صفحه 6 از 6 اولاول ... 456
نمایش نتایج 201 تا 230 از 230

نام تاپیک: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

  1. #201
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    من با هر دو زبان به دلخواه كار ميكنم و هيچ مشكلي ندارم.

    مهاجرت به VB يا #C براي يك برنامه نويس نبايد معني بده، چون يك برنامه نويس برجسته بايد قادر باشه با هر دو زبان به خوبي برنامه نويسي كنه !

    ترك يك زبان يك عمل غير فني و مضحكانه به نظر ميرسه.

    ممكنه هر يك ويژگيهاي خاص خودشون رو داشته باشند ولي هيچ وقت نميتونيد صراحتاً برتري VB رو بر #C نشون بديد و بالعكس! چون همانقدر كه VB برتري هاي خاص خودش رو داره همونقدر هم #C داره!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  2. #202

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط cardano7 مشاهده تاپیک
    آخر کسی پیدا نشد که بگه در VB چرا = و == به یک معنا گرفته شده اند؟
    این کار نه تنها مزیت نیست بلکه عیب بزرگی هم هست.

    VB این کدها را چگونه تفسیر می کنه؟
    (کدهایی که در هر زبان برنامه نویسی باید قابل تفسیر شدن به شکل دلخواه برنامه نویس باشند.)

    a=(b=c)&(d=e)

    if (A=myClass.myFunc)=NULL then
    something;
    end if
    چون شما نمی توانید این را درک کنید دلیل بر این نیست که VB هم نتواند ،
    اگر کمی فکر می کردید متوجه میشدید که در هر خط شما فقط میتوانید یک انتساب داشته باشید (چه در VB و چه در #C و چه در هر زبانی دیگر) که به شکل کلی :
    مقدار = متغییر
    یا
    X=Y

    به کار میرود؛ پس قسمت قبل از اولین مساوی متغییر انتساب پذیر و مابقی آن باید شرط باشد؛
    در کد
    a=(b=c)&(d=e)
    که نوشته اید
    ابتدا B و C با هم مقایسه می شوند
    سپس D و E مقایسه میشوند
    پس از آن حاصل & شده b=c و d=e در متغییر a قرار میگیرد. (در شرایطی که فرض کنیم شما در VB به جای کلمه کلیدی AND از همانند #C از & استفاده نموده اید. که علت استفاده شما از این روش برای خودتان محفوض است)
    با زیاد تر کردن تعداد مقایسه ها مشکلی برای کامپایلر به وجود نمی آید یا اگر شما این جمله را به زبان #C یعنی
    a=(b==c)&&(d==e);
    بنویسید توانایی کامپایلر زیاد تر نمی شود.
    به دنبال دلایل محکمتری باشید؛ مثلا این که چرا اگر بخواهید یک سری از خصوصیات شئی را تغییر دهید از وجود فرمانی مانند With محروم هستید و باید در هر خط نام شئ را بنویسید.
    یا چرا باید برای جمع دو عدد از نوع صحیح و اعشاری آنها را به هم تبدیل کنید آن هم در شرایطی که حتی در ++C این کار را خود زبان انجام میداد.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  3. #203
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک
    چون شما نمی توانید این را درک کنید دلیل بر این نیست که VB هم نتواند ،
    اگر کمی فکر می کردید متوجه میشدید که در هر خط شما فقط میتوانید یک انتساب داشته باشید (چه در VB و چه در C#‎‎‎‎ و چه در هر زبانی دیگر)
    نه!

    در C#‎‎‎ این کد:
    a=(b==c)&&(d==e);

    در یک خط یک انتساب دارد.

    اما
    a=(b=c)&&(d=e);

    در یک خط سه انتساب دارد.

  4. #204
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک
    علت اینکه در VB.NET برای بعضی کارها دو روش کاملاً یکسان وجود داره، حفظ Backward Compatibility با VB6 هست. از یک طرف بایست اصول و قواعد مربوط به چارچوب NET. در اون رعایت بشه و از طرف دیگه باید کاربران مهاجر از VB6 رو راضی نگه داره.

    راستی در این تاپیک فکر می کنم قبلاً بحث سر این بود که چرا در VB امکان ایجاد Optional Parameter وجود دارد ولی در C#‎‎ نه.(نه به صراحت VB) عده ای این رو مزیت VB می دونستند و عده ای دیگر نه. حالا سؤال من اینجاست که اگر این یک مزیت نبود پس چطور شد در VS2010 این قابلیت به C#‎‎ هم اضافه شده؟
    #C با افزودن این قابلیت یک چیزایی به دست آورد و یک چیزایی هم از دست داد. در پست های قبلی این بیشتر را توضیح داده بودم.

  5. #205

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    BMW بهتر است یا BENZ ؟!!!
    #C و VB هم همین نسبت را با یکدیگر دارند.

  6. #206
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Peyman.Gh مشاهده تاپیک
    BMW بهتر است یا BENZ ؟!!!
    C#‎‎ و VB هم همین نسبت را با یکدیگر دارند.
    من هم با پیمان موافقم من 4 سال با VB کار کردم از VB5 شروع کردم و سالها باهاش اخت بودم(هنوز هم هستم) الان هم حدود 1 ساله سی شارپ کار میکنم کارهایی رو که با VB6 انجام میدادم با VB.Net هم تونستم انجام بدم و بالعکس و الن هم سی شارپ.
    من کلا از سختگیری سی شارپ خیلی خوشم میاد. که یه خرده توی VB نیست ولی مقایسه دو زبان اصلا اصولی نیست چون خدا > God > الله همه یک معنی دارند و فقط توی زبانهای مختلف نوشته شده اند. حالا چون God یا خدا سه حرفی و الله 5حرفی لذا زبان فارسی و انگلیسی بهتر هستند بخصوص که زبان فارسی نیاز به علامتگذاری ندارد ولی عربی و انگلیسی دارند. مثلا باید بنویسی God و اگر نوشتی Gd نمیشه خوندش God محدودیت داره . خب هر زبانی قواعد حاکم بر خودش رو داری یکی با عربی حال میکنه یکی با انگلیسی یکی هم میاد چونگ چانگ چینگ چن میکنه پس نتیجه میگریم هرکس عشقش میکشه با VB مینویسه و هرکس عشقش میکشه با #C و یکی حال میکنه با پاسکال بنویسه.
    کدوم برتره؟ هیچکدوم.

  7. #207

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط cardano7 مشاهده تاپیک
    نه!

    در C#‎‎‎‎ این کد:
    a=(b==c)&&(d==e);

    در یک خط یک انتساب دارد.

    اما
    a=(b=c)&&(d=e);

    در یک خط سه انتساب دارد.
    خیلی جالب بود!
    نمی دونستم که این امکان را داره اما خب کاربردش چیه؟
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  8. #208
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    تنها دلیلی که من از vb رفتم به #c این بود که با ; خیلی حال می کنم

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  9. #209

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    من خودم وی بی رو قبول دارم و معتقدم که کدهایی که توی وی بی نوشته می شن خیلی خواناتر و روان تر از جاوا، سی پلاس پلاس و سی شارپه (چون اساساً وی بی سطح بالاست)
    ولی از لحاظی هم به نظر می رسه بدون سی پلاس پلاس برنامه نویسی غیر ممکنه و یادگیریش و استفادش غیر قابل اجتنابه، هرچند که از کدهای سی پلاس پلاس و سی شارپ حالم به هم می خوره(البته ببخشید ها)! صد رحمت به همون جاوا!

  10. #210
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    این همه مقایسه و ...

    شما دوست عزیزیکه این تاپیک رو ساختی مطمئنا یکی دو تا مطلب رو تو vb بلد نبودی بلافاصله تصمیم به کوچ گرفتی!!!! برو عزیز من برو خدا به همرات ، کاشکی به جای تصمیم به کوچ یه کم به معلوماتت نسبت به vb اضافه میکردی و بلافاصله شونه خالی نمیکردی. شماییکه زبان به این سطح بالایی و قدرتش کارت رو راه نمیندازه مطمئن باش گام بعدیت بعد از C#‎‎ زبان های دیگه هست و آخرش آس و پاس همه رو میبوسی میزاری کنار.
    از من به همه شما نصیحت:
    کوچ از یک زبان به زبان دیگه ====> عدم وجود پشتکار و حس کنجکاوی بی مورد.
    کوچ در برنامه نویسی یه معنی داره اونم اینه که فرضا الان داری با سی شارپ 2008 برنامه مینویسی حالا 2010 اومده لازم میدونی آروم کاسه کوزه رو جمع میکنیم میریم سراغ 2010.

  11. #211
    کاربر دائمی آواتار nima898
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    43
    پست
    258

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ



    در C#‎‎‎‎‎‎‎‎ این کد:
    view source
    print?

    1.a=(b==c)&&(d==e);



    در یک خط یک انتساب دارد.

    اما
    view source
    print?

    1.a=(b=c)&&(d=e);



    در یک خط سه انتساب دارد.
    نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک
    خیلی جالب بود!
    نمی دونستم که این امکان را داره اما خب کاربردش چیه؟
    به نظرم منظور جناب cardano7 اینه که چرا تو vb.net تو یک خط سه تا انتساب انجام میشه و متوجه نشدن که دو تاش انتساب نیست


    شما دوست عزیزیکه این تاپیک رو ساختی مطمئنا یکی دو تا مطلب رو تو vb بلد نبودی بلافاصله تصمیم به کوچ گرفتی!!!! برو عزیز من برو خدا به همرات ، کاشکی به جای تصمیم به کوچ یه کم به معلوماتت نسبت به vb اضافه میکردی و بلافاصله شونه خالی نمیکردی. شماییکه زبان به این سطح بالایی و قدرتش کارت رو راه نمیندازه مطمئن باش گام بعدیت بعد از C#‎‎‎‎‎‎‎‎ زبان های دیگه هست و آخرش آس و پاس همه رو میبوسی میزاری کنار.
    ایشون تو همین تاپیک vb.net رو انتخاب کردن:
    https://barnamenevis.org/showpo...5&postcount=59

    راستی جناب fastcode ادعا کردن vb.net قابل مقایسه با C#‎‎ نیست:
    https://barnamenevis.org/showth...=226009&page=3
    آخرین ویرایش به وسیله nima898 : چهارشنبه 19 خرداد 1389 در 19:30 عصر

  12. #212
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط nima898 مشاهده تاپیک
    به نظرم منظور جناب cardano7 اینه که چرا تو vb.net تو یک خط سه تا انتساب انجام میشه و متوجه نشدن که دو تاش انتساب نیست
    سه تا انتساب رو در مورد #C گفتم.
    آخر کد هاش semi-colon داره!

  13. #213
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    به قول بچه ها . همین یک صحنه مارا بس ( البته اگر قرار باشه مثل بعضی از دوستان با بی انصافی مقایسه کنم )

    C#‎

    Microsoft.VisualBasic.Interaction.Beep();


    vb.net
    Beep()

  14. #214
    کاربر جدید آواتار AntiViruse
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شهر دودها
    پست
    4

    Thumbs up VB.NET یا C#‎‎‎

    VB.NET تو کد نویسی آسونتره و اکثرا مخفف تره (نگفتم %100 مخفف تره) ولی از لحاظ کارآیی یکین.
    برای مثال تو C#‎‎‎ باید به بعضی مسائل ریز و درشت حواستون جمع باشه. مثل:

    1. اول sub ها از علامت } و در آخرشان از علامت { استفاده کنن.
    2. در پایان کد هر خط از علامت ; استفاده کنن.(بجز استثناها مثل if و for و .......)
    3. ...
    4. ...
    .
    .
    .
    100. ...
    ...

    من پیشنهاد میکنم دوستان عزیز تو هر کدوم هستن اونو عوزش نکنن و بجای تردید سعی در پیشرفت کردن در همان زبان داشته باشند.

  15. #215
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Hosna.Soft مشاهده تاپیک
    C#‎‎

    Microsoft.VisualBasic.Interaction.Beep();
    قرار شد سر جرجیس ها نریم.
    حالا یک سوال. VB به چه دلیل اجازه ی دسترسی به یک منطقه ی Import نشده رو میده؟
    بعد هم توی #C همه ی کد های از پیش نوشته ی آغاز کننده ی Application باز هست. توی VB نتونستم پیداش کنم. کجاستش؟
    Reference ها رو هم در کجا میشه دید؟ فقط در Properties ؟
    همچنین Propertyها و Settings را چطور؟

  16. #216
    کاربر دائمی آواتار nima898
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    43
    پست
    258

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    سه تا انتساب رو در مورد C#‎‎‎‎‎‎‎‎ گفتم.
    آخر کد هاش semi-colon داره!
    سه تا انتصاب تو یه دستور چه کاربردی داره؟

  17. #217
    کاربر دائمی آواتار sepehr.net
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    386

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    سلام

    بابا این چه بحث ایه که راه انداختین!!!

    حالا اینکه بفهمیم تعداد کاراکتر های C#‎‎ بیشتره یا Vb چی رو اثبات میکنه؟!

  18. #218
    کاربر جدید آواتار Aria.Paradise
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    رشت-سنگر
    پست
    6

    C#‎‎‎ یا VB.NET:

    C#‎‎‎ یا VB.NET: زبان های سرخ برای ارتباط با دنیای سبز رایانه ؟
    این دو زبان از نظر قابلیت ها و توانایی ها هیچ تفاوت عمده ای ندارند، جز اینکه زبان سی شارپ به دلیل ارث بردن پاره ای خصوصیات از زبان پیشکسوت خود ، ++c ، هنوز به برنامه نویس اجازه می دهد که مستقیما حافظه را دستکاری و مدیریت کند. با این وجود هنوز هم بسیاری از برنامه نویسان و کارشناسان چه در ایران و چه در سایر نقاط دنیا بر این تصور اشتباه هستند که# c از vb.net قوی تر است اما واقعیت چنین نیست. دلیل این ادعا بسیار ساده است : هر دو زبان چیزی نیستند جز یک پوشش ظاهری برای زبان msil که هنگام کامپایل شدن سورس کد برنامه ای که با یک زبان دات نتی نوشته شده است تولید می شود.

    تمام برنامه هایی که برای پلتفرم دات نت نوشته می شوند پیش از اینکه به کد زبان ماشین (native code) تبدیل شود به یک زبان میانی به نامmicrosoft intermediate language تبدیل می شوند. زبان های پلتفرم دات نت به طور یکسان از این زبان میانی پشتیبانی می کنند. در واقع این زبان ها مجبورند که از استاندارد msil تبعیت کنند نه اینکه هر مقداری از آن که دلشان بخواهد را پشتیبانی کنند. بنابراین وقتی قرار باشد نتیجه کار هر دو زبان ویژوال بیسیک دات نت و سی شارپ در نهایت به کد msil تبدیل شود، دیگر چندان مهم نیست که مبدا این کد به چه زبانی نوشته شده است. بنابراین هر دو زبان به یک ترتیب از قابلیت های کلیدی چارچوب دات نت پشتیبانی می کنند. مثلا مدیریت حافظه در vb.net دقیقا به همان ترتیبی اتفاق می افتد که در سی شارپ. در گذشته چنین نبود و یکی از دلایل گزینش زبان ++c به جای ویژوال بیسیک ، برتری محسوس++c نسبت به ویژوال بیسیک در زمینه مدیریت حافظه و راندمانبرنامه بود. این تفاوت دیگر از بین رفته است. مدیریت حافظه مستقیما توسط چارچوب دات نت انجام می شود و نوع زبان برنامه نویسی تاثیری ندارد. حتی برتری ویژوال بیسیک در زمینه rapid application development و معماری windows forms نیز در پلتفرم دات نت از بین رفته است. برنامه سازی در سی شارپ دقیقا به همان سادگی ویژوال بیسیک دات نت است.تفاوت های اصلی میان دو زبان بیشتر در گرامر و syntax زبان است. تنها چیزی که باقی می ماند این است که زبان سی شارپ زبان خلاصه تر و موجزتری است. این شاید بهترین توصیف برای سی شارپ باشد. به عبارت دیگر برای پیاده سازی یک قطعه کد در زبان سی شارپ به حجم برنامه نویسی کمتری نیاز است. یکی از تفاوت های شناخته شده میان دو زبان، امکان تعریف سندهای مربوط به سورسبرنامه است. در زبان سی شارپ می توانید سندهایی از نوع xml ایجاد کنید که با سورس کد برنامه شما پیوند خورده است. به این ترتیب به موازات پیشرفت پروژه برنامه نویسی می توانید خیلی راحت documentation آن را نیز آماده کنید. چنین قابلیتی در vb.net وجود ندارد اما خبر خوب این است که در نسخه بعدی پلتفرم دات نت موسوم به (whidbey) این قابلیت به vb.net افزوده شده است. یک تفاوت دیگر بین دو زبان آن است که در سی شارپ می توانید عملگر ها یا operatorهای سفارشی بسازید. مثلا علامت را طوری تعریف کنید که عبارت today yesterday معنا پیدا کند و عملگرهای ریاضی بزرگتر و کوچکتر تنها محدود به اعداد نباشد. البته این قابلیت نیز در نسخه بعدی vb.net افزوده شده است. در حقیقت همین چند درصد تفاوت فعلی میان قابلیت های گرامر دو زبان ویژوال بیسیک دات نت و سی شارپ ، در نسخه شماره دو چارچوب دات نت ناپدید شده است. بنابراین دقت کنید که برتر بودن زبان سی شارپ نسبت به vb.net چیزی جز یک شایعه و افسانه نیست. این دو زبان حدود فقط 5 درصد با یکدیگر اختلاف دارند. حتی پیشرفته ترین مفاهیم برنامه نویسی oop نیز در vb.net وجود دارند مثل مفهوم. (delegates) کسانی که چنین اظهار نظرهایی می کنند یا هنوز فکر می کنند که همان تفاوت میان ++c و vb کماکان در مورد vb.net و C#‎‎‎ نیز وجود دارد یا اینکه شناخت صحیحی از پلتفرم دات نت ندارند. در واقع خیلی رک بگویم مدیران و کارشناسان ارشد شرکت های نرم افزاری که به این توهم دچارند کمترین آشنایی فنی با چارچوب دات نت ندارند.

    منبع :پایگاه اطلاع رسانی فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران

  19. #219
    کاربر دائمی آواتار nima898
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    43
    پست
    258

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    حالا اینکه بفهمیم تعداد کاراکتر های C#‎‎‎ بیشتره یا Vb چی رو اثبات میکنه؟!
    که کار کردن با کدومشون راحتتره!!
    ضمنا یکی از علتهایی که آمار پستهای این تاپیک بالا رفته پستهایی شبیه این پست و پست شماست
    مگه قراره هر تاپیک چیزی رو ثابت کنه

  20. #220
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط nima898 مشاهده تاپیک
    سه تا انتصاب تو یه دستور چه کاربردی داره؟
    این فقط یک مثال بود برای اینکه بگیم C#‎‎ برای تفاوت قائل شدن بین = و == دلیل قانع کننده داره.
    البته این کاربرد هم داره.
    مثال fopen در زبان C را به یاد میارید؟
    if((myFile=fopen(".....","..."))==null)
    ....


    اینجا نیاز به تفاوت = و == نشون به وضوح دیده میشه.

    حالا اینکه بفهمیم تعداد کاراکتر های C#‎‎‎ بیشتره یا Vb چی رو اثبات میکنه؟!
    من هم موافقم.

    این دو زبان از نظر قابلیت ها و توانایی ها هیچ تفاوت عمده ای ندارند
    من هم همین رو داشتم می گفتم. اما یک عده اصرار بر حرف خودشون دارند.

  21. #221
    کاربر دائمی آواتار nima898
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    43
    پست
    258

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    این فقط یک مثال بود برای اینکه بگیم C#‎‎‎ برای تفاوت قائل شدن بین = و == دلیل قانع کننده داره.
    البته این کاربرد هم داره.
    متوجه شدم
    اینجا نیاز به تفاوت = و == نشون به وضوح دیده میشه.
    لطفا یه توضیحی در باره دستور بالا بدین

  22. #222
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    .Net Framework
    پست
    84

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک
    شوخی می کنی؟؟؟؟
    برنامه نویسی با C#‎‎‎‎‎‎‎ جذاب تره .
    به نظر من بزرگترین مشکل C#‎‎‎‎‎‎‎ طریقه باز و بسته شدن دستورات است.

    در VB.NET برای مثال فرمان های زیر به شکل زیر باز و بسته می شوند.
    IF .. Then
    فرمان ها
    Else
    فرمان ها
    End IF

    ===========

    For X as Byte = 0 to N
    فرمان ها
    Next X

    ===========

    While ...
    فرمان ها
    End While


    حالا همون ها را تو C#‎‎‎‎‎‎‎ یه نگاهی بی اندازید :

    IF (...)

    }
    فرمان ها
    {

    Else
    }
    فرمان ها
    {
    End IF

    ===========

    For ( byte X,x =0,N++(
    فرمان ها
    Next X

    ===========

    While ...
    }
    فرمان ها
    {



    حالا این رو در نظر بگیرید که همه این فرمان ها را تو در تو استفاده می کنیم و می خواهم.

    While Not X=0
    For I as integer = 0 to 5
    For J as integer = 2 to 6
    If X>5 then
    X-=2
    Else
    X+=2
    end if
    Next J
    Next I
    End While
    نمونه C#‎‎‎‎‎‎‎:


    While !(x==0)
    For (Int I,i=0,I<=5)
    For (int J,J=2,I<=6)
    If (X>5)
    }
    X-=2
    {
    Else
    }
    X+=2
    {
    {
    {
    {

    حالا اگر بخواهیم بین دو حلقه For کدی قرار دهم در زبان C#‎‎‎‎‎‎‎ چند تا { را باید بشماریم؟؟؟ (در VB بین Next I و Next J)
    اگر تعداد حلقه ها بیشتر شود چطور؟؟؟

    به نظر من که VB.Net از لحظ دستوری خیلی شسته رفته تر از C#‎‎‎‎‎‎‎ است.

    اینی که شما نوشتی قبول دارم که بد شکل شده، ولی اولا برای یک دستور که لازم نیست حتما آکولاد نوشته شه، و اگه تعداد دستورات بیشتر باشه این آکولاد ها به نظر من برنامه رو خوانا تر میکنه.
    و ثانیا که این از اولی مهم تره اینه که تو همین یه تیکه کد اگه ایندنت ها رعایت میشدند کد سی شارپ فوق العاده زیبا تر و خوانا از وی بی بود. یعنی میشه همین برنامه ای که نوشتی رو به این شکل که کاملا استاندارد هست نوشت:





    while(x!=0)
    for (int i=0;I<=5;i++)
    for (int J=2;J<=6;j++)
    If (x>5)
    x-=2
    else
    x+=2


    الان کدوم کد خوانا تره؟!

    کلا به نظر من آکولاد ها و ایندنت ها باعث خوانا تر بودن برنامه میشن و کار باهاشونم راحت تره.
    آخرین ویرایش به وسیله kamran00f : شنبه 10 مهر 1389 در 15:36 عصر

  23. #223

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط adinochestva مشاهده تاپیک
    دوست عزیز خوب نوشتن

    if (IsHere)
    Trace.WriteLine("hello");
    راحتتر و جذابتره یا این ! :

    IF IsHere Then
    Trace.WriteLine("hello")
    End If
    مشخص اولی !
    ببخشید:

    IF IsHere Then: Trace.WriteLine("hello")


  24. #224
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    488

    Question نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    سلام خدمت تمامی دوستان برنامه نویس

    نمی دونم چند ساعته نشستم تو اتاق سرور و با اینهمه سر و صدا که اینجاست باعلاقه از ب بسم الله شروع کردم به خوندن این موضوع و تا الان که ساعت حدود 2 شبه رسیدم به صفحه آخرش

    دوستان لطف کنن منو راهنمایی کنن ممکنه خیلی از چیزا رو درست متوجه نشده باشم فقط منو نزنین

    من یه شاگرد تازه کار تو زمینه ی برنامه نویسی هستم رشته ی تحصیلیم علوم تجربی هست و دانشگاهم نرفتم. تا حالا تو برنامه نویسی هم سر کلاس هیچ استادی ننشستم
    من برنامه نویسی (اگه بشه اسمش رو برنامه نویسی گذاشت) به خاطر علاقه ی شدیدم از HtML شروع کردم و بعد تو خدمت مقدس سربازی از یکی از هم دوره هام ویژوال بیسیک رو یاد گرفتم و بعد از خدمت تا تونستم بسط دادمش.

    چند وقتی هم تو C#‎‎ تمرین کردم و کد زدم که برام یه چیز مشخص شد:

    عرضم به خدمتتون به نظر شخصی بنده که یه تازه کارم یاد گیری C#‎‎ سخت تر از ویژوال بیسیک بود چرا؟ چون ویزوال بیسیک به زبان محاوره ای نزدیکتره (خوانایی)

    حالا هم قصد ندارم طرف هیچکسی رو بگیرم چون به نظر من هر کدوم از این زبان ها مزایای خاص خودشون رو دارن بستگی داره کی و واسه چه کاری ازش استفاده می کنه. من اینجا فقط به عنوان یه شاگرد ازتون چند تا سوال دارم:

    قصد شما از مقایسه این دو زبان در چه بعدیه؟؟؟

    1- مقایسه در بازار کار؟
    ار چه نظر؟؟؟؟
    سرعت تحویل به مشتری؟؟؟
    با درخواست مشتری در رابطه با زبان کد نویسی؟؟؟

    2- مقایسه در خوانایی و نوشتایی؟
    از چه نظر؟؟؟
    خلاصه بودن کد ها یا توابع موجود در آن زبان؟؟؟
    اصولا تا اونجایی که این بنده حقیر متوجه شدم می گن کد های C#‎‎ خلاصه شده اند اما کدها ی ویژوال استودیو کوتاه تر هستند خب این بر می گرده اولا به کارایی هر کدوم از این زبان ها و دوما به نسل های قبلیشون یه مثال کوچولو بزنم مثلا کسی که سی بلده خب مسلما براش راحت تره که بره تو محیط C#‎‎ هم کد بزنه چون فکر می کنم (دوستان اگر اشتباه می کنم اصلاح بفرمایند) تقریبا محیط IDE هر دوشون شبیه همه، اصلا به نظر من C#‎‎ رو برای کسایی ساختن که با C و زبان هایی امثالهم شروع کردن.

    وی بی هم که ماشاالله خوب پیشرفت کرد ماکروسافت هم دید که با وجود این زبان تقریبا محاوره ای که یاد گرفتنش برای خیلی ها آسونه و همچنین توانایی های خوبی که داره نسل های بعدیشو ارتقاء داد خب مسلما کد نویسی تو محیط IDE نسل وی بی محاوره ای تره چون از اول تکنیک و خواسته همین بوده!

    به نظر بنده رو محیط IDE بحث نکنین نوع طراحی محیط IDE بر می گرده به نسل های قبل سعی فقط تشابه بوده.

    VS کارا به استفاده از Enter عادت کردن و C#‎‎ کارا هم به استفاده از سی می کالون مهم اینه که هر دو کارشونو بلدن منتها VS میشه سریعتر کد زد.

    به راستی چرا توابع موجود در سی آماده نیستند و باید نوشته شوند؟؟؟
    به نظر من به خاطر نوع کاربرد این زبانه.

    سوال: برقراری ارتباط با سخت افزار ها و یا حتی نوشتن سیستم عامل تو نسل C بهتره؟

    اما آیا تو برنامه نویسی بانک های اطلاعاتی و یا وب هم میشه قدرت وی بی رو نادیده گرفت؟؟؟

    اینها هر دو زبان های قدرتمندی هستند ما باید بشینیم و ببینیم برای چه کاری می خوایم برنامه نویسی کنیم.

    نتیجه گیری نهایی از دید یه تازه کار:
    به نظر من یاد گیری هر دو زبان در کنار هم قدرت خاصی رو به برنامه نویس می بخشه.

    با آرزوی ساعات خوش برای تمامی برنامه نویسان عزیز و گرامی و دوست داشتنی.

  25. #225
    کاربر تازه وارد آواتار jerjis1912
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    43
    پست
    37

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    من اگه می دونستم به اینجاها میکشه یک سال و نیم پیش هرگز این تاپیک رو نمی زدم.
    هر چند جاش تو انجمن خالی بود. اما این هرگز اون جوی نبود که من فکر میکردم.

  26. #226

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    به نظر من که C#‎.Net خیلی قشنگ تر و قابل فهم تر از VB.Net هست.هم در موقع نوشتن و هم در موقع خواندن.من که به vb نگاه میکنم سرم درد میگیره.
    زمانی که من از برنامه نویسی هیچی نمیدونستم از یه دوستم که VB کار بود سوال کردم که vb.Net یاد بگیرم یا C#‎.Net بهم C#‎ رو پیشنهاد داد.گفت چون به بعدا راحت تر میتونم C++‎ رویاد بگیرم.

  27. #227
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    Wink نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    مسلما كسي ميتونه اظهار نظر كنه كه هر دو زبان رو بطور كامل بلد باشه.
    به نظر من اگه قاعده رو بلد باشيم: C#‎‎ فقط بازار كارش بهتره و مزيت ديگه اي رو نسبت به زبان برنامه نويسي ديگه نداره

    البته اگه كامپايلر C#‎‎ برلند باشه حرف نداره.

  28. #228

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    دوستان چرا این تاپیک کاملا متعصبانه که کاملا هم فاقد بار علمیه رو بالا میارید؟
    ای کاش مدیران این تاپیک رو قفل کنن.

  29. #229
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط 09111111111 مشاهده تاپیک
    دوستان چرا این تاپیک کاملا متعصبانه که کاملا هم فاقد بار علمیه رو بالا میارید؟
    ای کاش مدیران این تاپیک رو قفل کنن.
    آخه چرا؟


    میخوام تاپیک رو هدفمند کنم.
    برای این کار از دوستان تقاضا میکنم به بقیه بفهمونن که زبونی که استفاده میکنن چرا چیزی رو که من در هر پست بهش اشاره میکنم داره یا نداره.
    در آخر به هر زبون امتیاز میدیم و تصمیم میگیریم کدوم یکی خاک بخوره.
    هر سوال 48 ساعت وقت داره.من خودم طرف C#‎ هستم.
    لطفاً سوالات پیشنهادی تون رو هم PM بزنید.

    حالا اشاره کنم به مواردی که اشاره نشده:
    1.pointer arithmetic

    هدف من از این کار:
    1.تصمیم گرفتم VB رو شکست بدم.
    اهداف اصلی تر:
    1.همایت از ایدئولوژی edsger wybe dijkstra(اگر اسمش رو درست نوشته باشم.)
    2.نزدیک تر کردن دوستان به یک زبان C Like
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : دوشنبه 01 آذر 1389 در 22:21 عصر

  30. #230

    Wink نقل قول: دلایل مهاجرت از visual basic به سی شارپ

    فکر میکنم که به اندازه کافی تو این تاپیک درباره این موضوع بحث شده.
    اطلاعات خیلی خوبی درون این تاپیک رد و بدل شده که با خواندن اونها اطلاعات خوبی بدست می آید اما ادامه دادن آن بی فایده است.
    اگی کسی قصد دارد این موضوع را ادامه بده یک تاپیک جدید باز کند.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

صفحه 6 از 6 اولاول ... 456

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •