نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: Lost Focus در Textbox

  1. #1

    Lost Focus در Textbox

    سلام

    چرا این text box ها lost focus نداره !!!؟ من بهشون احتیاج دارم ، چی کار کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376

    نقل قول: Lost Focus در Textbox

    با سلام ميتوني براي lost focus براي text از
    textbox1.focus
    استفاده كني

  3. #3

    نقل قول: Lost Focus در Textbox

    سلام
    منظورتون رو متوجه نشدم
    من میخوام هنگامی که کرسر از تکست باکس خارج میشه یه فانکشنی ران بشه
    با این دستور focus چیکار میشه کرد !!!؟

  4. #4

    نقل قول: Lost Focus در Textbox

    سلام

    یک نیست جواب ما رو بده من گیرم ها !!!!!

  5. #5

    نقل قول: Lost Focus در Textbox

    این هم یک برنامه نمونه که رویداد leave یک textBox و متد Focus آن را به نمایش می گذارد:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376

    نقل قول: Lost Focus در Textbox

    این هم یک برنامه نمونه که رویداد leave یک textBox و متد Focus آن را به نمایش می گذارد:
    با سلام به دوستان
    جناب speerit عزيز نميشه تحت وبشو بزاريد


    با تشكر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: Lost Focus در Textbox

    <html>

    <head>
    <META name=VI60_defaultClientScript content=JavaScript>
    <base fptype="TRUE">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
    <meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 4.0">
    <meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
    <title>New Page 1</title>
    <SCRIPT ID=clientEventHandlersJS LANGUAGE=javascript>
    <!--

    function text1_onfocusout() {
    alert('Focus Outing .. !');
    }

    function text1_onfocus() {
    alert('Focus Comming .. !!!!');
    }

    //-->
    </SCRIPT>
    </head>

    <body>
    <INPUT type="text" id=text1 name=text1 LANGUAGE=javascript onfocusout="return text1_onfocusout()" onfocus="return text1_onfocus()">
    </body>

    </html>

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376

    نقل قول: Lost Focus در Textbox

    با سلام به دوستان
    ميلاد جان حالا نميشه از اسكريپت استفاده نكنيم
    از برنامه نويسي vb استفاده شه


    با تشكر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: Lost Focus در Textbox

    حالا نميشه از اسكريپت استفاده نكنيم
    از برنامه نويسي vb استفاده شه
    سلام داداش .
    یعنی شما میخواید به جای جاوااسکریپت از Vb استفاده کنید ؟
    من فکر نمیکنم معقولانه باشه ! و در عین حال راه حلی ندارم چون Vb به طرف کلاینت اون طور دسترسی نداره :)

    موفق باشید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376

    نقل قول: Lost Focus در Textbox

    با سلام
    و ممنون از ميلاد جون
    از دوستان كسي نميتونه منو در اين زمينه راهنمايي كنه
    با تشكر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •