نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از تکست باکس

  1. #1

    Question استفاده از تکست باکس

    سلام دوستان عزیز

    من سه تا تکست باکس دارم یکی از این ها 2 خط هستش من میخوام خط اول این تکست باکس توی یک تکست باکس و خط دومش توی یک تکست باکس دیگه باشه . کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2

    Angry نقل قول: استفاده از تکست باکس

    یکی کمک کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: استفاده از تکست باکس

    اگه تعداد حروفی که ممکنه تو تکسن باکس باشه مشخص باشه می شه از این دستور استفاده کرد :
    Private Sub Text1_Change()
    If Len(Text1.Text) = 12 Then Text2.SetFocus
    End Sub

  4. #4

    نقل قول: استفاده از تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط alih110 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان عزیز

    من سه تا تکست باکس دارم یکی از این ها 2 خط هستش من میخوام خط اول این تکست باکس توی یک تکست باکس و خط دومش توی یک تکست باکس دیگه باشه . کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟

    سلام

    دوست عزیز شما میتوانید با یک حلقه انقدر از text1 بخوانید تا به vbCrLf (یعنی کد خط بعد ) برسید و تمام حروفی که خوانده شده را در text2 بریزید و بعد حروف بعدی را در تا اینکه به len تکست 1 برسد (یعنی تا اخر بخواند ) را در text 3 بریزید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •