نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: Data type mismatch Error در Select اطلاعات

  1. #1

    Data type mismatch Error در Select اطلاعات

    با سلام خدمت دوستان
    دوستان من یک پایگاه داده access دارم که هنگام اعمال دستور select بر روی اون دچار خطای زیر می شم
    Data Type mismatch in criteria expression
    کدی هم که تو برنامه به کار می برم اینه :
    Dim VarFormNo As Integer
    VarFormNo = CInt(Trim(FormNo.Text))
    Rst.Open "SELECT * FROM Programs WHERE FormNo = '" & VarFormNo & "'"
    فیلد FormNo در بانکم هم از نوع integer
    از تابع val هم استفاده کردم در برنامه بازم مشکل حل نشد
    زمانی که فیلد رو به text تو بانک تغییر میدم و تو برنامه ها دیگه تبدیل واحد انجام نمیدم درست کار میکنه
    در مورد سایر فیلدهای غیر text مثل long integer هم همین مشکل رو دارم
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158

    نقل قول: Data type mismatch Error در Select اطلاعات

     
    Dim VarFormNo As Integer
    VarFormNo = CInt(Trim(FormNo.Text))
    Rst.Open "SELECT * FROM Programs WHERE FormNo = ' & VarFormNo & '"

    این رو امتحان کن

  3. #3

    نقل قول: Data type mismatch Error در Select اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط majjjj مشاهده تاپیک
     
    Dim VarFormNo As Integer
    VarFormNo = CInt(Trim(FormNo.Text))
    Rst.Open "SELECT * FROM Programs WHERE FormNo = ' & VarFormNo & '"
    این رو امتحان کن
    تغییری ایجاد نشد دوست عزیز دوباره با همین error تو خط select مواجه میشم
    تو sql هم همین مشکل رو دارم
    یه چیز دیگه هم هست، تو ثبت اطلاعات این مشکل رو ندارم یعنی زمانی که یه مقدار رو به همین فیلد نصبت میدم مشکلی پیش نمیاد
    من احساس میکنم مشکل تو syntax یه که تو دستور select به کار می برم احتمالا این فیلد رو یه مقدار عددی در نظر نمیگیره
    میشه از توابع تبدیل داده sql تو دستور select برای تبدیل به integer استفاده کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158

    نقل قول: Data type mismatch Error در Select اطلاعات

    نوع دیتا تایپ فیلدتون چیه؟

  5. #5

    نقل قول: Data type mismatch Error در Select اطلاعات

    همون طور که گفتم فیلد FormNo در بانکم هم از نوع integer
    که البته تو access ابتدا باید data type رو number انتخاب کنی و بعد field size رو integer

  6. #6

    نقل قول: Data type mismatch Error در Select اطلاعات

    دوستان مشکل من همچنان باقیه کمکم کنید لطفا

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158

    نقل قول: Data type mismatch Error در Select اطلاعات

    برنامه رو بزار برات اصلاحش میکنم
    موفق باشین

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار pershengkurd
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    58

    نقل قول: Data type mismatch Error در Select اطلاعات

    فقط باید تک کوتیشن ها رو بردارید، فقط

  9. #9

    نقل قول: Data type mismatch Error در Select اطلاعات

    واقعا بابت این پاسخ ممنون از شما هستم . چقدر ساده اما کارآمد .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •