مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما در مورد این تاپیک

رای دهنده
49. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • عالی

    35 71.43%
  • خوب

    10 20.41%
  • متوسط

    0 0%
  • به درد نخور

    4 8.16%
صفحه 3 از 6 اولاول 12345 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 220

نام تاپیک: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام alih110 جان ببینم سورس فال حافظ نداری اگه داری خیلی مدیونتم

  2. #82

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    نقل قول نوشته شده توسط saeedzx مشاهده تاپیک
    سلام alih110 جان ببینم سورس فال حافظ نداری اگه داری خیلی مدیونتم
    شرمنده ندارم اگر پیدا کردم میزارم .

  3. #83
    کاربر دائمی آواتار y.saied
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    43
    پست
    299

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام رفیق گرامی چه خبر آقا من یک اسکین مب خوام که خیلی زیبا باشه اونم فقط ocx اگه داشته باشی عالیه اون 2 تایی که گذاشتی زیاد به کارم نخورد


    ----------------------------------
    جناب
    alih110 دستت درد نكنه ......... همه اش عاليه
    اگه ocx براي اسكين داري دريغ نكن .......... باز ممنون

  4. #84

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام 5 تا سورس باحال


    1- CMD : ارسال دستور به داس
    2- dB2Htm : تبدیل دیتابس به HTML
    3- IRIS : فرم رنگین کمانی
    4- POP3 : مقاله
    5- RainbowText : متن چند رنگ
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #85

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    5 تا سورس دیگه . امید وارم استفاده کنید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #86

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    1- RotateText : چرخش متن
    2- FileView ActiveX Control 6.0 : خیلی جالبه برای نمایش فایل ها
    3- FileView ActiveX Control 6.0 _ Samples : نمونه برای بالا
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #87
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام alih110

    ببین می تونی یک سورسبذاری که اتصال و جستجو و ذخیره در
    َُSQL
    رو نشون بده ممنون می شم

  8. #88

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام . من میخوام از ocx ها در ویستا استفاده کنم اما هنگام باز اضافه کردن به برنامه ارور رجستر نبودن میده و نمیذاره اضافه بشه به برنامه .با regsvr32 هم رجستر میکنم باز هم همین پیغام رو میده . چه باید کرد ؟

  9. #89

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    دو تا سورس دیگه

    1- File Type : !!!!!!
    2- Extrator Link : استخراج لینک از فایل های HTML
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #90

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    نقل قول نوشته شده توسط amin_unique مشاهده تاپیک
    سلام . من میخوام از ocx ها در ویستا استفاده کنم اما هنگام باز اضافه کردن به برنامه ارور رجستر نبودن میده و نمیذاره اضافه بشه به برنامه .با regsvr32 هم رجستر میکنم باز هم همین پیغام رو میده . چه باید کرد ؟
    هیچکار
    من زمینو زمانو به هم دوختم نشد
    شما هم میتونین امتحان کنین
    چند تا راه هست که من امتحان نکردم مثلا استفاده از Maniefest مخصوص که آقای Xxxxxx-xxxxxX گذاشتن

  11. #91

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام دوستان عزیز امروز براتون 5 تا سورس نوت پید میزارم که شاید به دردتون خورد .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #92

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    1 - MP3TagView : نمایش اطلاعات فایل mp3
    2- nOTE PAD 252 : نوت پد
    3- Color : ساخت متن چند رنگ برای زبان اچ تی ام ال
    4- Photo Cut : برش قسمتی از عکس
    5- Zoom windows : ذره بین

    امید وارم مورد استفاده قرار بگیره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alih110 : چهارشنبه 07 مرداد 1388 در 16:59 عصر دلیل: اضافه کردن 3 سورس جدید

  13. #93

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    3 تا سورس دیگه

    1- CNumConvert : تبدیل عدد به حروف (انگلیسی)
    2- DockDemo : !!!!!
    3- MouseFunctions : حبس کردن موس در فرم ، مخفی کردن موس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #94

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    خوب اینم سورس آنتی ویروس کظم غیض
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #95
    کاربر دائمی آواتار mmssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    Middle of nowhere
    پست
    847

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    دوست عزیزی که سورس فال حافظ درخواست کرده بودند، می تونند اون رو از اینجا دانلود کنند :

    لذت ببرید!!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #96

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    با سلام به همه دوستان از دوستان دیگه هم خواهش میکنم سورس هاشون اینجا بزارن

  17. #97
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    138

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام. ocx هاتون خيلي خوبن. دنبال يه datagrid كه به adodc وصل بشه و قشنگ هم باشه. شما سراغ ندارين؟

  18. #98

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    من ندارم ولی به وبلاگ http://www.vbassistant.blogfa.com
    سر بزنن شاید پیدا کردی

  19. #99

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    این کد برای دیسکانکت شدن هست .


    Option Explicit
    Const RAS_MAXENTRYNAME = 256
    Const RAS_MAXDEVICETYPE = 16
    Const RAS_MAXDEVICENAME = 128
    Const RAS_RASCONNSIZE = 412
    Private Type RasConn
    dwSize As Long
    hRasConn As Long
    szEntryName(RAS_MAXENTRYNAME) As Byte
    szDeviceType(RAS_MAXDEVICETYPE) As Byte
    szDeviceName(RAS_MAXDEVICENAME) As Byte
    End Type
    Private Declare Function RasEnumConnections Lib "rasapi32.dll" Alias "RasEnumConnectionsA" (lpRasConn As Any, lpcb As Long, lpcConnections As Long) As Long
    Private Declare Function RasHangUp Lib "rasapi32.dll" Alias "RasHangUpA" (ByVal hRasConn As Long) As Long
    Private Sub Command1_Click()
    Dim i As Long, lpRasConn(255) As RasConn, lpcb As Long
    Dim lpcConnections As Long, hRasConn As Long
    Dim returncode
    lpRasConn(0).dwSize = RAS_RASCONNSIZE
    lpcb = RAS_MAXENTRYNAME * lpRasConn(0).dwSize
    lpcConnections = 0
    returncode = RasEnumConnections(lpRasConn(0), lpcb, lpcConnections)
    If returncode = 0 Then
    For i = 0 To lpcConnections - 1
    hRasConn = lpRasConn(i).hRasConn
    returncode = RasHangUp(ByVal hRasConn)
    Next i
    End If
    End Sub


  20. #100

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    امروز 3 تا مطلب در مورد رجیستر کردن کامپوننت ها

    1- Register Component : بدون سورس (ساخت خودم هست)
    (نام نرم افزار ماتریکس (Matrix))

    ویژگی ها :

    1- کاملا فارسی
    2- محیطی ساده و کاربردی
    3- رایگان و بدون محدودیت
    4- قابلیت رجیستر کردن بدون اجرای نرم افزار با راست کلیک کردن بر روی DLL , OCX ها و انتخاب گزینه رجیستر کردن با Matrix Component Register به راحتی DLL , OCX ها را رجیستر کنید .


    2- Reg Component : همراه با سورس
    3- Reg Component2 : همراه با سورس

    امیدوارم لذت ببرید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #101

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    دوستان عزیز 2 تا خواهش از شما دارم .

    1- نظر خود را درباره نرم افزار ماتریکس اعلام کنید .
    2- نظر خود را در مورد این تاپیک بدهید و اینکه ادامه بدم یا نه .

    خبر : یک نرم افزار دستیار ویندوز دارم درست می کنم امروز شروع کردم اسمش هم سیب هست . نرم افزار کاملی هست . چیزهای جالبی هم داره . من این نرم افزار رو می خواستم 1 ماه پیش شروع کنم اما نشد اما حالا شروع کردم امیدوارم خوب باشه و شما از اون استفاده کنید .

  22. #102
    کاربر دائمی آواتار mmssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    Middle of nowhere
    پست
    847

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    1- نرم افزار ماتریکس یک نرم افزار جدید نیست؛ ولی از دو جهت خیلی خوبه : اول اینکه روی گرافیکش کار کردین و دوم اینکه می تونیم با استفاده از راست کلیک رو کامپوننت ها اون ها رو از طریق برنامه شما رجیستر کنیم.

    2- بهتره کار تو این تاپیک رو ادامه بدید چون تا حالا خیلی خوب پیش رفتید.

    - در ضمن اگه ممکنه سورسی رو که تو برنامه تون گذاشتید که برنامه در راست کلیک قرار بگیره رو هم بذارید.

  23. #103

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    ممنون از نظرتون اون سورس رو حتما براتون میزارم اما الان یک مشکلی پیش اومده نمیتونم ولی حتما براتون میزارم .

  24. #104
    کاربر دائمی آواتار mmssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    Middle of nowhere
    پست
    847

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    - در ضمن اگه ممکنه سورسی رو که تو برنامه تون گذاشتید که برنامه در راست کلیک قرار بگیره رو هم بذارید.

  25. #105

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    3 تا سورس خیلی خیلی توپ

    1- Image2Text : خیلی جالبه حتما دانلود کنید
    2- BasicExcelVB6 : کار با اکسل
    3- Captcha : برای دور زدن کپچا (البته باید ازش الگو برداری کنید) دانلود نکنی نصف عمرت برفناست

    امید وارم لذت ببرید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alih110 : چهارشنبه 14 مرداد 1388 در 11:31 صبح

  26. #106

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    دوستان یک سورس خوب برای کار با دیتابس کار دوست خوبم کامبیز هست . لذت ببرید

    http://tnmsoft.persiangig.com/BBM/Database.zip

  27. #107

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    چندتا سورس با حال .


    1- Babylon : خیلی باحاله با اینترنت کارمیکنه (دانلود نکنی ......) (همراه با عکس)
    2- list box Horizontal Bar : اسکرول بار افقی برای لیست باکس (همراه با عکس)
    3- Frm Center : (بدون عکس)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #108

    Wink نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    یکی دیگه :


    Image Viewer : (همراه با عکس)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  29. #109

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام دوستان بعد از یه مدت 3 تا سورس جدید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #110

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    امروزم با سه تا سورس اومدم ، امیدورام خوشتون بیاد .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #111

    Wink نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    اینم کامپوننت شمسی امیدوارم به دردتون بخوره . انتقاد و پیشنهاد هم بدید .

    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=354

  32. #112

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    کامپوننت شمسی نسخه : 2.2

    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=355

    کامپوننت ساعت دیجیتال نسخه : 1.4

    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=356

  33. #113
    کاربر تازه وارد آواتار Ali0541
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    دوردست
    سن
    30
    پست
    70

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    منم چند تا مي زارم اميد وارم كارايي داشته باشه!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  34. #114
    کاربر تازه وارد آواتار Ali0541
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    دوردست
    سن
    30
    پست
    70

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    اينم چند تا Ocx
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  35. #115

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    2 تا سورس دیگه برای شما دوستان .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  36. #116
    کاربر تازه وارد آواتار Ali0541
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    دوردست
    سن
    30
    پست
    70

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام . اينم چند تا سورس شايد به درد خورد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #117
    کاربر تازه وارد آواتار Ali0541
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    دوردست
    سن
    30
    پست
    70

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    اينم 3 تا ديگه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  38. #118
    کاربر تازه وارد آواتار Ali0541
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    دوردست
    سن
    30
    پست
    70

    نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    چند تا ocx :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله xxxxx_xxxxx : جمعه 08 آبان 1388 در 02:59 صبح دلیل: ضمیمه اول به دلیل آلوده بودن به ویروس حذف شد

  39. #119

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    سلام ممنون از تو ولی یه لطفی کن OCX ها رو در تاپیک

    ابزارهای اکتیوایکس کاربردی و زیبا

    قرار بده و سورس هاتو اینجا قرار بده .

  40. #120

    Cool نقل قول: انواع سورس و کامپوننت (OCX)

    3 تا سورس جدید برای شما دوستان .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

صفحه 3 از 6 اولاول 12345 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •