نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چه جوری میشه کنار منو آیکن ایجاد کرد؟

  1. #1

    چه جوری میشه کنار منو آیکن ایجاد کرد؟

    آقا یکی درست و حسابی بگه چه جوری میشه کنار منو آیکن ایجاد کرد؟ :roll:

  2. #2
    Esmaily عزیز در ویندوز تقریبا با هر چیزی که بخواهید کار کنید باید Handle آن را داشته باشید که منوها نیز از این قاعده مستثنی نیستند. بنابراین ابتدا با استفاده از تابع GetMenu هندل منوی پنجره را بدست می آوریم:
    Dim hMenu As Long
    hMenu = GetMenu(Me.hwnd)
    If hMenu = 0 Then
    MsgBox "This form doesn't have a menu!"
    Exit Sub
    End If
    سپس با استفاده از تابع GetSubMenu هندل زیرمنوی مورد نظرمان را بدست می آوریم:

    Dim hSubMenu As Long
    hSubMenu = GetSubMenu(hMenu, 0)
    If hSubMenu = 0 Then
    MsgBox "This form doesn't have a submenu!"
    Exit Sub
    End If

    و در نهایت با استفاده از تابع SetMenuItemBitmaps یک تصویر را در کنار آیتم مورد نظر از منو قرار می دهیم.
    SetMenuItemBitmaps hSubMenu, 0, MF_BYPOSITION, Picture1.Picture, Picture1.Picture

    Picture1 یک کنترل Picture است که شما به جای آن می توانید از هر شی حاوی تصویر استفاده کنید.
    جزییات این توابع را می توانید در MSDN پیدا کنید. حتما آنها را مطالعه کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •