مورد چاپگر .

    Dancing_Mouse :

    سورس رقص موس

    SysMetrics :

    یه سری اطلاعات در مورد ویندوز .

    ScreenEffect :

    سورس 4 افکت بر روی صفحه نمایش .

    Counter :

    سورس شمارنده دیجیتال رو براتون گذاشتم .

    Vb_Decompiler_Lite :

    خودتون ببینید !؟!؟!؟!؟!؟!؟

    MultiLine :

    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    BouncingBall2 :

    !!!!!!!!!!!!!!



    امید وارم سورس ها خوب باشند و استفاده کنید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alih110 : شنبه 13 تیر 1388 در 19:56 عصر دلیل: ادغام چند پست

  20. #20

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سورس Scrolling Form برای شما دوستان .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    اینم چندتا OCX:
    1. یه ساعت عقربه ای
    2. یه progressbar همه کاره
    3. تم ویستا
    4. تم یاهو
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  22. #22

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    2 تا سورس دیگه .

    1- Vista_Caption : ظاهر ویستا برای برنامه ی شما (عکس ضمیمه شده)

    2- taskkill : در مورد فایل Explorer.exe

    دوستان این سورس هستش .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alih110 : شنبه 13 تیر 1388 در 20:48 عصر

  23. #23

    Wink نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سه تا سورس ساده ، اما به در بعضی ها میخوره . در هر صورت !!!!!!

    1- Clipboard : کار با حافظه موقف
    2- Reverse : بر عکس کردن نوشته مثل : فیل = لیف
    2- Radikal : رادیکال

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #24

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    3 تا سورس


    1- Winodows User Creator : ساخت اکانت برای ویندوز
    2-Clock1 : ساعت آنالوگ (عقربه ای)
    3-Clock2 : ساعت آنالوگ (عقربه ای)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #25

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام دوستان

    سورس یک ماشین حساب رو براتون گذاشتم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #26

    Wink

    سورس کار با کنترل پنل

    اینم چند تا ماژول (فارسی) استفاده کنید و لذت ببرید !!!!

    یک سورس تبدیل ثانیه به ساعت : دقیقه : ثانیه !!!!!!!!!!!

    سورس یک ماشین حساب پیشرفته و با حال

    آیا دوست دارید برای پشت زمینه فولدر ها عکس بذارید !!!!!!!!!

    کاری نداره سورس زیر رو دانلود کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : دوشنبه 15 تیر 1388 در 11:31 صبح

  27. #27

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    دوستان یک سری دستور کار با Shell


    Shell "rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL appwiz.cpl "كادر حذف برنامه ها
    Shell "rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL desk.cpl"كادر تغيير پس زمينه
    Shell "rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL inetcpl.cpl"كادر اينتر نت
    Shell "rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL modem.cpl"كادر مودم
    Shell "rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL mmsys.cpl"كادر صدا
    Shell "rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL netcpl.cpl"كادر شبكه
    Shell "rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL powercfg.cpl"كادر پاور-برق
    Shell "rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL sysdm.cpl"كادر سيستم
    Shell "rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL telephon.cpl"كادر تلفن
    Shell "rundll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL timedate.cpl"كادر ساعت


  28. #28

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    دوستان عزیز یک کار جالب !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ساخت دکمه ی استارت و جایگزینی دکمه به جای استارت ویندوز

    ابزار های مورد نیاز :

    1- Picture
    2- Timer , Interval = 1 , Enabled = False
    3- وارد کردن کد ها :


    Private Declare Function FindWindow Lib "user32" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long
    Private Declare Function FindWindowEx Lib "user32" Alias "FindWindowExA" (ByVal hWnd1 As Long, ByVal hWnd2 As Long, ByVal lpsz1 As String, ByVal lpsz2 As String) As Long
    Private Declare Function GetDC Lib "user32" (ByVal hwnd As Long) As Long
    Private Declare Function StretchBlt Lib "gdi32" (ByVal hdc As Long, ByVal x As Long, ByVal y As Long, ByVal nWidth As Long, ByVal nHeight As Long, ByVal hSrcDC As Long, ByVal xSrc As Long, ByVal ySrc As Long, ByVal nSrcWidth As Long, ByVal nSrcHeight As Long, ByVal dwRop As Long) As Long
    Private Declare Function GetDesktopWindow Lib "user32" () As Long
    Private Declare Function ReleaseDC Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal hdc As Long) As Long
    Private Const SRCCOPY = &HCC0020 ' (DWORD) dest = source
    Dim dsktp As Long, St As Long


    4- رویداد فرم لود (Form_Load) :


    Dim Wind As Long 'Temporary hwnd holder'--Finding the SystemTray Window (hwnd)
    Wind = FindWindow("Shell_TrayWnd", "") '--Finding the Start Button Window (hwnd)
    Wind = FindWindowEx(Wind, 0, "Button", vbNullString)
    St = GetDC(Wind) 'Getting Start Button DC
    dsktp = GetDC(Picture1.hwnd)
    Timer1.Enabled = True


    5- رویداد تایمر :


    StretchBlt St, 0, 0, 100, 60, dsktp, 40, 1, 1, 40, SRCCOPY


    6- اجرای برنامه و دیدن نتیجه

    نکته : در انتخاب سایز عکس دقت کنید .



    اگر به دردتون خورد تشکر فراموش نشه . !!!!!
    آخرین ویرایش به وسیله alih110 : پنج شنبه 01 مرداد 1388 در 11:22 صبح

  29. #29

    Wink نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سورس هایدیگر کار با Shell

    اول فرم :


    Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" (ByVal hwnd As Long, ByVal_ lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, ByVal_ nShowCmd As Long) As Long


    این هم دستورات :


    Shell "arp"
    Shell "drvspace"
    Shell "drwatson"
    Shell "explorer"براي my document
    Shell "freecell"
    Shell "ftp"براي تنظيم اف تي پي
    Shell "ipconfig"كادر آي پي
    Shell "mplayer"مديا پلير
    Shell "mshearts"
    Shell "nbtstat"
    Shell "netstat"
    Shell "calc"ماشين حساب
    Shell "notepad"نوت پد
    Shell "packager"
    Shell "pbrush"نقاشي
    Shell "ping"
    Shell "regedit"ريجيستري
    Shell "route"روت
    Shell "scandskw"اسكن ديسك
    Shell "scanregw"اسكن رگ
    Shell "setdebug"كخك تري تنظيم ويندوز
    Shell "sigverif"
    Shell "cdplayer"سي دي پلير
    Shell "sndrec32"ضبط صدا
    Shell "sndvol32"تنظيم ولوم صدا
    Shell "sol"همون سول
    Shell "taskman"وضعيت سي پي يو
    Shell "telnet"تلفن
    Shell "vcmui"
    Shell "winfile"
    Shell "winipcfg"
    Shell "winmine"
    Shell "winrep"
    Shell "charmap"كاراكتر مپ
    Shell "winver"
    Shell "write"وورد پد
    Shell "wscript"
    Shell "cleanmgr"كلنر پاك كننده اشغال درايو
    Shell "control"كنترل پنل
    Shell "cvt1"
    Shell "defrag"دفراگمنت
    Shell "drvspace" فضاي خالي ديسك


    اجراي فايل اينترنت با Shell :


    "shell "Explorer.exe"+" http://www.ap-pc.blogfa.com"
    "shell "explorer.exe"+" maileto:ali.hendiani@gmail.com"


    قابلی نداشت !!!!!!!!!!!!!!
    آخرین ویرایش به وسیله alih110 : دوشنبه 15 تیر 1388 در 14:38 عصر

  30. #30

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    دوستان عزیز سورس یک Paint و PictureViewer .

    PictureViewer رو دانلود نکنی از دستت رفته خیلی با حاله .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #31

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سورس زوم بر روی عکس !!!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  32. #32

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    1- سورس یک ساعت خیلی خیلی توپ دانلود نکنی از دستت رفته .

    2- سورس يک Paint خيلي کامل ، زيبا و پيشرفته دانلود نکني نصف عمرت بر فناست .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alih110 : سه شنبه 16 تیر 1388 در 01:31 صبح

  33. #33

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام دوستان دو تا سورس دیگه !!!!!

    1- DeskWatchCitzen : ساعت عقربه ای

    2- A_Simple_Flash_Player : فلش پلیر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  34. #34

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    دوستان عزیز سلام مجدد

    دو سورس با حال دیگه !!!

    1- VBDvdPlayer : یک دی وی دی پلیر
    2- WebBrowser2 : یک مرورگر وب
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  35. #35

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    دو تا سورس دیگه | خودتون ببینید چیه !!!!!!!!!!!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alih110 : سه شنبه 16 تیر 1388 در 15:58 عصر

  36. #36

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    دوستان عزیز دو تا سورس با حال :

    1- Extended_Msgbox : یک MSGBOOX ویژه | ضرر نکنی
    2- AutocompletebyR2kDJ : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | با حال
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار relax_cp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    216

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    autocompleted چطور كار مي كنه؟؟؟

  38. #38

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    نقل قول نوشته شده توسط relax_cp مشاهده تاپیک
    autocompleted چطور كار مي كنه؟؟؟

    یک سری کلمات رو داره در قسمت سورسش ، وقتی یک حرفی رو وارد می کنی کلمه رو کامل میکنه . مثل بابیلون .

  39. #39

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    دوستان 2 عدد سورس دیگه .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  40. #40

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    3 عدد سورس ناقابل دیگه امیدوارم تا حالا کد ها به دردتون خورده باشه .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

صفحه 1 از 6 123 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •