نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در ارث بری از یک کلاس آماده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    مشکل در ارث بری از یک کلاس آماده

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=140914
    مدیریت کاربران آنلاین


    من این dll رو توی C#‎ نوشتم که صفحه مورد نظر من یه یوزر کنترل هست

    حالا بخش ارث بری صفحه رو که از یوزرکنترل ارث می برد برداشتم و از dll ارث بری می کنم ارور می ده

    چطور باید ارث بری رو انجام بدم؟



    using User_Manager;

    public partial class menu_middle : User_Manager.User_Manager.Pages
    {
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    .
    .

    این قبلاً اینطوری بود:


    public partial class menu_middle : System.Web.UI.UserControl


    این dll طوری نوشته شده که صفحات از اون ارث می برن ... اما من میخوام یه یوزرکنترل از اون ارث بری کنه اما نمی شه و خطا می ده

    در ضمن این مربوط به asp.net هست اما چون اونجا به جواب نرسیدم و به C#‎ هم مربوط میشه اینجا مطرح کردم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Ali_Mor
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کره خاک، البته بصورت موقتی
    پست
    259

    نقل قول: مشکل در ارث بری از یک کلاس آماده

    reference این dll رو Add کردی؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: مشکل در ارث بری از یک کلاس آماده

    بله add کردم توی پوشه bin هست اما موضوع اینه که اون dll برای صفحه page ساخته شده نه یوزر کنترل


    حالا چطور اونو توی یه یوزرکنترل استفاده کنم؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •