نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار omid_safari
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    126

    در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    سلام دوستان.
    در مورد ظاهر برنامه نميدونم كه از فلاش استفاده كنم يا با جاوااسكريپت كار كنم.
    مثلا زمانيكه كاربر در حال انتخاب سيستم تيم هست: 4-2-4 و 4-3-3 و غيره
    شبيه اين چيزي كه ميخوام بسازم در سايت http://www.hattrick.org
    و يا http://www.footballarena.org
    هست ولي مال من خيلي ساده تر خواهد بود. اون سايتها براي كاربر ايراني خيلي پيچيده هستند.
    مايلم در اين مورد با شما گفتگو كنم و نظر شما رو بدونم و احيانا اگه سئوالي باشه...

  2. #2

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    سلام
    من هم خیلی دوست دارم چنین بازی هایی بسازم
    من این دو تا سایتی رو که گفتی دیدم و با توجه به اینکه می خواهی بازی تو از این ها ساده تر باشه من همون جاوا اسکریپت رو پیشنهاد می کنم.

    به نظر من وقتی می خواد سیستم رو انتخاب بکنه چند تا ImageButton باشه که بتونه سیستم رو انتخاب کنه یا اینکه اصلا می تونی ترکیبی کار کنی و سیستم های پیچیده که رابط کاربری سخت تری داره رو با flash انجام بدی.

    به نظر من یه نسخه اولیه اماده کن و در حالی که داری کاربر جمع می کنی بازی رو ارتقاع بده.

    سوالی که دارم اینه که می خواهی با چی بسازی asp.net یا php

  3. #3
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    به نظرم این سایت رو هم ببینی بد نیست!

    www.onlinefootballmanager.co.uk

    برای من که خیلی ساده و جذاب بود! (تمام ترفندهاشم یاد گرفتم)
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار omid_safari
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    126

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    دارم با php ميسازم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار omid_safari
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    126

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    چيزي كه فكر منو مشغول كرده الگوريتم تابع match(team1,team2) 1 هست كه نتيجه بازي رو مشخص ميكنه.
    هر يك از بازيكنان قابليتهايي مثل سرعت - دفاع - حمله - قدرت بدني و ... دارند. مجموع اونها رو كه براي هر تيم حساب كنيم ميشه گفت كه كدام تيم برنده است ولي نتيجه بازي رو چطور تعيين كنيم؟؟؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    نتیجه بازی رو هم از روی همون توانایی ها و فورمیشن میشه بدست اورد! ولی یه کم تکنیک میخواد!

    مثلا یه تیم وقتی 4-3-3 بازی میکنه خوب طبیعتا قدرت حمله بیشتری داره! این وقتی به اوج خودش میرسه که 3 مهاجم قدرتمند هم داشته باشه!

    اما وقتی تیم مقابل 6-3-1 بازی میکنه میتونه خیلی از قدرت حمله تیم حریف بکاهه! اگر مدافع خوب هم داشته باشه که واویلا!
    حالا اگر این تیم مدافع، یه تاکتیک خوب مثل ضد حمله بچینه، یقیناً میتونه گل بزنه! البته بسته به قدرت مهاجمش!

    و الی آخر...
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار omid_safari
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    126

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    اين كه شما گفتي همونيه كه من گفتم!
    حالا بفرما نتيجه چندچند ميشه!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار omid_safari
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    126

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    اگر دوستان در مورد الگوريتم بازي نظري دارند لطف كنند بيان كنند حتي اگه كامل هم نباشه به كار مياد.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار omid_safari
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    126

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    تصميم دارم سئوالاتم رو شماره گزاري كنم تا عزيزاني كه لطف ميكنند پاسخ ميدن هم بر اساس شماره سئوال جواب بدن تا تاپيك منظمي داشته باشيم.
    (اگر ميبينيد كه بعضي سئوالات خيلي مبتدي هست و شايد حتي احمقانه به نظر بياد واسه اينه كه من برنامه نويس سيستم هستم و اين اولين پروژه تحت وب من هست! پس به بزرگي خودتون منو ببخشين)

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار omid_safari
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    126

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    2- من ميخوام از يك عكس زمين فوتبال بعنوان زمينه استفاده كنم و زمانيكه كاربر فرم بازي(مثلا 4-3-3) رو انتخاب ميكنه درست در مكان بازيكنان روي عكس زمين فوتبال 10 عدد combobox ظاهر بشه و كاربر بتونه بازيكن مورد نظر رو براي هر موقعيت انتخاب كنه.
    ولي وقتي از دستور imageset براي قرار دادن عكس استفاده ميكنم همه اشيائ بعد يا قبل از عكس قرار داده ميشوند و نميتونم روي عكس و دقيقا در جاهاي لازم اونها رو قرار بدم.
    اگه ممكنه يه تكه كد كه 2 شيي روي يه عكس قرار بگيره برام بنويسيد.
    ممنون

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار omid_safari
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    126

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    با استفاده از layer و div مشكل 2 رو حل كردم ولي وقتي رزوليشن صفحه رو عوض كردم جاي آبجكت ها عوض شد و همه چي به هم ريخت. ميدونم كه مشكل از اينجاست ولي نميدونم چطور حل ميشه! :
    #Layer1 {
    position:absolute;
    width:200px;
    height:115px;
    z-index:1;
    left: 13px;
    top: 23px;
    }

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار Hamid_VB
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    32
    پست
    53

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    فکر کنم با این کد جاوا اسکریپت حل بشه...
    این کد پهنای تصویر رو مگیره و بعد left یه div رو بر اساس اون تنظیم می کنه.
    توی این کد پهنایه پایه رو 800 گذاشتم که میتونی عوضش کنی.
    همه ی کد هارو چه php و html داخل div base_layer بنویس...
    امیدوارم مشکلت حل بشه.
    کد HTML:
    <html>
    <head>
    <style>
    #Layer1 {
    position:absolute;
    width:200px;
    height:115px;
    z-index:1;
    left: 26px;
    top: 13px;
    }
    #base_layer {
    position:absolute;
    width:800px;
    height:115px;
    z-index:0;
    left: 0px;
    top: 0px;
    }
    </style>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
    <title>fgcfgfc</title>
    <script>
    function SetLeftOfMain(){
    base_layer.style.left = (screen.width  - 800)/2;
    window.setTimeout("SetLeftOfMain()",1);
    }
    </script>
    </head>
    <body onload="SetLeftOfMain()">
    <div id="base_layer" style="border-style: solid; border-width: 1px; padding-left: 4px; padding-right: 4px; padding-top: 1px; padding-bottom: 1px" ><div id=Layer1>cod ha ro inja bezar</div></div>
    </body>
    </html>
    آخرین ویرایش به وسیله Hamid_VB : پنج شنبه 01 مرداد 1388 در 10:23 صبح

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار omid_safari
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    126

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    نقل قول نوشته شده توسط omid_safari مشاهده تاپیک
    2- من ميخوام از يك عكس زمين فوتبال بعنوان زمينه استفاده كنم و زمانيكه كاربر فرم بازي(مثلا 4-3-3) رو انتخاب ميكنه درست در مكان بازيكنان روي عكس زمين فوتبال 10 عدد combobox ظاهر بشه و كاربر بتونه بازيكن مورد نظر رو براي هر موقعيت انتخاب كنه.
    ولي وقتي از دستور imageset براي قرار دادن عكس استفاده ميكنم همه اشيائ بعد يا قبل از عكس قرار داده ميشوند و نميتونم روي عكس و دقيقا در جاهاي لازم اونها رو قرار بدم.
    اگه ممكنه يه تكه كد كه 2 شيي روي يه عكس قرار بگيره برام بنويسيد.
    ممنون

    3-

    خب دوستان- حالا ميرسيم به اين كه بازيكنان هر combo بايد در combo ديگه اي تكرار نشده باشند و اگه بازيكني اشتباها در دو موقعيت قرار داده شد به كاربر اخطار بديم.
    به نظر شما اين كار رو در سرور انجام بديم يا در كلاينت؟
    البته در سرور هم بد نيست كه چك بشه تا از تقلب و ... جلوگيري بشه...؟؟

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار Hamid_VB
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    32
    پست
    53

    Talking نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    این کد جاوا اسکریپت تکراری بودن اسم بازیکنارو نشون میده.
    فقط هر select list رو داخل یه div بذار.
    به نظرم یه برنامه واسه ی div های هر لیست بنویس که با کلیک کردن و نگه داشتن بشه جای اونو عوض کرد. زمینو به چند قسمت تقسیم می کن که برای هر بازیکن بر اساس پستش بتونی جاشو خودت با حرکت موس انتخاب کنی و با کلیک کردن روی هر کدام عکس یا مشخصاتش در کنار combobox ظاهر بشه. این کارا رو با جاوا اسکریپت میشه کرد.اگه میخوای من میتونم کمکت کنم.
    کد HTML:
    <html dir=rtl>
    <head>
    <META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=utf-8">
    <title>New Page 1</title>
    <script>
    var err="";
    var Players = ["بازیکن 11","بازیکن 10","بازیکن 9","بازیکن 8","بازیکن 7","بازیکن 6","بازیکن 5","بازیکن 4","بازیکن 3","بازیکن 2","دروازه بان"];
     var obj_sel1 = new Array();
     var obj_sel2 = new Array(); 
     function check_repetitive(){
      var error_num = 0;
      var name1="",name2="";
      err="" ;
      for(var n=1;n<=11;n++){
       name1  = "pos"+n;
       obj_sel1 = document.getElementsByName(name1); 
       for(var m=n+1;m<=11;m++){
        name2  = "pos"+m;
        obj_sel2 = document.getElementsByName(name2);
        if((m!==n) && (obj_sel2[0].value==obj_sel1[0].value)){
         err = err + Players[10-obj_sel2[0].selectedIndex] + " در دو مکان  ' " + n + " ' و  ' " + m + " ' وجود دارد\n";
         error_num++;
        }
       }
      }
      return error_num; 
     }
     function submiting(){
     var errn = check_repetitive();
     if(errn >3){
        alert("تعدادی ار بازیکنان در چند موقیعت مختلف به کار رفته اند...");
     }
     else
     {
      if(err==""){
       frm.submit();
      }
      else
      {
       alert(err);
      }
     }
     }
    </script>
    </head>
    <body>
     <form action="-----" name="frm">
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
    <select size="1" name="pos2" onchange="check_repetitive()">
    <option value="player1">دروازه بان</option>
    <option value="player2">بازیکن 2</option>
    <option value="player3">بازیکن 3</option>
    <option value="player4">بازیکن 4</option>
    <option value="player5">بازیکن 5</option>
    <option value="player6">بازیکن 6</option>
    <option value="player7">بازیکن 7</option>
    <option value="player8">بازیکن 8</option>
    <option value="player9">بازیکن 9</option>
    <option value="playe10">بازیکن 10</option>
    <option value="player11">بازیکن 11</option>
    </select><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
    <select size="1" name="pos8" onchange="check_repetitive()">
    <option value="player1">دروازه بان</option>
    <option value="player2">بازیکن 2</option>
    <option value="player3">بازیکن 3</option>
    <option value="player4">بازیکن 4</option>
    <option value="player5">بازیکن 5</option>
    <option value="player6">بازیکن 6</option>
    <option value="player7">بازیکن 7</option>
    <option value="player8">بازیکن 8</option>
    <option value="player9">بازیکن 9</option>
    <option value="playe10">بازیکن 10</option>
    <option value="player11">بازیکن 11</option>
    </select></p>
    <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
    <select size="1" name="pos4" onchange="check_repetitive()">
    <option value="player1">دروازه بان</option>
    <option value="player2">بازیکن 2</option>
    <option value="player3">بازیکن 3</option>
    <option value="player4">بازیکن 4</option>
    <option value="player5">بازیکن 5</option>
    <option value="player6">بازیکن 6</option>
    <option value="player7">بازیکن 7</option>
    <option value="player8">بازیکن 8</option>
    <option value="player9">بازیکن 9</option>
    <option value="playe10">بازیکن 10</option>
    <option value="player11">بازیکن 11</option>
    </select>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </p>
    <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
    <select size="1" name="pos6" onchange="check_repetitive()">
    <option value="player1">دروازه بان</option>
    <option value="player2">بازیکن 2</option>
    <option value="player3">بازیکن 3</option>
    <option value="player4">بازیکن 4</option>
    <option value="player5">بازیکن 5</option>
    <option value="player6">بازیکن 6</option>
    <option value="player7">بازیکن 7</option>
    <option value="player8">بازیکن 8</option>
    <option value="player9">بازیکن 9</option>
    <option value="playe10">بازیکن 10</option>
    <option value="player11">بازیکن 11</option>
    </select></p>
    <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
    <select size="1" name="pos10" onchange="check_repetitive()">
    <option value="player1">دروازه بان</option>
    <option value="player2">بازیکن 2</option>
    <option value="player3">بازیکن 3</option>
    <option value="player4">بازیکن 4</option>
    <option value="player5">بازیکن 5</option>
    <option value="player6">بازیکن 6</option>
    <option value="player7">بازیکن 7</option>
    <option value="player8">بازیکن 8</option>
    <option value="player9">بازیکن 9</option>
    <option value="playe10">بازیکن 10</option>
    <option value="player11">بازیکن 11</option>
    </select></p>
    <p>
    <select name="pos1" onchange="check_repetitive()">
    <option value="player1">دروازه بان</option>
    <option value="player2">بازیکن 2</option>
    <option value="player3">بازیکن 3</option>
    <option value="player4">بازیکن 4</option>
    <option value="player5">بازیکن 5</option>
    <option value="player6">بازیکن 6</option>
    <option value="player7">بازیکن 7</option>
    <option value="player8">بازیکن 8</option>
    <option value="player9">بازیکن 9</option>
    <option value="playe10">بازیکن 10</option>
    <option value="player11">بازیکن 11</option>
    </select></p>
    <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
    <select size="1" name="pos11" onchange="check_repetitive()">
    <option value="player1">دروازه بان</option>
    <option value="player2">بازیکن 2</option>
    <option value="player3">بازیکن 3</option>
    <option value="player4">بازیکن 4</option>
    <option value="player5">بازیکن 5</option>
    <option value="player6">بازیکن 6</option>
    <option value="player7">بازیکن 7</option>
    <option value="player8">بازیکن 8</option>
    <option value="player9">بازیکن 9</option>
    <option value="playe10">بازیکن 10</option>
    <option value="player11">بازیکن 11</option>
    </select></p>
    <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
    <select size="1" name="pos7" onchange="check_repetitive()">
    <option value="player1">دروازه بان</option>
    <option value="player2">بازیکن 2</option>
    <option value="player3">بازیکن 3</option>
    <option value="player4">بازیکن 4</option>
    <option value="player5">بازیکن 5</option>
    <option value="player6">بازیکن 6</option>
    <option value="player7">بازیکن 7</option>
    <option value="player8">بازیکن 8</option>
    <option value="player9">بازیکن 9</option>
    <option value="playe10">بازیکن 10</option>
    <option value="player11">بازیکن 11</option>
    </select></p>
    <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
    <select size="1" name="pos5" onchange="check_repetitive()">
    <option value="player1">دروازه بان</option>
    <option value="player2">بازیکن 2</option>
    <option value="player3">بازیکن 3</option>
    <option value="player4">بازیکن 4</option>
    <option value="player5">بازیکن 5</option>
    <option value="player6">بازیکن 6</option>
    <option value="player7">بازیکن 7</option>
    <option value="player8">بازیکن 8</option>
    <option value="player9">بازیکن 9</option>
    <option value="playe10">بازیکن 10</option>
    <option value="player11">بازیکن 11</option>
    </select></p>
    <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
    <select size="1" name="pos9" onchange="check_repetitive()">
    <option value="player1">دروازه بان</option>
    <option value="player2">بازیکن 2</option>
    <option value="player3">بازیکن 3</option>
    <option value="player4">بازیکن 4</option>
    <option value="player5">بازیکن 5</option>
    <option value="player6">بازیکن 6</option>
    <option value="player7">بازیکن 7</option>
    <option value="player8">بازیکن 8</option>
    <option value="player9">بازیکن 9</option>
    <option value="playe10">بازیکن 10</option>
    <option value="player11">بازیکن 11</option>
    </select>
    </p>
    <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
    <select size="1" name="pos3" onchange="check_repetitive()">
    <option value="player1">دروازه بان</option>
    <option value="player2">بازیکن 2</option>
    <option value="player3">بازیکن 3</option>
    <option value="player4">بازیکن 4</option>
    <option value="player5">بازیکن 5</option>
    <option value="player6">بازیکن 6</option>
    <option value="player7">بازیکن 7</option>
    <option value="player8">بازیکن 8</option>
    <option value="player9">بازیکن 9</option>
    <option value="playe10">بازیکن 10</option>
    <option value="player11">بازیکن 11</option>
    </select></p>
    <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
    </p>
    <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
    <input type="button" value="تایید" name="_submit" dir="rtl" style="width:100 ;" onclick="submiting()">
    </p>
    </form>
    </body>
    </html>

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار omid_safari
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    126

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    بهتره كه يه سرور رايگان مشخص كنيم و فايلها رو اونجا آپ كنيم. اينجوري ميتونيم پيشرفت كار رو ببينيم.
    الان ميرم سرور رو ايجاد ميكنم و لينك رو اينجا قرار ميدم....

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار omid_safari
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    126

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    دوست عزيز در سايت www.110mb.com
    user: omidomid
    pass: omidomid

    فايلها رو آپ ميكنيم

  17. #17

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    در مورد مشکل 2 به نظر من بهتره که با css حلش کنی.ولی حالا که دیگه گذاشتی ولش کن.
    اگه کمک خواستی منم میتونم تو بحث شرکت کنم.یه دامین رایگان پیدا کن و فایل ها رو بزار تا ببینیم .اون لینکی هم که گذاشته بودی دیدم.فایلی اونجا نبود.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار omid_safari
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    126

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    اون لينك رو گذاشتم تا كاركرد برنامه ها رو به صورت آنلاين بتونيم ببينيم و تغيير بديم.

  19. #19

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    من فایلی اونجا ندیدم.آدرسی که باید پروژه رو ببینیم چیه؟یا باید دانلود کنیم و لوکال ببینیم.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار omid_safari
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    126

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    4- زمانيكه كاربر وارد صفحه پيكربندي تيم ميشه در صورتيكه قبلا آرايش بازيكنان رو تعيين كرده باشه بايد در هر combo اسم بازيكن تعيين شده ظاهر بشه و بعد اگه كاربر خواست اونو تغيير بده. يعني يك آيتم پيش فرض براي هر combo بايد داشته باشيم. چطور ميشه آيتم پيشفرض براي combo تعريف كنيم؟

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار Hamid_VB
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    32
    پست
    53

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    منظورتو درست متوجه نشدم ولی اگه می خوای گزینه ی مورد نظرت از یه combobox انتخاب شده باشه ، فقط کافیه مقدار selected از گزینه ی مورد نظرت رو 1 بذاری ، مثل:
    کد HTML:
    <select dir=rtl size="1" name="D1">
     <option>گزینه ی 0</option>
     <option>گزینه ی 1</option>
     <option selected="1">گزینه ی 2</option>
     <option>گزینه ی 3</option>
     <option>گزینه ی 4</option>
    </select>

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار omid_safari
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    رشت
    پست
    126

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    ممنون خودخودشه!

  23. #23

    نقل قول: در حال ساخت بازي آنلاين مربيگري فوتبال هستم

    چنانچه نیاز به اسکریپت سایت مربیگری فوتبال داشتید در لینک زیر موجود است:
    https://hotscript.ir/portfolio/coaching-php-script/

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •