نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تغییر مکان یک دکمه button از طریق تغییر مختصات x,y در صفحه

  1. #1

    تغییر مکان یک دکمه button از طریق تغییر مختصات x,y در صفحه

    با سلام
    آیا میشه یک دکمه باتن رو در صفحه جابجا کرد؟
    مثلا یک کمبو باکس داشته باشیم که دارای مقادیر وسط - راست - چپ باشد . حالا کاربر با انتخاب هرکدام از آنها باتن مورد نظر در وسط ، راست و یا چپ برود . منظور من این است که مختصات x,y دکمه باتن تغییر کند .
    آیا این کار ممکن است ؟
    اگه در برداشت پایه ای موضوع اشتباهی کرده ام لطفا راهنمائیم کنید.
    باتشکر
    بای

  2. #2

    <script type="text/javascript">
    function moveobject()
    {
    document.getElementById('MyObject').style. position="absolute"
    document.getElementById('MyObject').style. left="50"
    document.getElementById('MyObject').style. top="100"
    }
    </script>

    کد فوق رو می تونید سفارشی کنید تا مقادیر ورودی رو از شما بگیره.
    موفق باشید.
    :wise1:

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ----------
    پست
    1,267
    حالا بهروز خان اگر تونستی drag & drop رو هم بگی برنده ای .
    وگرنه مجبورم خودم برنده شم. :)

  4. #4
    و اما در مورد Drag & Drop:

    <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
    N = (document.all) ? 0 : 1;
    var ob;
    function MD(e) {
    if (N) {
    ob = document.layers[e.target.name];
    X=e.x;
    Y=e.y;
    return false;
    }
    else {
    ob = event.srcElement.parentElement.style;
    X=event.offsetX;
    Y=event.offsetY;
    }
    }
    function MM(e) {
    if (ob) {
    if (N) {
    ob.moveTo((e.pageX-X), (e.pageY-Y));
    }
    else {
    ob.pixelLeft = event.clientX-X + document.body.scrollLeft;
    ob.pixelTop = event.clientY-Y + document.body.scrollTop;
    return false;
    }
    }
    }
    function MU() {
    ob = null;
    }

    if (N) {
    document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN | Event.MOUSEMOVE | Event.MOUSEUP);
    }
    document.onmousedown = MD;

    document.onmousemove = MM;
    document.onmouseup = MU;
    </script>

    حالا به راحتی می تونید هر عنصری رو که خواستید حرکت بدید و در مکان مشخصی قرارش بدید.
    نحوه استفاده (مثال):

    <BODY>

    <div id="s" style="position:absolute;left:50;top:3 00;">
    <img src=MyImage1.gif name="s">
    </div>

    <div id="d" style="position:absolute;left:50;top:3 50;">
    <img src=MyImage2.gif name="d">
    </div>

    <div id="c" style="position:absolute;left:100;top: 300;">
    <img src=MyImage3.gif name="c">
    </div>

    البته این بخش مربوط به برنامه نویسی سمت سرور هست و ... .
    موفق باشید.
    :wise1:

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار esi022
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    علم چال
    پست
    338
    با عرض ارادت به آقا بهروز

    Z-INDEX هم برای اینه که مثل لایه بشه

  6. #6
    اگر منظورتون این هست که به Z-INDEX نیاز هست باید عرض کنم که خیر. :wise1:

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار esi022
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    علم چال
    پست
    338
    :wink:
    نه میخواستم بگم ازش استفاده کنید - خوبه

  8. #8
    در این مورد میشه از Z-INDEX استفاده کرد ولی لزوم چندانی نداره. (امتحان کنید)
    البته بهتره برای تمامی عناصری که در فرم مکان آنها مشخص است، از Z-INDEX برای جلوگیری از تداخل آنها استفاده شود.

  9. #9
    بازم مثل همیشه بهروز برنده میشه :flower: :wise1: :موفق: :embr:
    باتشکر از داداش بهروزم

تاپیک های مشابه

  1. تغییر شکل کنترل Button
    نوشته شده توسط sm4899 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آبان 1386, 20:24 عصر
  2. تغییر رنگ نوشته button
    نوشته شده توسط newmefmef در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 25 فروردین 1386, 15:54 عصر
  3. تغییر شکل button های برنامه به شکل ویندوز xp
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 28 دی 1383, 17:40 عصر
  4. button تغییر رنگ یه
    نوشته شده توسط Microsoft.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 خرداد 1383, 17:43 عصر
  5. تغییر دادن رنگ یک button در زمان RunTime
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1383, 18:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •