نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: معادل روز هفته یک تاریخ

  1. #1

    معادل روز هفته یک تاریخ

    با سلام
    این برنامه قرار است یک تاریخ را دریافت کند و معادل روز هفته آن را چاپ کند.مثلا 23/5/1382:چاپ کند Thu
    سال مبدا 1376 گرفتم . سالهای بعد را درست حساب می کند اما در سالهای قبل از 1376 مشکل دارد و از چهار سال تقریبا 2 سال اشتباه می کند.به نظر شما باید چه کنم؟
    اگر راه حل یا برنامه بهتری دارید ، لطفا بگویید.
    با تشکر
    [code][code]#include<stdio.h  >
    #include<conio.h>
    #include<math.h>
    int main()
    {
    int d,m,t,r,y,q,z,n,j,yy;
    clrscr();
    r=0;
    t=0;
    n=0;
    scanf("%d %d %d",&d,&m,&y);
    if (y>=1376) {
    q=y-1376;
    z=q/4;
    for (j=1;j<=z;j++)
    n+=2;
    n+=(q-z);
    d=d+n;
    if (m==12) t=(((m*30)+5*31+m*29))+d;
    if (m<=7) t=((m-1)*31)+d;
    if (m>7) t=(((m*30)+6*31))+d;
    t=t%7;
    switch (t)
    {
    case 1:{printf("Fri");break;};
    case 2:{printf("Sat");break;};
    case 3:{printf("Sun");break;};
    case 4:{printf("Mon");break;};
    case 5:{printf("Tue");break;};
    case 6:{printf("Wed");break;};
    case 0:{printf("Thu5");break;};
    default:printf("Unknown Error %d",t);
    }
    }
    if (y<1376)
    {
    q=1376-y;
    z=q/4;
    for (j=1;j<=z;j++)
    n-=2;
    n-=(q-z);
    d=d+n;
    if (m==12) t=(((m*30)+5*31+m*29))+d;
    if (m<=7) {d--;t=((m-1)*31)+d;}
    if (m>7) {d--;t=(((m*30)+6*31))+d;&#125 ;
    t=t%7;
    switch (t)
    {
    case 1:{printf("Fri");break;};
    case 2:{printf("Sat");break;};
    case 3:{printf("Sun");break;};
    case 4:{printf("Mon");break;};
    case 5:{printf("Tue");break;};
    case 6:{printf("Wed");break;};
    case 0:{printf("Thu5");break;};
    default:printf("Unknown Error %d",t);
    }}
    getch();
    return 0;
    }[/code][/code]

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    اصلا احتیاجی نیست که خودت برنامه رو بنویسی ! این تابع توی خود سی وجود داره ( شرمنده تمام مطالب سی یادم رفته ) . اگه هم روز مربوط به یه تاریخ رو می خوای ، اون روز رو به تاریخ میلادی تبدیل کن و بعد از همون تابع خود زبان سی استفاده کن .

  3. #3
    با سلام
    آقای منتظرالظهور،
    این برنامه را باید به عنوان پروژه تحویل دهم.بنابراین نمی توانم از توابع استفاده کنم.فقط هم تا روز یکشنبه وقت دارم.

  4. #4
    سال کبیسه را حساب کردی ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •