نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: دستورات SQL برای جستجوی بین دو تاریخ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ferankyy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    خونه
    پست
    277

    Question دستورات SQL برای جستجوی بین دو تاریخ

    سلام خدمت تمامی برنامه نویسان من میخواستم از طریق دستورات SQL بین دو تاریخ را در بانک اطلاعاتی جستجو کنم میشه راهنمایی بفرمایید .

    فیلد تاریخ من از نوع Date/Time میباشد .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hossein_sh2008
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    149

    نقل قول: دستورات SQL

    با سلام
    عزيز از كدزير استفاه كن

    Adodc1.RecordSource = "select * from name table where date between '" & tarikh1 & "' and '" & tarikh2 & "'"
    Adodc1.Refresh

  3. #3

    نقل قول: دستورات SQL

    ببین دوست عزیز من همیشه واسه جستجو تاریخ مثل رشته ها عمل کردم اما این در شرایتیه که تاریخ ها درست وارد شده باشند. مثلا:
    1389/02/01 درست
    1389/2/1 غلط
    اگر ماه یا روز تک رقمی است باید بصورت 2 رقمی وارد کرد. در مثال بالا ماه 2 است ولی 02 وارد نموده ایم

  4. #4

    نقل قول: دستورات SQL

    نقل قول نوشته شده توسط sohrab o مشاهده تاپیک
    ببین دوست عزیز من همیشه واسه جستجو تاریخ مثل رشته ها عمل کردم اما این در شرایتیه که تاریخ ها درست وارد شده باشند. مثلا:
    1389/02/01 درست
    1389/2/1 غلط
    اگر ماه یا روز تک رقمی است باید بصورت 2 رقمی وارد کرد. در مثال بالا ماه 2 است ولی 02 وارد نموده ایم


    سلام دوستان عزیز و محترم
    من از این کدی که در بالا قرار دادین استفاده کردم ولی من میخوام به این صورت که از یه تاریخ تا یه تاریخ دیگه دنبال یه اسم باشم و تو بانک هر چی به این اسم رو پیدا کرد تو یه چیز مثلا دیتا گرید نمایش دهد اگه در این رابطه سورس هم ارئه بدین خیلی میتونه کمک کنه
    بازم ممنون

  5. #5

    نقل قول: دستورات SQL

    نقل قول نوشته شده توسط ALIMAHDE54 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان عزیز و محترم
    من از این کدی که در بالا قرار دادین استفاده کردم ولی من میخوام به این صورت که از یه تاریخ تا یه تاریخ دیگه دنبال یه اسم باشم و تو بانک هر چی به این اسم رو پیدا کرد تو یه چیز مثلا دیتا گرید نمایش دهد اگه در این رابطه سورس هم ارئه بدین خیلی میتونه کمک کنه
    بازم ممنون
    دوست عزیز
    سوالت خیلی کلی و طولانیه
    واسته جستجو که جوابو کامل خدمتتون عرض کردیم
    حالا می مونه واسه نمایش
    با کدوم قسمت مشکلی داری تا همونو واست توضیح بدم
    در ضمن خودت نمونه ای رو آماده کن و بذار تا دوستان کمکت کنند
    آخرین ویرایش به وسیله sohrab o : چهارشنبه 02 بهمن 1392 در 19:36 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار SilverGold
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    مشهدالرضا علیه السلام
    پست
    150

    نقل قول: دستورات SQL برای جستجوی بین دو تاریخ

    سلام من دیدم دوست عزیزمون داره کمکتون می کنه هیچی نگفتم
    ولی فکر می کنم که اگر برای تاریخ اول و آخر رشته باید یک کاما بزارین تا درست جواب بده مثل مثال زیر :
    SELECT * FROM TBL Where Date Between '1489/01/01' And '1490/01/01'

  7. #7

    نقل قول: دستورات SQL برای جستجوی بین دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط SilverGold مشاهده تاپیک
    سلام من دیدم دوست عزیزمون داره کمکتون می کنه هیچی نگفتم
    ولی فکر می کنم که اگر برای تاریخ اول و آخر رشته باید یک کاما بزارین تا درست جواب بده مثل مثال زیر :
    SELECT * FROM TBL Where Date Between '1489/01/01' And '1490/01/01'
    کاما که گذاشته بودن؟!

  8. #8

    نقل قول: دستورات SQL برای جستجوی بین دو تاریخ

    select * from tbl where tarikh between '"+txtTarikh1.Text+"' and '"+txtTarikh2.Text+"';

  9. #9

    نقل قول: دستورات SQL برای جستجوی بین دو تاریخ

    کنترل هایی که دارید تاریخ رو وارد میکنید بین این فرمت باشند
    '" +txtTarikh1.Tex + "'

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    نقل قول: دستورات SQL برای جستجوی بین دو تاریخ

    خیلی راحت میتونید از دستور زیر استفاده کنید

    d1 = text1.Text
    d2 = text2.Text
    Adodc1.RecordSource = "select * from data where data1 between '" & d1 & "' and '" & d2 & "'"
    Adodc1.Refresh

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •