نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: این مشکل از کجاست (لطفا راهنمایی کنید خیلی گیرشم)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmnoody2006
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    547

    Unhappy این مشکل از کجاست (لطفا راهنمایی کنید خیلی گیرشم)

    سلام من وقتی در حال خذف رکورد ها ی یه دیتا گراید هستم
    وقتی که به آخرین گزینه می رسم و می خوام اونو حذف کنم
    کنم این خطا رو میده
    invalid currentpageindex value . it Must be >=0 and < the pagecount

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmnoody2006
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    547

    نقل قول: این مشکل از کجاست (لطفا راهنمایی کنید خیلی گیرشم)

    یعنی هیچ کس نمی دونه
    این دومین باریه که این سوال رو مطرح می کنم
    خیلی هم تحقیق کردم ولی بازم نشد
    آقا تو رو خدا اگه کسی می دونه به ما هم بگه

  3. #3

    نقل قول: این مشکل از کجاست (لطفا راهنمایی کنید خیلی گیرشم)

    كل تابعت رو بزار ببينيم چيه در ضمن توي اين مواقع بايد از حلقه while استفاده بشه for كارايي نداره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: این مشکل از کجاست (لطفا راهنمایی کنید خیلی گیرشم)

    احتمالا شما صفحه بندی گرید رو دستی انجام میدید . توی رویداد مربوط به صفحه بندی باید خالی بودن گرید رو کنترل کنید .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mmnoody2006
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    547

    نقل قول: این مشکل از کجاست (لطفا راهنمایی کنید خیلی گیرشم)

    این هم توابع مهمی که اشکال باید از اینا باشد

        Sub BindGrid()
    Dim getthis As New Mydatabase
    getthis.FillDataGrid(datagrid1, "GetLinks")
    End Sub
    Protected Sub datagrid1_DeleteCommand(ByVal source As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.DataGridCommandEventArgs ) Handles datagrid1.DeleteCommand
    Dim d As New Mydatabase
    d.DeleteMainCat(e.Item.Cells(4).Text)
    If datagrid1.Items.Count < datagrid1.PageSize Then
    datagrid1.CurrentPageIndex = datagrid1.CurrentPageIndex - 1
    End If
    BindGrid()
    End Sub
    Protected Sub datagrid1_EditCommand(ByVal source As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.DataGridCommandEventArgs ) Handles datagrid1.EditCommand
    Response.Redirect("MainCat.aspx?ID=" + e.Item.Cells(4).Text)
    End Sub
    Protected Sub datagrid1_ItemDataBound(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.DataGridItemEventArgs) Handles datagrid1.ItemDataBound
    If (e.Item.ItemType = ListItemType.Header) Or (e.Item.ItemType = ListItemType.Footer) Then
    Return
    End If
    Dim cellItem As TableCell = CType(e.Item.Cells(0), TableCell)
    Dim LinkBtn As LinkButton = CType(cellItem.Controls(0), LinkButton)
    LinkBtn.Attributes.Add("onclick", "javascript: return confirm('??? ??? ????? ??????')")
    End Sub
    Protected Sub datagrid1_PageIndexChanged(ByVal source As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.DataGridPageChangedEvent Args) Handles datagrid1.PageIndexChanged
    datagrid1.CurrentPageIndex = e.NewPageIndex()
    BindGrid()
    End Sub

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mmnoody2006
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    547

    نقل قول: این مشکل از کجاست (لطفا راهنمایی کنید خیلی گیرشم)

    آقا لطفا کمک کنید

  7. #7

    نقل قول: این مشکل از کجاست (لطفا راهنمایی کنید خیلی گیرشم)

    توي تاب حذف وقتي به ركورد اخر مي رسي ديگه datagrid1.CurrentPageIndex رو مقدار نده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •