نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    Cool دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

    سلام دوستان عزیز .

    من دیدم که در تاپیک های مختلف نسبت به انجام عمل بر روی یک صفحه وب سوال هایی شده که اکثرا هم بی پاسخ مانده اند . برای همین تصمیم گرفتم این تاپیک رو ایجاد کنم .

    حالا برای انجام عملیات زیر بر روی یک صفحه وب ابتدا از منوی Project و قسمت Components کنترل microsoft internet controls رو اضافه کنید .

    گرفتن سورس تمام صفحه

       WebBrowser1.Document.Body.innerHTML    


    گرفتن مقدار فيلد

     WebBrowser1.Document.All.Item("Name control").Value   


    مقدار دهي به فيلد

     WebBrowser1.Document.All.Item("Name control").Document.Body.innertext  


    کليک کردن

      WebBrowser1.Document.All.Item("Name control").Click   



    امیدوارم مفید واقع بشه
    آخرین ویرایش به وسیله butterfly8528 : شنبه 01 خرداد 1389 در 23:13 عصر

  2. #2

    نقل قول: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل Web browser

    يكي كار مي كردي مفيدتر بود ..
    از رفرنس:
    Microsoft HTML object liberary
    اضافة مي كردي ...
    كه تمام چیزها object شن
    من شخصا از اين module استفادة مي كنم

    '*************************************************  **********************
    '* Coded By : Mohammed Saeed *'
    '* e-Mail : MS190@Gawab.com *'
    '* Bahrain - Karbabad *'
    '************************************************* **********************
    Dim objMSHTML As New MSHTML.HTMLDocument 'HTML DOC
    Dim objDoc As New MSHTML.HTMLDocument
    '-----------------
    ' *** Reg *** '
    Const REG_SZ = 1 ' Unicode nul terminated string
    Const REG_BINARY = 3 ' Free form binary
    Const HKEY_CURRENT_USER = &H80000001
    Private Declare Function RegCloseKey Lib "advapi32.dll" (ByVal hKey As Long) As Long
    Private Declare Function RegCreateKey Lib "advapi32.dll" Alias "RegCreateKeyA" (ByVal hKey As Long, ByVal lpSubKey As String, phkResult As Long) As Long
    Private Declare Function RegOpenKey Lib "advapi32.dll" Alias "RegOpenKeyA" (ByVal hKey As Long, ByVal lpSubKey As String, phkResult As Long) As Long
    Private Declare Function RegSetValueEx Lib "advapi32.dll" Alias "RegSetValueExA" (ByVal hKey As Long, ByVal lpValueName As String, ByVal Reserved As Long, ByVal dwType As Long, lpData As Any, ByVal cbData As Long) As Long
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Private Function OPENHTMLDOC(ByVal strURL As String)
    ' HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\Disable Script Debugger
    ' Set Yes
    Disable_Script_Debugger
    Set objDoc = objMSHTML.createDocumentFromUrl(strURL, vbNullString)
    While objDoc.readyState <> "complete"
    DoEvents
    Wend
    End Function

    Sub SaveString(hKey As Long, strPath As String, strValue As String, strData As String) 'Edit Key
    Dim Ret
    RegCreateKey hKey, strPath, Ret 'Create a new key
    RegSetValueEx Ret, strValue, 0, REG_SZ, ByVal strData, Len(strData) 'Save a string to the key
    ' RegSetValueEx Ret, strValue, 0, REG_BINARY, CByte(strData), 4 ' IF Data Binary
    RegCloseKey Ret 'close the key
    End Sub
    Public Sub Disable_Script_Debugger()
    Dim strString As String
    'Ask for a value
    strString = 22
    'Save the value to the registry
    ' SaveStringLong HKEY_CURRENT_USER, "KPD-Team", "BinaryValue", CByte(strString)
    SaveString HKEY_CURRENT_USER, "Software\Microsoft\Internet Explorer\Main", "Disable Script Debugger", "yes"
    End Sub



    ونمونه آن
    Dim l As HTMLLinkElement
    For i = 0 To objDoc.links.length - 1
    Link = objDoc.links.Item(i)
    Set l = objDoc.links.Item(i)
    MsgBox l.outerText
    Next i

    براي نشان دادن متني كه لينك است

    اميدوارم پاسخ مفیدی اضافه کرده باشم

  3. #3

    نقل قول: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

    سلام
    چطور فقط يک قسمت خاصي از سايت رو در MS Internet Control قرار بديم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

    سلام
    چطور فقط يک قسمت خاصي از سايت رو در MS Internet Control قرار بديم ؟
    لطفا منظورتون رو واضح تر بگید .

  5. #5

    نقل قول: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

    سلام
    خب وقتي تو کنترل Web Browser سايتي باز ميکنيم مثلا اين صفحه، جايي رو که ميخوام رو فقط نشون بده مثل اين عکس
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg sss.JPG‏ (96.3 کیلوبایت, 485 دیدار)

  6. #6

    نقل قول: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

    سلام
    در مورد مقدار دهي به فيلد
    چگونه بفهمیم که "Name Control" چه نامی داره؟
    برای مثال میخواهیم در صفحه اول گوگل فیلد سرچ را عبارت"tehran" قرار دهیم

    WebBrowser1.Document.All.Item("Name control").Document.Body.innertext

  7. #7

    نقل قول: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

    نقل قول نوشته شده توسط sylverstar مشاهده تاپیک
    سلام
    در مورد مقدار دهي به فيلد
    چگونه بفهمیم که "Name Control" چه نامی داره؟
    برای مثال میخواهیم در صفحه اول گوگل فیلد سرچ را عبارت"tehran" قرار دهیم

    WebBrowser1.Document.All.Item("Name control").Document.Body.innertext

    عليك سلام
    براي اينكار روش هاي مختلفي وجود داره ولي يكي از بهترين راه هاش اينه كه با همون دستور اولي سورس صفحه رو دربياري بعد از اون تو بيشتر سايتا object ها بصورت id=control name مشخص ميشن كه بجاي control name اسم كنترله مثلا id=ct100_BtnPrint
    موفق باشي

  8. #8

    Question نقل قول: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

    سلام به همگي
    من يه سوال برام پيش اومده
    چطوري ميتونيم يه تيكه از متن توي صفحه رو توي يه متغير string بندازيم؟
    لطفا جواب بديد سريع

  9. #9

    نقل قول: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

    مثلا من می خوام با استفاده از WebBrowser1.Document.All.Item("Name control").Click روی یه بنر گرافیکی یا یه لینک مثل لینک زیر کلیک کنم.
    <a href="http://www.google.com">سایت گوگل</a>
    این کار رو چه جوری انجام بدم، یعنی در این صورت Name control چی میشه ؟؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله mhsn-vb : سه شنبه 05 بهمن 1389 در 22:46 عصر

  10. #10

    نقل قول: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

    نقل قول نوشته شده توسط mhsn-vb مشاهده تاپیک
    مثلا من می خوام با استفاده از WebBrowser1.Document.All.Item("Name control").Click روی یه بنر گرافیکی یا یه لینک مثل لینک زیر کلیک کنم.
    <a href="http://www.google.com">سایت گوگل</a>
    این کار رو چه جوری انجام بدم، یعنی در این صورت Name control چی میشه ؟؟؟؟؟
    سلام
    من از این استفاده می کنم:

    Dim refresh As Object
    Set refresh = WebBrowser1.Document.getElementsByTagName("img")(0 )
    refresh.Click


    میتونی با تغییر عدد مشخص کنی رو کدوم عکس کلیک بشه(ترتیبش)

  11. #11

    نقل قول: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

    برای این که بتونید نام کنترل را پیدا کنید بهترین راه اینه که از add-on فایر باگ (fire bug) برای فایر فاکس استفاده کنید
    بس نصب کافیه روی قسمت مورد نظر کلیک کنید تا مشخصات کامل آن را به شما بدهد
    البته این اد آن قابلیت های بسیار بیشتری دارد

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار sinavb
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    یه ذره اون ور تر !
    پست
    94

    نقل قول: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

    نقل قول نوشته شده توسط warden مشاهده تاپیک
    سلام
    خب وقتي تو کنترل Web Browser سايتي باز ميکنيم مثلا اين صفحه، جايي رو که ميخوام رو فقط نشون بده مثل اين عکس
    دوستان من هم همین سوال رو دارم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

    نقل قول نوشته شده توسط warden مشاهده تاپیک
    سلام
    خب وقتي تو کنترل Web Browser سايتي باز ميکنيم مثلا اين صفحه، جايي رو که ميخوام رو فقط نشون بده مثل اين عکس
    نقل قول نوشته شده توسط sinavb مشاهده تاپیک
    دوستان من هم همین سوال رو دارم
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ght=webbrowser

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار sinavb
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    یه ذره اون ور تر !
    پست
    94

    نقل قول: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

    ممنون دوست عزیز ولی من می خوام فقط همون تیبل نشون داده شه نه اینکه با اسکرول بیارمش رو اون قسمت
    در ضمن من کدی که تو اون صفحه بود رو گزاشتم درون لود صفحه ولی ارور داد

  15. #15

    نقل قول: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

    الان مشکل من این هست که نمیشه نوشته رو اورد

    مثلا من 2 تا عدد رو میفرستم به یک وب سایت اونم یک کاری رو این عدد ها انجام میده حالا خروجی رو چاپ می کنه
    چه جوری اون خروجی رو بیارم تو برنامه

    عدد های چاپ شده که هیچ اسمی ندارند که من از المنت اونا استفاده کنم

    تشکر

  16. #16

    نقل قول: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

    سلام

    من تازه با این کنترل آشنا شدم.
    منظورتون گرفتن کل صفحه چیه ؟ ( یا چیز های دیگه ؟)

    من آموزش این شی را از کجا تهیه کنم ؟

    من این کامپوننت را روی فرم می اندازم ولی سفید رنگه و هیچ شکل خاصی نداره
    کسی هست یه مقدار توضیح بده به من که باید چطوری ازش استفاده کنم ؟
    مثلاٌ : قبل از هر چیز ساده ترین و پر کاربرد ترین موارد استفاده را به من بگه ...

    بی نهایت ممنون می شم.

  17. #17

    نقل قول: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

    نقل قول نوشته شده توسط p30rex مشاهده تاپیک
    سلام
    من از این استفاده می کنم:

    Dim refresh As Object
    Set refresh = WebBrowser1.Document.getElementsByTagName("img")(0 )
    refresh.Click


    میتونی با تغییر عدد مشخص کنی رو کدوم عکس کلیک بشه(ترتیبش)
    میشه بیشتر توضیح بدین
    عدد عکس رو چطور پیدا کنم؟

  18. #18

    نقل قول: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

    نقل قول نوشته شده توسط warden مشاهده تاپیک
    میشه بیشتر توضیح بدین
    عدد عکس رو چطور پیدا کنم؟
    up.........

  19. #19

    نقل قول: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

    سلام من چطور میتونم جاوا اسکریپت رو تو WebBrowser1 فعال کنم به طوری که از کاربر نپرسه؟؟

  20. #20

    نقل قول: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

    سلام من چطور میتونم جاوا اسکریپت رو تو WebBrowser1 فعال کنم به طوری که از کاربر نپرسه؟؟

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: دسترسي به اجزاي صفحه در کنترل WebBrowser

    البته خودش فعاله ولی
    WebBrowser1.silent = true
    آخرین ویرایش به وسیله www.pc3enter.tk : جمعه 21 مهر 1396 در 14:43 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •