نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش تعداد مشخصی از کلمات رشته به عنوان خلاصه

  1. #1

    نمایش تعداد مشخصی از کلمات رشته به عنوان خلاصه

    سلام.
    فرض کنیم که یه رشته داریم که طول متغیر و تعداد کلمه متغیری داره. من می خوام تعداد مشخصی از کلمات این رشته رو به عنوان خلاصه رشته نمایش بدم.

    چجوری میشه اینکارو کرد؟ به فکرم رسید که باید تابعی برای اینکار نوشته بشه که تعداد کلمات درخواستی رو بگیره و رشته خروجی رو تولید کنه ولی نمی دونم باید چجوری این تابع پیاده سازی بشه.
    شما این کار رو چجوری انجام می دین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نمایش تعداد مشخصی از کلمات رشته به عنوان خلاصه

            Dim x As String = "My Name IS Milad !"
    x = x.Substring(0, 11)

  3. #3

    نقل قول: نمایش تعداد مشخصی از کلمات رشته به عنوان خلاصه

    این کدی که شما نوشتین 11 کاراکتر اول رشته رو جدا می کنه. من می خوام مثلا 3 کلمه اول رو جدا کنم. کدی که نوشتین رو اگه بشه جوری تغییر داد که مثلا به اولین کاراکتر فاصله " " که بعد از 11 کاراکتر بود رسیدی اون رو تو رشته ذخیره کن اونوقت خیلی خوب میشه. ولی قصد من Substring کردن با پارامتر تعداد کلمه است نه کاراکتر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نمایش تعداد مشخصی از کلمات رشته به عنوان خلاصه

    سلام
    یه راه حل که به زهمنم میرسه با Instr دنبال Space بگرد وقتی 3 تا پیدا شد همون رو بگیر و با Substring جدا کن !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014

    نقل قول: نمایش تعداد مشخصی از کلمات رشته به عنوان خلاصه


    string st=this.textBox1.Text;
    int space=0,i;
    for (i = 0; i <= st.Length - 1; i++)
    {
    if (st[i] == ' ')
    space++;
    if (space == 3)
    break;
    }

    this.label1.Text = this.textBox1.Text.Substring(0, i);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •