نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه کار کردن با QPainter

  1. #1

    نحوه کار کردن با QPainter

    سلام
    من چند تا مثال در مورد QPainter تو اینترنت دیدم ولی سر در نیاوردم
    تو برنامه خوذم وقتی از این کلاس استفاده می کنم پیغام می ده که:
    QPainter::begin: Widget painting can only begin as a result of a paintEvent
    یعنی برا اینکه رو فرمم یه شکل بکشم حتما باید از کلاس Widget ازث ببرم و از رویداد paintEvent استفاده کنم؟

  2. #2

    نقل قول: نحوه کار کردن با QPainter

    سلام
    برا کشیدن شکل من این کار رو کردم:
    QPixmap p(20,20);

    QPixmap pixmap2("pic.bmp");
    QPainter painter2(&p);

    painter2.drawPixmap(0,0,20,20, pixmap2);
    ui->label_2->setPixmap(p);
    حالا دو تا سوال داشتم:
    1:برا روتیت من از این کد استفاده می کنم اما هیچ اتفاقی نمیی افته
    painter2.rotate(0.5);
    البته اعداد بزرگتر هم امنحان کردم
    2:
    انگار رو یه pixmap یه بار بیشتر نمیشه شکل کشید چون من وقتی بعد از اولین draw می خوام یه شکل دیگه بکشم اتفاقیی نمی افته؟

  3. #3

    نقل قول: نحوه کار کردن با QPainter

    برای چرخش این مورد را تست کنید:
    ابتدا rotate کنید و سپس شکل را با drawPixmap رسم کنید.

    ضمنا اگر در Draw این کدها را می نویسید یا با update تصویر را refresh می کنید، شئی کلاس مورد نظر مجددا تعریف می شود پس شکل جدید می تواند جایگزین شود.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •