نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: وارد کردن متن حاوی تگ html و نشان دادن در صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    وارد کردن متن حاوی تگ html و نشان دادن در صفحه

    سلام
    من یه تکست باکس دارم که توش مقاله ای رو میذارم حاوی <div> و <span> و....
    حالا یه دگمه پیش نمایش دارم قبل از اینکه این مقاله رو بذارم توی db و بعدا در قسمت مقالات سایتم نشون بدم ببینم چجوری می شه توی صفحه ام حالا با این تونستم اجازشو بگیرم که توی تکست باکسم و این تگ ها و...رو وارد کنم
    ValidateRequest="false"
    اما توی صفحه بعدی که این مقادیر رو میگیره

    string txt = ((TextBox)Page.PreviousPage.FindControl("TextBox3" )).Text;
    تگ هام رو پردازش نمی کنه یعنی یه div دارم با text-align: right به جای اینکه متن توش بره راست می نویسه <div style="...
    می خوام این تگ ها هم پردازش بشه چیکار باید بکنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: وارد کردن متن حاوی تگ html و نشان دادن در صفحه

    RunAt="Server"

    فکر میکنم سروری ها پردازش میشن .

  3. #3

    نقل قول: وارد کردن متن حاوی تگ html و نشان دادن در صفحه

    ممكنه اشتباهاً بجاي مقدار دهي به خاصيت innerHTML تگ DIV، به خاصيت innerText مقدار داده باشيد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: وارد کردن متن حاوی تگ html و نشان دادن در صفحه

    مرسی اشتباها به innertext مقدار می دادم :دی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •