نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: عدم نمایش آخرین رکورد کوئری

  1. #1

    عدم نمایش آخرین رکورد کوئری

    با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
    من یک کوئری دارم که میخوام ازکل رکوردهای آن فقط آخرین رکورد آن نمایش داده نشود.

    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: عدم نمایش آخرین رکورد کوئری

    سلام
    میشه سوال کنم علت اینکار چیست ؟ و یا اینکه خواسته خود را می توانی به نوعی دیگر با ذکر یک مثال مطرح کنی ؟

  3. #3

    نقل قول: عدم نمایش آخرین رکورد کوئری

    باسلام وتشکر از شما دوست عزیز
    عرض کنم من یک برنام مجتمع آموزشی دارم و زمان ثبت نام دانش آموز برنامه مشخصه دانش آموز را که قبلا سوابق ثبت نام های دیگر داشته جهت اطلاع لیست می نماید برای مثال علی قبلا دوبار ثبت نام نموده و با ثبت نام جدید دربانک سه بارنام علی تکرار شده است من سوابق ثبت نام دانش آموز را بجزمورد جاری یعنی سوم(آخرین رکورد) را نیاز دارم درحالی که لیست من درصورت ثبت نام جدید ، دو سابقه قدیم + ثبت نام جدید را لیست می نماید.

    البته رکورد آخررا می شود مشخص کرد ولی نمی دانم چطور رکورد آخر(ثبت نام جدید)از لیست کسرنمود.
    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    هرجا که چیزی برای یادگرفتن باشد
    پست
    1,260

    نقل قول: عدم نمایش آخرین رکورد کوئری

    سلام
    شما می توانید در قسمت کوئری ، سابفرم و یا ریپورت که قصد دارید اطلاعات را نمایش دهید بنویسید :
    شماره دانش آموز = رکورد جاری و (قطعا به ازاء ایجاد هر رکورد یک شماره ترم و یا یک خصیصه دیگر دارید که آنرا از ترمهای قبل متمایز می کند) ترم <> ترم جاری

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار adinochestva
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    jre
    پست
    460

    نقل قول: عدم نمایش آخرین رکورد کوئری

    به اين صورت :

    DECLARE @count AS INT
    SELECT @count=COUNT(*)-1 FROM Table
    SET ROWCOUNT @count
    SELECT * FROM Table
    SET ROWCOUNT 0

  6. #6

    نقل قول: عدم نمایش آخرین رکورد کوئری

    سلام.
    یک راه استفاده از کد زیر است:

    DECLARE @counter INT
    SELECT @counter=COUNT(*) FROM table_1
    SELECT TOP (@counter-1) * FROM table_1

  7. #7

    نقل قول: عدم نمایش آخرین رکورد کوئری

    سلام.
    با استفاده از subquery به راحتی مشکل شما حل می شود. داریم:


    SELECT TOP ((SELECT COUNT(*) FROM table_1)-1) column_1
    FROM table_1

  8. #8

    نقل قول: عدم نمایش آخرین رکورد کوئری

    باسلام
    متاسفانه من باتوجه به کد های ارسالی نسبت به اجرای کوئری به نتیجه نرسیدم لطفا نظربه فایل ضمیمه کد را اصلاح فرمائید.
    باتشکراززحمات شما دوستان عزیز
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: عدم نمایش آخرین رکورد کوئری

    فراموش کردم عرض کنم من آخرین رکورد را در لیست کوئری نمی خواهم نمایش داده شود.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •