نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: add در database

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    138

    add در database

    چرا وقتي از متد addnew استفاده مي كنم حتما بايد برنامه رو يك بار ببندم و دوباره باز كنم كه تو access اضافه بشه. از متد refresh هم استفاده مي كنم.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    593

    نقل قول: add در database

    کدی رو که استفاده می کنی بزار ببینم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ehsanocx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    36
    پست
    525

    نقل قول: add در database

    سلام.
    دوست عزیز از این کد استفاده کن. به محض ADD کردن اطلاعات شما توی Access اضافه میشه.
    ADODC1.Recordset.ADDNew
    َAdodc1.recordset.filed("Nmae")=txtName.text
    Adodc1.Recordset.update
    َِADODC1.Refresh
    اگر هم خاصتی به محض اینکه ذخیره شد توی Datagrid اضافه بشه و نشون بده بعد Adodc1.refresh این کد رو بنویس
    DataGrid1.Refresh
    موفق باشی .تشکر یادت نره.

  4. #4

    نقل قول: add در database

    ظاهرا یادت رفته بعد از AddNew دستور Update رو اجرا کنی



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    138

    نقل قول: add در database

    من هم از متد refresh هم از متد update استفاده می کنم ولی حتماً باید یک بار برنامه رو ببندم و دوباره باز کنم.
    کد:
    adodc1.recordset.addnew
    adodc1.recordset.fields(0)=text1
    ,...
    adodc.recordset.update
    adodc.refresh
    dg.refresh

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    138

    نقل قول: add در database

    هنوز کسی نتونسته جواب ما رو بده؟ من همه ی روش های بالا رو امتحان کردم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: add در database

    مي توني سورس همون Form رو بذاري تا بيشتر كمكت كنيم .
    اما من يك سوال دارم ، شما ميخواهيد كه در همون Ado كه استفاده كرديد نمايش داده بشه ، منظورم اينه كه نمي خواين از توي اين Ado ثبت و در Ado ديگر ببينيد ؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    138

    نقل قول: add در database

    code ro hamun bala neveshtam. Dar tarikhe 18 tir. Man tu chand ta textbox field hamo minevisam va dar yek adodc sabt mikonam.

  9. #9
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: add در database

    ارتباط textbox ها رو با Adodc قطع كنيد
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    138

    نقل قول: add در database

    ‎ adodc ke man estefade mikonam faghat be datagrid vasle. Tu zamane ejra ham ertebat ba datagrid ro nemishe ghat kard.

  11. #11

    نقل قول: add در database

    نقل قول نوشته شده توسط ehsanocx مشاهده تاپیک
    سلام.
    دوست عزیز از این کد استفاده کن. به محض ADD کردن اطلاعات شما توی Access اضافه میشه.
    ADODC1.Recordset.ADDNew
    َAdodc1.recordset.filed("Nmae")=txtName.text
    Adodc1.Recordset.update
    َِADODC1.Refresh
    اگر هم خاصتی به محض اینکه ذخیره شد توی Datagrid اضافه بشه و نشون بده بعد Adodc1.refresh این کد رو بنویس
    DataGrid1.Refresh
    موفق باشی .تشکر یادت نره.
    دستت درد نکنه . مفید بود

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    138

    نقل قول: add در database

    ‏ من به خدا از همين كد بالا استفاده كردم.

  13. #13

    نقل قول: add در database

    به نظر من شما با Refresh شی Adodc فقطتوی برنامتون خلل وارد میکنین فقط همین
    Datagridتون رو خاصیت AllowUpdateش رو True کنین و فقط از این کد استفاده کنین

    ADODC1.Recordset.ADDNew
    َAdodc1.recordset.filed("Nmae") = Trim(txtName.Text)
    Adodc1.Recordset.Update

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •