نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: ارسال پارامتر به Stimul report

  1. #1

    ارسال پارامتر به Stimul report

    سلام دوستان ،
    من با stimul report برای گزارش گیری از دیتا بیس کار می کنم . از همه چیش راضیم ولی نمی دونم چطوری می تونم بهش پارامتر پاس بدم .

    لطفاً اگه کسی می دونه کمک کنه .

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: ارسال پارامتر به Stimul report

    سلام ..
    دوست عزيز در سايت خودش به صورت ويديويي توضيح داده ...
    http://stimulsoft.com/ReportsNetVideos.aspx

  3. #3

    نقل قول: ارسال پارامتر به Stimul report

    ممنون از پاسخت ،
    دوست من پارامتری که اون در سایت خودش توضیح داده در مورد پارامتر های ارسالی از طرف sql server هستش ، نه یک پارامتر ساده که از Code Behind بشه Handel کرد و مقدار داد یا مقدارش را تغییر داد .

    مشکل من دقیقاً اینه که می خوام تاریخ شمسی رو روی فرمم نشان بدم ، لطفاً اگه میشه یک مثال برام بزنید ، من خیلی تلاش کردم ولی نشد ،

    بازم از توجه شما خیلی ممنونم .

  4. #4

    نقل قول: ارسال پارامتر به Stimul report

    سلام
    خيلي راحت
    تو استايمول يه متغير تعريف کن مثلا به نام mydate

    حالا فرض کنيم تو برنامه اسم گزارشت re هست کافيه اين کد را بنويسي

    re["mydate"]=dateTime.Now.toString() ;

    re.render();
    re.show();

  5. #5

    نقل قول: ارسال پارامتر به Stimul report

    با سلام و تشکر از پاسخ شما ،
    دوست عزیز من این کد رو هم نوشتم ولی مشکل هنوز باقیه
    میشه یک لطف بکنین و یک نمونه برنامه بنویسین ؟
    من هر کاری می کنم متغیر رو بدرستی نمی شناسه . و همش می گه متغییر رو پیدا نمیکنه ، تو رو خدا یکی کمک کنه
    ایمیل من :
    salim.zarepour@gmail.com
    salimyanisalam@yahoo.com

    بازم پیشاپیش از لطف همه تشکر می کنم
    آخرین ویرایش به وسیله salimzare : جمعه 09 مرداد 1388 در 20:07 عصر

  6. #6

    نقل قول: ارسال پارامتر به Stimul report

    لطفاً یکی کمک کنه ، خیلی مهمه ، ممنون

  7. #7

    نقل قول: ارسال پارامتر به Stimul report

    با این دستور
    CType(StiReport1.Pages("Page1").Components("Text4"), Stimulsoft.Report.Components.StiText).Text.Value = TextBox1.Text

  8. #8

    نقل قول: ارسال پارامتر به Stimul report

    خیلی ممنون که جواب دادی ، میشه یکم بیشتر توضیح بدی ، در ضمن تو C#‎ که CType نداریم ، تو ز# از چی استفاده کنم . اگه میشه یکم راجع به اینکه این کد دقیقن داره چیکار میکنه توضیح بدین . خیلی ممنون

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: ارسال پارامتر به Stimul report

    سلام واسه اينكه بخواي از تو كدت به گزارش مقدار پاس كني يه Variable تو گزارشت تعريف كن مثلا var1.
    حالا از تو كد با كد زير مي توني بهش دسترسي اشته باشي:

    rpt.Dictionary.Variables["var1"].Value = "مقداري كه مي خواي پاس بدي";

  10. #10

    نقل قول: ارسال پارامتر به Stimul report

    من از این پارامتر استفاده کردم ولی وقتی پارامتر عوض می کنم دوباره چاپ می زنم سیستم همون مقدار قبلیو چاپ می کنه تو ریپورت

    rpt.Dictionary.Variables["var1"].Value = "مقداری که می خوای پاس بدی";

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: ارسال پارامتر به Stimul report

    اگر ممکن سمپل بزارید برای دادن پارامتر

  12. #12

    نقل قول: ارسال پارامتر به Stimul report

    یعنی کسی نمی دونه چطور پارامتر ارسال کرد

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: ارسال پارامتر به Stimul report

    سلام
    دوستان قبلا در مورد ارسال پارامتر به استیمول بارها بحث شده است .
    به این ترتیب عمل کنید :
    با فرض اینکه پارامتر ارسالی شما از نوع string میباشد . بایستی یک متغیر در فرم گزارشتون بسازید :
    از سمت راست فرم به ترتیب : بخش :
    Dictionary
    Variables
    کلیک راست روی Variables
    New Variable ....
    انتخاب نام مناسب ( مثلا MyVar)
    انتخاب Type مناسب : در اینمورد string
    بعد
    OK
    اگر درست عمل کرده باشید در زیر Variables متغیری بنام MyVar ایجاد خواهد شد
    سپس
    با فرض اینکه نام فایل گزارشتون rep باشه کد مربوط به ارسال پارامتر بصورت زیر خواهد بود :

    rep["MyVar"]=" من تلاش دارم نحوه ارسال پارامتر را یاد بگیرم";
    rep.Compile();
    rep.Show();

  14. #14

    نقل قول: ارسال پارامتر به Stimul report

    با سلام خدمت دوستان
    برای گذاشتن تاریخ شمسی در گزارش
    این طور عمل کن
       Dim t As New Stimulsoft.Report.Components.StiText
    '--------------------------------------------------------
    't = Me.StiReport1.GetComponentByName("data_print")
    't.Text = persian_date()

    نام اون تکس باکس داخل گزارش رو من data_print گذاشتم
    بعد بیا مثل من که یک ماژول تاریخ شمسی رو تعریف کردم تعریف کن با نام persian _data و مقدار اون تکس باکس رو که من t تعریف کردم برابر تاریخ شمسی قرار بده
    موفق باشید

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار JaVaD_1900
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    52

    Exclamation نقل قول: ارسال پارامتر به Stimul report

    سلام
    خب همتون درس میگین اما از نوع رشته میفرستین
    یه نوع هم عدد بفرستین ببینین کار میکنه؟

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار مجید آرتا
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    ایران، بلوچستان، ایرانشهر
    سن
    30
    پست
    48

    نقل قول: ارسال پارامتر به Stimul report

    شما در نظر بگیرید یک Text داخل گزارش دارید و می خواهید از طریق سی شارپ متن این تکست رو تغییر یا به عبارتی پارامتر ارسال کنید
    و پراپراتی name کنترل Text هستش text1 (توجه کنید در محیط Stimulsoft دارم عرض می کنم) خب می ریم سراغ سی شازپ

    بنده میام در ابتدا این using هارو می نویسم:
    ببینید اینجا بنده فرض می کنم شما کدهای مربوط به کزارشو نوشتین و اسم گزارش report هست.کد هارو قبل از کد مربوط به show کردن گزارش بنویسید
    ;using Stimulsoft.Report
    ;using Stimulsoft.Report.Components

    و تعریف می کنیم:
    ;()StiReport report=new StiReport
    ;()StiText txt= new StiText

    ;("txt=(StiText)sti.GetComponentByName("text1
    ;"txt.Text="In Matn Gharare Toye Report Namayesh Dade Beshe
    به همین راحتی
    واسه کنترل های دیگه هم همین کارو انجام بدید
    برای مثال کنترل image در محیط stimul پراپرتی name ش هست image1






    ;()StiImage img=new StiImage
    ;("img=(StiImage)report.GetComponentByName("imag e1
    ;"img.File=@"c:\ax.jpg

  17. #17

    نقل قول: ارسال پارامتر به Stimul report

    سلام.
    برای ارسال پارامتر به استیمل سافت به این صورت عمل میکنیم:

    (اول یه مطلبی توی پرانتز بگم که ارسال پارامتر برای چه منظوری استفاده میشه. مثلا فرض کنید شما یه تعداد رکورد توی دیتا بیس دارید که میخواید فقط رکوردهای تاریخ مشخصی رو توی گزارش گیری نشون بدید. اینجاست که باید تاریخ مورد نظر رو در قالب پارامتر به گزارشتون ارسال کنید)

    حالا چطوری این کار رو میکنیم:
    در برنامه ی استیمل سافت (Designer) این کار رو میکنیم:
    1- روی پنل Dictionary قسمت Data Sources کلیک راست کنید و یک New Connection ایجاد کنید. (در پنجره Select Type Connection گزینه SQL Connection رو انتخاب کنید، اگر دیتا بیستون همین هست، در پنجره بعدی یک نام - معمولا نام بانک - انتخاب کنید و کانکشن استرینگ مورد نظر رو وارد کنید. کانکشن استرینگتون بستگی به دیتابیس خودتون داره. فیلدهای مورد نظر خودتون رو توی این استرینگ قرار بدید :
    Persist Security Info=False;Data Source=127.0.0.1;Initial Catalog=your bank name;User id=your sql id;Password=your sql password;
    your bank name: اسم بانکی هست که توی دیتا بیس ساختید.
    your sql id : آیدی مورد نظر که در زمان نصب اس کیو ال در انتخاب کردید
    your sql password : پسوردی که در زمان نصب اس کیو ال انتخاب کردید.)

    بعد از ساخت Connection مورد نظر در Dictionary روی اسمش کلیک راست کنید و New Data Source رو انتخاب کنید. در قسمت Connection، کانکشنی که در مرحله قبل ساختید رو انتخاب کنید. اوکی کنید و در مرحله بعد در Select Data، گزینه ی new Query رو انتخاب کنید.
    در قسمت Query مورد نظرتون رو بنویسید.
    مثلا من یه بانک دارم که یه جدول داره به اسم tblTest. این جدول 2 تا ستون داره. ID از نوع int و name از نوع string
    در قسمت query این رو مینویسم :
    SELECT id, name FROM tblTest WHERE iD = @param1

    بعد در قسمت پایین همین صفحه گزینه new parameter رو انتخاب میکنم و یک پارامتر از نوع string و به اسم param1 میسازم.
    میتونم ستون هایی که در کوئری بالا انتخاب کردم رو برای گزارش گیری اینجا هم تعریف کنم. پس گزینه new column رو میزنم و دو تا ستون به اسم name و id با توجه به نوع هرکدوم انتخاب میکنم

    کارمون در قسمت stimulsoft تموم شد.

    حالا توی برنامه ی سی شارپ این کار رو میکنیم: (تحت ویندوز)


    Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1 = new Stimulsoft.Report.StiReport();
    stiReport1.Load(Environment.CurrentDirectory.ToStr ing() + "\\Reporttest.mrt");
    stiReport1["param1"] = 1;


    stiReport1.Render(false);
    this.stiViewerControl1.Report = stiReport1;

    this.stiViewerControl1.Refresh();


    فراموش نکنید باتوجه به این کدی که بالا هست، باید فایلی که توی stimulsoft درست کردید رو به اسم Reporttest.mrt ذخیره و کنار فایل exe برنامه ی خودتون قرار بدید

    تموم شد.
    موفق باشید
    سوالی داشتید من در خدمتم.


    missordoni@gmail.com
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (97.6 کیلوبایت, 467 دیدار)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •