نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در فارسی کار کردن و JSP

  1. #1

    مشکل در فارسی کار کردن و JSP

    با سلام به همه
    من میخواستم با استفاده از Tomcat , Struts یک کار web انجام بدم
    اما مشکا اینجاست که به هر نحوی که content encoding و .. . پارامتر ها را تغییر دادم
    اطلاعات در صفحه هایی که بعد از post میان به شکل های غیر درست نمایش داده میشه

    اگه کسی هست که تا به حا لا با JSP کار فارسی انجام داده لطفا من رو راهنمایی کنه.
    البته من میخوام از Struts استفاده کنم . اگه نصیحتی در این باره هم دارید ممنوون میشم.
    ممنوون.

  2. #2

    کسی نمیخواد کمک کنه؟

    سلام
    کسی نمیخواد به من کمک کنه مشکلم رو حل کنم؟

  3. #3
    سلام
    ببین دوست عزیز شما برای حل این مشکل باید از یک امکان که در struts هست به نام request preprocessor استفاده کنید به این صورت که خطی مانند زیر در فایل struts-config اضافه کنید:

    <controller processorClass="com.ideatec.mfa.news.struts.UTF8Re questProcessor" />


    و کد کلاس مربوطه هم چیزی مانند این است:

    public class UTF8RequestProcessor extends RequestProcessor {

    public UTF8RequestProcessor(){
    }
    /*
    *
    */
    protected boolean processPreprocess(HttpServletRequest request,
    HttpServletResponse rsponse) {
    Logger lg =Logger.getLogger(this.getClass().getN ame());
    try {
    request.setCharacterEncoding("UTF-8");
    correctRequest(request);
    lg.debug("Request correction done.");
    } catch (UnsupportedEncodingException e) {
    }
    return true;
    }

    protected String correctYa(String text){


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •