نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: MDI BackGround

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    MDI BackGround

    سلام
    چطوری می تونم یک عکس رو واسه background یک فرم MDI انتخاب کنم که کل فرم رو در بر بگیره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: MDI BackGround

    کسی نظری نداره؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار H120:D
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    محل چیه؟D:
    پست
    49

    نقل قول: MDI BackGround

    دوست عزیز شما می تونید تو MDI Form یه دونه Image boxیا picture box رسم کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: MDI BackGround

    آره همچین کاری میشه کرد اما همه فرم ها میرن زیره این picture یا image.
    راه جالبی هم فکر نکنم باشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: MDI BackGround

    کسی نظری نداره؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: MDI BackGround

    خوب شما ميتونيد از اون صفحه ي خودتون كه Mdi هست يك عكس بگيريد ، بعد بريد و اندازه هاش رو در Photoshop بدست بياريد و براش پشت زمينه ايجاد كنيد ، اين تنها راه ممكن است ( البته حدس ميزنم )

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: MDI BackGround

    بالا اشاره کردم که چی میشه

  8. #8
    کاربر جدید آواتار Alireza Giba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    my city
    پست
    15

    Wink نقل قول: MDI BackGround

    راهش اینه که یک فرم دیگه درست کنی که همزمان با mdi لود بشه و اندازش هم دقیق اندازه mdi باشه
    بعد روی اون فرم یک picture بگذاری و در آخر هم enable فرم رو false کنی
    من از این روش استفاده کردم و جواب هم داد
    موفق باشی

  9. #9

    نقل قول: MDI BackGround

    یه PictureBox بذارین روی فرمتون و خاصیت Visible اون رو Flase و خاصیت AutoRedraw اون رو True کنید و عکستون رو توی اون بذارین
    توی Event Resize اینو بذارین

    Picture1.Align = 1
    Picture1.Height = Me.ScaleHeight
    Picture1.PaintPicture Picture1.Picture, 0, 0, Me.ScaleWidth, Me.ScaleHeight
    Set Me.Picture = Picture1.Image

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: MDI BackGround

    شما مي توني با تنظيم خاصيت Picture در Mdi Form ، دقيقا اون كاري كه من كردم و انجام بدي . تست كردم و مشكلي نداشته تا به حال

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: MDI BackGround

    این روش ها هیچ کدوم جواب نداد ):

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: MDI BackGround

    يعني چي ، امكان نداره ، ميشه بگين چرا تنظيم خاصيتPicture فرم Mdi كار نمي كنه ؟ ؟ ؟ لطفا فرم Mdi رو اينجا قرار بدين .

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار hossein033
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    ILAM
    پست
    98

    Thumbs down نقل قول: MDI BackGround

    دوست عزیز من هم امتحان کردم

    با مشخصه ی Picture به راحتی می تونید برای فرم مادر (MDI) تصویر قرار بدید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: MDI BackGround

    من نگفتم که نمیشه...
    من عکس رو میزارم اما اندازه عکس با فرم یکی نمیشه.
    همیشه اندازه عکس تاثیر میزاره

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ali-software
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    هرجا کامپیوتر باشد
    پست
    227

    Post نقل قول: MDI BackGround

    سلام. فرم رو باز کن. در خصوصیت picture ان یک عکس بگذار

    به همین راحتی
    تشکر یادت نره

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: MDI BackGround

    دوست عزيز ، فرم شما Minimize و maximize ميشه يا نه ؟
    اگر نه ، پس ثابته ، شما ميتوني با كليد Print Screen يك عكس از فرمتون بگيري . بعد توي فتوشاپ تصوير با اون ابعاد به دست بياري و با تنظيم خاصيت Picture از Mdi ميتوني اين كار رو به راحتي انجام بدي .

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار میلاد علوی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    201

    نقل قول: MDI BackGround

    خیلی راحت با کد زیر می تونی این کار را انجام بدی
    set mdiform1.picture=loadpicture("filename")

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: MDI BackGround

    نقل قول نوشته شده توسط wolf-sky مشاهده تاپیک
    دوست عزيز ، فرم شما Minimize و maximize ميشه يا نه ؟
    اگر نه ، پس ثابته ، شما ميتوني با كليد Print Screen يك عكس از فرمتون بگيري . بعد توي فتوشاپ تصوير با اون ابعاد به دست بياري و با تنظيم خاصيت Picture از Mdi ميتوني اين كار رو به راحتي انجام بدي .
    این روش فقط واسه یک روزولوشن جواب میده


    نقل قول نوشته شده توسط میلاد علوی مشاهده تاپیک
    خیلی راحت با کد زیر می تونی این کار را انجام بدی
    set mdiform1.picture=loadpicture("filename")
    این روش ها پاسخگو نیست دوست عزیز، دلیلشم در بالا اشاره شده


    نقل قول نوشته شده توسط ali-software مشاهده تاپیک
    سلام. فرم رو باز کن. در خصوصیت picture ان یک عکس بگذار

    به همین راحتی
    تشکر یادت نره
    میگم نمیشه!!!!
    میشه یک مثال بزاری
    آخرین ویرایش به وسیله powerboy2988 : شنبه 07 شهریور 1388 در 12:36 عصر

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: MDI BackGround

    آقا اين مشكل رو من هنوز نتونستم حل كنم

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: MDI BackGround

    كسي نيست كمكم كنه؟

  21. #21

    نقل قول: MDI BackGround

    چرا اینقدر به خودتون زجر می دید؟
    بفرمایید.کاری داشت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: MDI BackGround

    آقا يك دنيا ممنون
    اما يك چيزي
    من مي خوام با استفاده از CommonDialog عكس پاس بدم به MDI...
    سورسي كه گذاشتين تو resize فرمم گذاشتم و بعد با منو commonDialog رو باز مي كنم و عكس رو پاس مي دم اما ابعاد عكس اندازه فرم نميشه..
    اين هم كد هام


    Private Sub Mnu_chg_Pic_Background_Click()
    CommonDialog1.ShowOpen
    picOriginal.Picture = LoadPicture(CommonDialog1.FileName)
    Call MDIForm_Resize
    End Sub



    Private Sub MDIForm_Resize()
    picStretched.Move 0, 0, _
    ScaleWidth, ScaleHeight

    picStretched.PaintPicture _
    picOriginal.Picture, _
    0, 0, _
    picStretched.ScaleWidth, _
    picStretched.ScaleHeight, _
    0, 0, _
    picOriginal.ScaleWidth, _
    picOriginal.ScaleHeight
    Picture = picOriginal.Picture
    End Sub

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: MDI BackGround

    نقل قول نوشته شده توسط babak125 مشاهده تاپیک
    چرا اینقدر به خودتون زجر می دید؟
    بفرمایید.کاری داشت

    ممكنه كمكم كني كه بتونم با CommonDialog عكس بزارم

  24. #24

    نقل قول: MDI BackGround

    بفرما دوست من
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #25

    نقل قول: MDI BackGround

    باسلام
    کلیه مطالب MDI-Form رو در فایل فشرده پروژه اون ضمیمه میکنم
    لطفا دانلود و اجرا و تکمیل تر کنید و دوباره RAR شده اونو تو برنامه نویس بذارید تا استفاده کنیم
    با تشکر

    چون در MDI فرم والد امکان گذاشتن باتن وجود نداره از منو استتفاده کردم برای:
    1-
    خروج و بستن کل برنامه
    2-هدف برداشتن فقط کلید اگزیت فرم والد هست به شرطی که عنوان یا کپشن فرم حذف نشود
    3-بوردر یا حاشیه فرم والد که اگزیت و عنوان وکناره ای فرم راشامل میشه حذف بشن اما منو باشه
    4-فقط اگزیت و پشن حذف بشه ولی با موس فرم قابل گسترش باشه
    5-امکان جابجایی فرم با موس از طریق Drag حذف بشه
    6-عملیات بالا خنثی بشن
    7-امکان تعویض تصویر زمینه فرم والد با انتختب کاربر از داخل سیستم خودش با Brows کردن با CommonDialog

    8-
    روش "بالای همه قراردادن یا " Always On Top کردن یکی از بچه فرمها


    کدهای فرم والد:
    Option Explicit
    Dim lStyle As Long
    Private Declare Function SetWindowLong Lib "user32" Alias "SetWindowLongA" (ByVal hwnd As Long, ByVal nIndex As Long, ByVal dwNewLong As Long) As Long
    Private Declare Function GetWindowLong Lib "user32" Alias "GetWindowLongA" (ByVal hwnd As Long, ByVal nIndex As Long) As Long
    Const GWL_STYLE = (-16)
    Private Const WS_BORDER = &H800000
    Private Const WS_CAPTION = &HC00000

    Private Sub mdiPrntFrmXMnu_Click()
    Unload Me
    End Sub

    Private Sub thoutXMnu_Click()
    lStyle = GetWindowLong(Me.hwnd, GWL_STYLE) 'Get's the WindowLong
    lStyle = lStyle And Not WS_CAPTION '<--- without eXit & Caption
    Call SetWindowLong(Me.hwnd, GWL_STYLE, lStyle)
    End Sub

    Private Sub whtoutBorderMnu_Click()
    lStyle = GetWindowLong(Me.hwnd, GWL_STYLE) 'Get's the WindowLong
    lStyle = lStyle And Not WS_BORDER '<--- without border
    Call SetWindowLong(Me.hwnd, GWL_STYLE, lStyle)
    End Sub

    Private Sub wthotExtBrdrMnu_Click()
    lStyle = GetWindowLong(Me.hwnd, GWL_STYLE) 'Get's the WindowLong
    lStyle = lStyle And WS_BORDER And Not WS_CAPTION
    Call SetWindowLong(Me.hwnd, GWL_STYLE, lStyle)
    End Sub

    Private Sub unMovFrmMnu_Click()
    lStyle = lStyle And Not WS_BORDER '<--- Fix Place = unMovable
    Call SetWindowLong(Me.hwnd, GWL_STYLE, lStyle)
    End Sub

    Private Sub CnclMnu_Click()
    lStyle = GetWindowLong(Me.hwnd, GWL_STYLE) 'Get's the WindowLong
    Call SetWindowLong(Me.hwnd, GWL_STYLE, lStyle)
    End Sub
    Private Sub Picture1_Resize()
    Picture1.Align = 1
    Picture1.Height = Me.ScaleHeight
    Picture1.PaintPicture Picture1.Picture, 0, 0, Me.ScaleWidth, Me.ScaleHeight
    Set Me.Picture = Picture1.Image
    End Sub
    Private Sub nwBkGrdMnu_Click()
    CommonDialog1.ShowOpen
    Picture1.Picture = LoadPicture(CommonDialog1.FileName)
    Call Picture1_Resize
    End Sub

    کدهای فرم فرزند1:
    Option Explicit
    Private Declare Function SetWindowLong Lib "user32" Alias "SetWindowLongA" (ByVal hwnd As Long, ByVal nIndex As Long, ByVal dwNewLong As Long) As Long
    Private Declare Function GetWindowLong Lib "user32" Alias "GetWindowLongA" (ByVal hwnd As Long, ByVal nIndex As Long) As Long
    Const GWL_STYLE = (-16)
    Const WS_MINIMIZEBOX = &H20000
    Const WS_MAXIMIZEBOX = &H10000
    Private Sub Form_Load()
    Dim L As Long
    L = GetWindowLong(Me.hwnd, GWL_STYLE)
    L = L And Not (WS_MINIMIZEBOX)
    L = L And Not (WS_MAXIMIZEBOX)
    L = SetWindowLong(Me.hwnd, GWL_STYLE, L)

    mdiChildFrm1.Top = 0 'MdiParentFrm.Top - 200
    mdiChildFrm1.Left = 0 'MdiParentFrm.Left - 200
    End Sub

    Private Sub Command1_Click()
    mdiChildFrm2.Top = mdiChildFrm1.Top + mdiChildFrm1.Height
    mdiChildFrm2.Left = mdiChildFrm1.Left
    mdiChildFrm2.Show
    End Sub


    کدهای فرم فرزند2:

    Option Explicit

    Private Sub Command1_Click()
    mdiChildFrm1.Show
    End Sub



    9-چرا فرم فرزند دوم موقع Show شدن با باتن روی فرم فرزند1 از اندازه خودش بزرگتر میشه؟
    10-چرا کدهای API که روی فرمهای ساده (غیرMDI) برای ترنسپرنت یا شفاف ردن اونا عمل میکنند روی بچه فرمهای MDI یا والد اون ار نمیکنند؟ آیا روشی موثر سراغ دارید؟
    باتشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله محسن واژدی : چهارشنبه 27 مرداد 1395 در 19:18 عصر

  26. #26

    نقل قول: MDI BackGround

    سلام. من یه مشکلی دارم. وقتی فرم فرزندم رو توی فرم اصلی باز میکنم، زمانی که فرم های غیر فرزند رو باز میکنم، فرم فرزندم میره پشت زمینه فرم اصلی قرار میگیره. اما من میخوام این فرم فرزند همیشه توی صفحه باشه و کاربر بتونه انو ببینه. الان هم توی برنامه م نتونستم مشکلش رو حل کنم. کسی میتونه کمک کنه؟
    لینک برنامه م هم
    اینجا
    ست. اگه ببینید متوجه میشید. خیلی برام مهمه. لطفا کمک کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله darna_computer : یک شنبه 11 شهریور 1397 در 23:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •