نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: راهنمایی برای اجرای برنامه ای از سایت functionx

  1. #1

    راهنمایی برای اجرای برنامه ای از سایت functionx

    http://www.functionx.com/visualc/applications/login.htm
    مشکل اخر مقاله هست که متوجه نشدم
    اون قسمت Corporate.cpp که اصلا توضیح نداده از کجا اومده یه راهنمایی کنید

    ضمنا من قبل از اینکه قسمت شماره 15 رو انجام بدم یه کامپایل کردم .یک عالمه ارور داد
    به این قسمتها ارور داد همچنین تمام AfxMessageBox ها در برنامه
    در کدها زیر اونهایی که پر رنگ هست ارور شناخته میشن

    // Open the file for reading
    fleCredentials = fopen("credentials.crd", "r");

    // Scan the file from beginning to end
    while( !feof(fleCredentials) )
    {
    // Read a username
    fscanf(fleCredentials, "%s", UsernameFromFile);

    // Compare the typed username with the username from the file
    if( strcmp((LPCTSTR)m_Username, UsernameFromFile) == 0 )
    {
    // With the current username, retrieve the corresponding password
    fscanf(fleCredentials, "%s", PasswordFromFile);

    // Compare the typed password with the one on file
    if( strcmp((LPCTSTR)m_Password, PasswordFromFile) == 0 )
    {
    ValidLogin = true;
    }
    else
    ValidLogin = false;
    }


    و یه سوال دیگه دارم این برنامه برای ساخت نام کاربری از کلاس استفاده می کنه حالا سوال اینجاست که ما از کجا لیست کاربرا رو در بیاریم و یا بخوایم کاربری رو پاک کنیم ......

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی در مورد این برنامه( قسمتیش دچار مشکل هست)

    برای مورد اول به FAQ شماره 6 و 7 در این لینک بخش مراجعه کنید. بارها و بارها مطرح شده است.
    در کامپایلرهای نسخه جدید یا از طریق properties پروژه را از یونیکد به حالت multi-byte تغییر دهید و کامپایل کنید.
    یا اینکه با مطالعه موارد FAQ برنامه را (شامل تغییرات رشته ها) تغییر دهید وبه یونیکد تغییر دهید.


    برای سوال دوم، در برنامه فوق فقط یک username و password دریافت می شود و فقط همان در فایل ذخیره می شود، پس باید خودتان برنامه را طروی تغییر دهید که به هر تعداد ممکن از ورودی بتوانید account بسازید و در فایل ذخیره کنید. می توانید از vector یا لیست پیوندی استفاده کنید تا هر موقع که نیاز به اضافه کردن یک کاربر جدید شد، آن را به انتهای لیست اضافه کنید و در فایل همه را ذخیره کنید. همین طور هم از فایل بخوانید. پس همه چیز بر عهده شماست، جستجو کردن در فایل و سپس ریختن آن ها در متغیر های موجود در یک آرایه یا vector یا ...

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی در مورد این برنامه( قسمتیش دچار مشکل هست)

    ممنون درست شد

    ولی
    هنوز در این قسمت مشکل دارم
    اون قسمت Corporate.cpp که اصلا توضیح نداده از کجا اومده یه راهنمایی کنید
    در آخر مقاله گفته رو Corporate.cpp کلیک کنید و .....
    ولی در مقاله توضیح نداده این چیه اصلا( ایا باید این رو ساخت؟؟ به چی مربوط میشه؟؟ما یه پروژه جدید رو اغاز کردیم پس برای قبل که نمی تونه باشه

    یه چیز عجیبتر
    من این برنامه رو کامپایل کردم ولی بعد از کامپایل فرم های مربوط به ورود و ایجاد یوزر نمایش داده نمی شه
    دقیقا طبق اموزش مقاله پیش رفتم .فقط صفحه اصلی میاد که خالیه

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی در مورد این برنامه( قسمتیش دچار مشکل هست)

    نقل قول نوشته شده توسط newmusic مشاهده تاپیک

    در آخر مقاله گفته رو Corporate.cpp کلیک کنید و .....
    ولی در مقاله توضیح نداده این چیه اصلا( ایا باید این رو ساخت؟؟ به چی مربوط میشه؟؟ما یه پروژه جدید رو اغاز کردیم پس برای قبل که نمی تونه باشه
    در مقاله در اولین مرحله به شما گفته شده است که یک پروژه MFC با نام Corporate بسازید.(که حتما با نام دیگری ساختید)، وقتی پروژه با این نام ساخته شود به طور پیش فرض wizard فایل ها اولیه برنامه را بر اساس همین نام می سازد مگر اینکه خودتان آن ها در wizard تغییر دهید.


    یه چیز عجیبتر
    من این برنامه رو کامپایل کردم ولی بعد از کامپایل فرم های مربوط به ورود و ایجاد یوزر نمایش داده نمی شه
    دقیقا طبق اموزش مقاله پیش رفتم .فقط صفحه اصلی میاد که خالیه
    پس حتما در مرحله ای اشتباه کردید و دیالوگ فراخوانی نمی شود (در آخرین مرحله در قسمت InitInstance باید دیالوگ Login را با DoModal فراخوانی کنید) مجددا دقیق مراحل را بررسی کنید.

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی برای اجرای برنامه ای از سایت functionx

    این برنامه رو هر کاری می کنم تموم نمی شه
    اینم آخرین باری که انجام دادم طبق مقاله ارور داد که اصلا نمی فهمم مشکل کجاست

    اصلا چه تضمینی هست این برنامه کار کنه حتما جائیش مشکل داره!!!!!!!!


    'Corporate.exe': Loaded 'C:\Documents and Settings\admin\My Documents\Visual Studio 2008\Projects\Corporate\Debug\Corporate.exe', Symbols loaded.
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll'
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll'
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC90.DebugMFC_1fc 8b3b9a1e18e3b_9.0.21022.8_x-ww_2a62a75b\mfc90d.dll', Symbols loaded.
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC90.DebugCRT_1fc 8b3b9a1e18e3b_9.0.21022.8_x-ww_597c3456\msvcr90d.dll', Symbols loaded.
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\user32.dll'
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\gdi32.dll'
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\shlwapi.dll'
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\advapi32.dll'
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\rpcrt4.dll'
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\secur32.dll'
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\msvcrt.dll'
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\msimg32.dll'
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\comctl32.dll'
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\oleaut32.dll'
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ole32.dll'
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\imm32.dll'
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\lpk.dll'
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\usp10.dll'
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC90.MFCLOC_1fc8b 3b9a1e18e3b_9.0.21022.8_x-ww_11f3ea3a\mfc90enu.dll', Binary was not built with debug information.
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\uxtheme.dll'
    'Corporate.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\MSCTF.dll'
    Warning: m_pMainWnd is NULL in CWinApp::Run - quitting application.
    Detected memory leaks!
    Dumping objects ->
    f:\dd\vctools\vc7libs\ship\atlmfc\src\mfc\occmgr.c pp(195) : {86} normal block at 0x003979A0, 32 bytes long.
    Data: < > E8 03 00 00 00 00 00 00 E9 03 00 00 00 00 00 00
    f:\dd\vctools\vc7libs\ship\atlmfc\src\mfc\occmgr.c pp(181) : {85} normal block at 0x00397950, 20 bytes long.
    Data: < > FF FF FF FF 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
    Object dump complete.
    The program '[3876] Corporate.exe: Native' has exited with code 0 (0x0).



  6. #6

    نقل قول: راهنمایی برای اجرای برنامه ای از سایت functionx

    اگر از شما بپرسم: کامپیوتر من خراب شده، اشکالش کجاست ؟
    جواب دادن به این سوال بدون بررسی روی آن تقریبا غیر ممکن هست.

    طبق مواردی که در این لینک گفته شده است (کلیک کنید) ، حجم پروژه را کم کنید و سپس آن را اینجا upload کنید تا یک بررسی انجام دهم و خطاهای احتمالی را به شما اعلام کنم.



    -
    آخرین ویرایش به وسیله Nima_NF : چهارشنبه 24 تیر 1388 در 21:28 عصر دلیل: غلط املایی

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی برای اجرای برنامه ای از سایت functionx

    اینم فایل برنامه
    توضیح:
    جالبیش اینجاس که فایل .exe برنامه باز هم نمی شه

    http://rapidshare.com/files/25615459...orate.zip.html

  8. #8

    نقل قول: راهنمایی برای اجرای برنامه ای از سایت functionx

    1- شما به جای اینکه فولدر debug را حذف کنید، فولدر res را حذف کردید که همه منابع در آن هست! لذا اصلا برنامه اجرا نخواهد شد...
    (طبق لینکی که در ارسال قبلی دادم، حذف فولدر debug حجم پروژه را از 5MB به 120KB می رساند که این کار را نکردید!)

    2- هنوز پروژه را در حالت unicode کامپایل می کنید، در حالی که گفتم از properties و سپس general و سپس character set آن را به multi-byte تغییر دهید (در هر دو حالت release و debug)- برای اطلاعات بیشتر در این مورد در فروم جستجو کنید.

    (تا اینجا هیچ کدام از مواردی را که گفتم انجام ندادید)

    3- دو دیالوگی که ساخته اید در properties حالت child هستند در حالی که باید یا popup یا overlapped باشند. در properties هر دو دیالوگ این کار را انجام دهید.

    4- اگر همه چیز را درست انجام داده باشید، (یعنی اگر کدهای قبلی اتومات ساخته شده برنامه را دستکاری نکرده باشید) کد زیر را از InitInstance حذف کنید و فقط برای امتخام ببینید که برنامه اولیه که توسط ویزاد MFC ساخته شده است اصلا اجرا می شود یا نه، اگر نشد خودتان کدهایی از برنامه را دستکاری کرده اید. چون دو دیالوگی که ساخته اید تا زمانی که از آن ها با DoModal استفاده نکنید اجرا نمی شود. پس این کد را برای امتحان اولیه برنامه حذف کنید:

    // CLoginDlg Dlg;

    // if( Dlg.DoModal() == IDOK )
    // {
    // }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •