نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: login به برنامه C#‎ با استفاده از پایگاه داده اوراکل

  1. #1

    login به برنامه C#‎ با استفاده از پایگاه داده اوراکل

    با سلام
    من کدی برای ورود به یک برنامه نوشته ام که پایگاه داده آن اوراکل می باشد اما این کد کار نمی کند لطفا راهنمایی کنید. اگر این قسمت نیاز به procedure یا package دارد نحوه نوشتن آن در اوراکل و استفاده از آن در برنامه را نشان دهید. اگر راه حل دیگری نیز سراغ دارید بفرمایید..

    کد مربوط به login به صورت زیر می باشد:

    private void btnOK_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    OracleConnection con = new OracleConnection("Data Source=GLOBAL;User ID=system;Password=1221");
    OracleDataAdapter da = new OracleDataAdapter("select user_name,user_password from users where"+txtName.Text+"=user_name"+txtPass.Text+"=us er_password",con);

    con.Open();
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds);
    con.Close();
    if((txtName.Text==ds.Tables[0].Rows[0]["user_name"].ToString())&&(txtPass.Text==ds.Tables[0].Rows[0]["user_password"].ToString()))
    {
    frmMain fmain = new frmMain();
    fmain.Show();
    this.Close();
    MessageBox.Show("WelCome!");
    }
    else {
    MessageBox.Show("User Name Or Password is invalid.");

    }
    }

  2. #2
    کاربر جدید آواتار araz1367
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    16

    نقل قول: login به برنامه C#‎‎ با استفاده از پایگاه داده اوراکل

    با سلام دوست عزیز:
    مشکل شما در شرط if هست و اون رو باید به صورت زیر تغییر دهید:
    if (ds.Tables["users"].Rows.Count == 1)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    نقل قول: login به برنامه C#‎ با استفاده از پایگاه داده اوراکل

    منظورتون از این کد کار نمیکنه چیه ؟ آیا پیغام خطایی میده ؟
    با توجه به کدتون من حس میکنم پیغام خطایی میده، فعلا این مشکل رو حل کنید و بعد تست کنید ببینید درست میشه یا نه، در قسمت شرط کوئری، بین where و نام فیلد، هیچ فاصله ای قرار داده نشده که خود این امر، باعث بروز خطا میشه، ضمنا در اوراکل رو نمیدونم ولی در Sql Server و MySql اول نام فیلد ذکر میشه و بعد مساوی با مقدارش قرار داده میشه، مطمئنید اینجای کار رو هم درست انجام دادید ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •