نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اجرای فایل batch

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار f_g1348
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    551

    اجرای فایل batch

    با سلام
    من می خواهم یک برنامه بنویسم که یه فایل batch را اجرا کنه .
    حالا این فایل چیه ؟
    یه دستور export از اوراکله که توی یه مسیر خاص آنرا ذخیره می کنه .
    نکته اینجاست که هر بار این فایل batch اجرا می شه فایل حاصله را جانشین می کنه.
    من می خواهم برنامه ای بنویسم که هر بار این فایل اجرا شد کنار قبلی فایل را ذخیره کنه.

    در vb.net به این صورته :
    Static I As Integer

    I += 1
    FileOpen(1, "c:\X.bat", OpenMode.Output)
    Print(1, "exp user/pass File=d:\backup_doc" & I & ".dmp Log=d:\backup_doc.log")
    FileClose(1)

    Shell("C:\X.bat")
    ولی در vb6 نمی دونم چطور می نویسند .
    لطفا کمک کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: اجرای فایل batch

    خوب شما مي تونيد اول يك Copy از فايلت بگيري بعد بياي اون رو اجرا كنيد .
    اگه درسته و نمي تونيد كدشو بنويسيد بگيد تا بنويسم ولي اگر منظورتون چيز ديگست ، لطفا توضيح بدين.

  3. #3

    نقل قول: اجرای فایل batch

     
    تعریف در بخش جنرال
    Dim i As Integer

    FileCopy "D:\backup_doc.log", "D:\backup_doc" & i & ".log"
    Shell "D:\backup_doc.log"
    i = i + 1

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار f_g1348
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    551

    نقل قول: اجرای فایل batch

    ببین دوست عزیز مثل اینکه منظورم را خوب بیان نکردم.
    من یه فایل batch دارم که توش یه دستور هست که از دیتابیس اوراکل export میگیره.
    نکته اینه که هر وقت اجرا می شه فایل حاصله را روی قبلی جایگزین می کنه.
    2 سوال :
    1 چطور می تونم در vb6 برنامه ای بنویسم که دستور را تولید و اجرا کنه ؟
    2 برای هر فایل ساخته شده یک شماره خاص مثلا ترتیبی بزاره ؟
    دستور اینه :

    exp user/pass File=d:\backup_doc.dmp Log=d:\backup_doc.log

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: اجرای فایل batch

    آهان ! حالا افتاد - - - مي خواي يك فايل Bat بسازي كه با يك مقدار متغير باشه .
    Dim I As Integer
    open "d:\backup.bat" for output as 1
    print 1#,"exp user/pass File=d:\backup_doc" & I & ".dmp Log=d:\backup_doc.log"
    Close 1
    shell ("d:\backup.bat")

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار f_g1348
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    551

    نقل قول: اجرای فایل batch

    دوست عزیز اینکه هنوز کار نمی کنه و پیغام زیر را می دهد :
    invalid procedure call or argument
    ممنون می شم اگه زود کمک کنید.
    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار f_g1348
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    551

    نقل قول: اجرای فایل batch

    با تشکر از شما دوست عزیز برنامه کار کرد من در تایپ اشتباه داشتم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •